- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
válasz #86973952 #801 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő választ!
Nagyon nem tudom eldönteni melyik lesz a befutó!
Mindegyiknél van pro - kontra, elméletben ezeket ismerem (olvastam)
Informatikusként engem nem feltétlenül a brutál erő érdekel ami a vasban van, illetve nekem nem számít a ppi sem.Igazándiból egy használható eszközre vágyom és félek a csalódástól, amit a Samsungal tapasztaltam.
Szóval Samukból egyenlőre nem kérek!.
A HTC-k nagyon magasra vannak árban pozicionálva.
Az LG régen jó volt, aztán leíveltek... amióta a Google "felkarolta" őket így két nexus után elég jó eszközöket produkáltak.
A Huawei meg szép csendben minőséget gyárt a felsőbb kategóriában. Persze muszáj neki, ha fent akar maradni ott ahová jutott.
A Samsung ha így folytatja az LG sorsára jut és szépen leível, bár eléggé erős brand, de fentről lehet nagyot...
Sajnos nagyon ráálltak a tömeg termék kibocsátásra, illetve hogy minden szegmensben szerepeljenek és ez ráment a szoftver optimalizációra, egyszerűen nincs rá elég idejük...
Az Almás brand pedig nagyon más világ számomra, tetszik, el is ismerem de nem nekem való semmilyen tekintetben.G2 topikban olvastam, hogy előfordulnak fagyások és egy két bosszantó apróság. Bár ott mostanában elég keményen megy a romolgatás...
Én nem kívánom hegeszteni a leendő kütyümet, csupán használni szeretném.
A wifi erősségét azért kérdeztem, mert a Samsung is és a feleségem Sony-a is elég gyengén látja az egyébként gyárilag 5Dbi-s, illetve 8Dbi-s szivarral toldott routert, amelyről még a 4. szomszédban is van használható jel...
Sem LG, Sem Huawei nem volt még ilyen körülmények közt a kezeim közt, ezért kérdeztem, hogy kb milyen erős jelet látnak. Azt hiszem te írtad, hogy az IP. 5C-d az ott is látott jelet ahol e két készülék már nem. De volt Samsungod is az egyik postodban említetted, tehát ehhez képest.Tehát miután az LG puritánabb ezért az kevésbé érzékeny a váratlan külső behatásokra, pl esés a csempe burkolatra, stb
Bár ahogy olvasgatom különböző keretekkel illetve fóliákkal azért valamelyest védhető az eszköz.Gyakorlatilag itt a fórumtársak közül te használod a legrégebben és még mindig szereted, meg vagy vele elégedve.
Fagyást, akadást (böngészőt leszámítva) nem tapasztaltál?
Esetleg olyat, hogy eldobja a térerőt és persze nem veszed észre csak mikor épp hívást akarsz indítani, vagy bejövő hívást nem tudsz fogadni, mert nem reagál az érintésedre... stb (néhány Samsung hiba a mindennapokban )Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest