- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huweb
csendes tag
nem az sd-n volt, hanem egy gyári csengőhang volt. de most a beállítások alatt egyiket sem tudom elérni sem a csengőhangokat sem az sms hangokat. nem használok fast bootot, és már 2x ujraindítottam a telót. Nemrég felraktam az SD maid nevezetű programot, amivel csináltam takarítást. az nem csinálhatott valami hülyeséget?
ja igen rootolva van és gyári programok is törölve vannak, de már jó ideje és eddig nem volt baj.
-
huweb
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám: Ma csörgött a telefonom, de nem úgy ahogy szokott. Gondoltam valahogy elállítódott a csengőhang, majd ujra beállítom. De nem tudom, mert ha bemegyek a beállítások/hang/telefon csengőhangja menübe és megprobálok belépni a csengőhangok közé, egyből az az üzenet fogad, hogy a beállítás alkalmazás váratlanul leállt, próbálja ujra. WTF??? A hangok megvannak a helyükön amúgy, nem lettek kitörölve vagy ilyesmi. de minden hang defaulton van és nem tudom átállítani.
Találkozott már valaki ezzel? -
huweb
csendes tag
Sziasztok!
Mi okozhatja, hogy a Titanium backup pro-val nem tudok törölni? Felraktam, csináltam mindenről bizt. mentést, és 1-2 alkalmazást le is tudtam törölni, (gmail, google talk) de aztán egyszer csak azt irta ki mindnél, hogy renszeralkalmazást nem lehet törölni nem található az apk. file. Már ujratelepítettem, de semmi. Meg előzőleg jegeltem vele alkalmazást, de kiolvasztani már nem tudtam, mert 20 percig csak homokórázott. kényszerített leállítással kellett leállítani a programot. és utána kezdte a hülyeséget. Valakinek valami ötlete van, mert hát pont ezért rootoltam a telefont, mert nem kell touchpal az összes nyelvel, google+ és barátaik. De most semmit nem tudok törölni. -
huweb
csendes tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni. Rootoltam a telót az itt korábban leírtak alapján. Minden ok, sikerült is. De azóta, ha rádugom az usb-re majd lehúzom, akkor a telepített billentyűzetem (smartkeyboard) ami be van állítva mindíg átállítódik az android bill.-re. Ez mitől lehet? még semmit nem törötem le róla, nem is jegeltem, csak root jogot szereztem.
-
huweb
csendes tag
válasz
Kovesz82 #1165 üzenetére
Nem, az volt a baj, hogy a jelszóban szereplő betűket kisbetűvel írtam nagy helyett.
De azért köszi! Abban nem tudtok segíteni, hogy átmásoltam a Sim-ről a névjegyeimet a telefonkönyv memóriába, de nem tudom hogyan kell kiválasztani, hogy csak a teló memóriát használja-mutassa. Most mindkettőt mutatja és így minden névjegy duplán szerepel. -
huweb
csendes tag
Sziasztok!
Végre én is hozzájutottam egy ilyen telefonhoz. Ez az első androidos telefonom, még csak ismerkedem a rendszerrel. Olyan problémám van, hogy nem tudok csatlakozni a saját wifimhez. Beírom a jelszót, próbál csatlakozni, de nem tud. Mi lehet a gond?
-
huweb
csendes tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy ilyen telót, holnap jön, már nagyon várom mert első androidos telefonom lesz.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nekem nem kell a google +, a facebook és egyéb ilyen előre telepített alkalmazás akkor ha csinálok rajta egy Factory resetet, az törli e ezeket? Illteve ugrik e a fsctory resettel a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest