- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
makaay2 #7913 üzenetére
Nem tart sokáig, nem is komoly művelet. A backup csak azért kell, mert wipe után minden felhasználói, beállítási adat, és a cache partíció adatai törlődni fognak. Így az adataid is.
A mentés sokáig tarthat, ha sok az adatod, de amúgy nem egy nagy kaland, csak el kell olvasni az ide vonatkozó fejezeteket. Nem komoly dolog.
-
törölt tag
válasz
makaay2 #7911 üzenetére
Akkor a következőt tedd:
1. Csinálj egy teljes mentést gyári backup programból az SD kártyára. (összefoglalóban le van írva)
2. Recovery -ből wipe. (összefoglalóban le van írva)
3. 3 gombossal tedd fel a B609 general verziót. (összefoglalóban le van írva, a letöltési linket is megtalálod)
4. Tedd vissza a mentést. -
törölt tag
válasz
makaay2 #7909 üzenetére
Ami képes újra generálni a rendszert, vagy regenerálni. Így szokták hívni, a legtöbb esetben Huawei FW -knél ott van ez.
A frissítés nagyobb méretű változata. DE ha leírod milyen telefonod van (Telekom, Telenor, Vodafone, Független), illetve milyen FW van rajta (build-szám), akkor jobban tudok segíteni.
-
törölt tag
válasz
makaay2 #7838 üzenetére
Ilyen elő szokott fordulni néha minden telefonnál. Mivel ha valaki mozog, akkor simán ki-be kapcsolgathat a szenzor. A probléma akkor van, ha nem érzékel. Ez viszont ritka dolog. Általában ezt javítani lehet azzal, hogy újrateszed az FW, DE a general verziót, abból a frissítésből, ami most fent van nálad.
Bár nem tudom milyen verzió van fent, és lehet -e még tovább is frissíteni.
-
törölt tag
válasz
makaay2 #2103 üzenetére
Nekem nincs fent lencsevédő, nem is használtam soha. Nem tudom mennyire rontja a képet, de elvileg néhány márkánál (illetve ennél is néhány hátlapi fólia esetében) kiegészítőként jár a lencsére rakható fólia.
Bár van hátlapi védelmem, de én a lencsére valót kidobtam.. Talán Evil Snowman vagy GSPLR tud róla véleményt írni, mert nekik elvileg még megvan, vagy lehet már fel is tették.
-
törölt tag
válasz
makaay2 #2099 üzenetére
Meg tudlak érteni, elég kiábrándító az ilyen...
Egyik telefonon nekem sikerült a kijelzőn egy 1 mm -es karcot csinálnom annyival, hogy a kocsiban kicsúszott a zsebemből, kb. 10 centit esett (tehát nem óriásit) és műanyaghoz, tehát semmi extra fém... "Nagy arccal" mondtam, hogy nem kell erre fólia, király a kijelzője, 24 órán belül jött is a pofára esés. Ráadásul ez még nem is a kamerán történt, ami talán még fontosabb.
Nem P7 -nél, azon mindig volt előlapi fólia, meg tok.
Szerk.: Esetleg megkérdezhted a szervízt, hogy mennyibe kerülne a javítás, külső lencse cseréje. Lehet nem egetverő. Bár ahhoz is szét kell szedni.
-
-
törölt tag
válasz
makaay2 #2068 üzenetére
Én már valszoltam Neked erre korábban, talán más is megteszi!? (hogy ne mindig én reagáljak)(#1967) porterocka
Így, hogy a Sony -t említed, a lencséket is ő szállítja be a Huawei -nek. Tehát elvileg nem karcolódhatna jobban, mint a Sony készülékben. Nekem egy deka karc sincs rajta, pedig nem valami hiper-szuper védelmes tok van rajta az utóbbi időben. Inkább design tok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest