-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Azért ne felejtsük el azt sem, hogy telesen átszabtam a telefont. Root, recovery, és nyúlhattam olyanba ami nem tűónt fel az előző FW-nél.
Emellett nem 3 gombossal raktam fel a B133-at hanem programból.
(Megjegyzem, tegnap, miután ezt leírtam,kilőttem a telefont teljesen, az én hülyeségem miatt, annyira, hogy a bootképrenyőnél (huawei) feliratnál nem lépett tovább, csak ismételte, wipe után, meg sok várakozás után eljutott a bootlock-hoz, hogy adb-vel rajkam helyre, így éjjel 5kor lenyúltam aszony mSD kártyáját és feltettem a telefonra a B133-at 3 bombossal. Így most pár napig tiszta teszt tud lenni.)
-
törölt tag
Abba is gondolj bele, hogy a függetlenítés módjától függően, kétes helyről származó készüléken ROM csere után visszatér a függőség. Mondjuk egy Román Orange -os... Na az már kevésbé mókás dolog, mert a tulajdonosa csinált a készülékből egy mini tabletet.
Egyébként amúgy sem kellene, hogy probléma legyen a frissítéssel. DE azért az egy fontos kérdés, hogy milyen FW volt előtte rajta. Lehet csak banális a hiba, de lehet az is, hogy hardveres, vagy komolyabb gond.
Valami gond lenne nálam, akkor visszatennék egy régebbi FW -t, megnézném, hogy ott is produkálj -e (mert ha igen hardveres gond van). Minden rendben, akkor újra feltenném az újabbat. Az, hogy a frissítés nem sikerül, vagy lesznek hibák, szerintem manapság már normális. Legalábbis droid alatt. Többinél én nem vettem észre ilyen problémákat.
zeon.hu:
Én akkor néztem meg, amikor beírták ide, hogy XDA -n fent van. Mivel most családi telefonként funkcionált, így nem használtam az elmúlt 1 hétben nettel. Tehát ha nem szólnak, akkor észre sem veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest