Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Közbe megoldottam.
Link2sd vel ahogy cunaja is mondta megkerestem a fileok helyét, és total commanderrel likvidáltam.
Amúgy a Galériát sem szabad törölni, akkor a téma kezelőben, mikor hátteret akarnék be tenni nem engedi.
Úgyhogy már vagy 5ször játszottam végig.De az időjárás app brutális helyet szabadított fel, így egy csomó mást be tudtam tenni rendszer appnak.
Mondjuk, lehet ha mentettem volna a cuccokat előtte könyxtár helyesen, strukturáltan, akkor vissza pakolhattam volna ami kell, és nem kell twrpből a szűz romot vissza tenni és újra törölgetni.
De legalább megtanultam ezt is.
Azt nézegettem mi az amit még ki lehetne venni.
És mivel a swipe + dragon-t használom, már be is tettem rendszer appnak(gondoltam le választom marketről és akkor nem szarozik a frissítésekkel) és nem a gyárit, elgondolkoztam, hogy a gyári kiszedhető-e. Nem kis hely szabadulna fel, és annak a helyére mehetne más, sok kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest