Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch

- 

Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

KKrisz751
aktív tag
válasz

üzenetére
						Akkor válaszoltál is.. Kérdőjelet akartam írni. Vagyis kérdezni akartam, hogy nem ugyan az részbeN?
De akkor oké, értem. Lehet áttéárek arra. (Ne kérdezze meg senki, hogy akkor miért tértem átt vissza a superuserre)
Ha root jogokat ki lehet vele adni és hibátlan akkor lényegében mindegy melyik van fent. Csak valamiért megrögződés szerűen van 1-2 app amihez ragaszkodom.
Ilyen volt a titan backup amiről lemondtam nehezen ezen a telefonon. Csak a hát megvettem anno, itt meg fölösleges. meg még a link2sd is ilyen pro verziós.
Anno az AVG volt fent ingyenes, de voltak vele bajaim újratelepítéskor méga régi telefonon, így a CM antivírus lett helyette, de sanszos, hogy ez többet zabál.(Majd kiderül, ha van info ne tarsátok magatokba)Most hogy belaktam a telefont, és túl vagyok a mindent kipróbálok időszakon, megnézegetem mi mennyit merít üresjáratban. lassan 3/4-ed év után biztos beállt az aksi

Az tény, hogy mostanában foglalkozom csak az üresjárati idővel. Eddig a telefon összes funkciója éjjel nappal ment.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
 - 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
 - Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
 - Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest