-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért óvatosan szoktam állni az ilyen tesztekhez, mert sok tényezősök. Azért arra is kíváncsi lennék, ha task kezelőt tennének mögé, akkor mennyire változna a lista. Ugyanis vannak ezek között olyanok, amik híresek a több háttérben futó programmól, esetleg másik rendszer...stb.
Ettől függetlenül szerintem a P7, aksi tekintetében inkább középkategóriás. Egyenlőre érdemes ezekkel a lehetőségekkel játszani, mert nem felhasználóbarátok a mostani telefonokhoz adott akkumulátorok.
Meg azért az is kérdés, hogy milyen a felhasználása a telefonnak. Én sem játszom rajta, de elég szépen dolgoztatom a telefonjaim napközben. Nálam egy G2 azonos szinten játszik merülésben (pedig jobb az aksija), mint a P7. Nyilván más használat mellett nem így lenne.
Mondjuk a Talk Time listában a Tab is inkább szerintem max. érdekesség, mind összehasonlítható a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest