Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem nincs már meg a G2, nem olyan régen adtam el. Persze ez a lényegen nem változtat.
1.
Ha "user profil" alatt egy dologra gondolunk, akkor nincs ilyen funkció a P7 -ben. Persze ezt is azért merész dolog kijelenteni, mert jelenleg itthon is 2 firmware változat van (szolgáltatói részen, függetlenül meg még legalább + 1), nekem a júniusi frissítés van fent (telenor ennyit adott még csak ki...), amiben ilyenről szó sincs. Lehet ez megváltozik. Annyi fontos a Huawei esetében, hogy itt lényegesen ráfeküdtek az up -okra. De ez persze majd kiderül szeptemberben, mert jön az új rendszer is, az EMUI 3.0, ami sok változást hoz az eddigiekhez képest, illetve valószínűsíthetően egyéb frissítést is kapunk, ami megkönnyíti az életünket.Erre pontos válasszal igazából szerintem 1 hónap múlva tudunk visszatérni, talán hamarabb, 1 - 2 hét.
Pl. egyik frissítésnél már olyan funkció is elérhető, ami a G2 -nél is meg volt, hogy személyre lehet szabni korlátozott módon az alsó navi sávot.
2.
Wifi tekintetében annyi eltérés van, hogy a G2 tudja az ac -t is, aminek itthon még nem sok jelentősége van. Viszont mindegyiknél gyors volt, kb. azonnal kapcsolódott.3. (P7 -re kiélezve)
Hangerő nagyon jó, nekem felesen van és úgy használom állandóan, zajban is. Max. hangerőn már üvölt...Azt viszont jelen esetben megint nem tudom megmondani, hogy egy újabb frissítés megoldja -e azt a problémát, hogy az sms -t és a csengetési hangerőt külön tudja kezelni a készülék. Valakinél ez fontos, ez is érthető, számomra mondjuk lényegtelen.
4. (G2)
Nekem nem volt ilyen problémám. Sem zsebben, sem táskában. Elsőre kicsit tartottam a hátsó gombtól a mindennapi használat tekintetében, de szerintem jól kézreáll.5.
Teljesen. Szerintem a két készüléket anyaghasználat, kinézet terén össze sem lehet hasonlítani. P7 egy nagyon elegáns, igen impozáns darab, jó anyagokkal. G2 -nél sem lehet azt mondani, hogy a bili fülét használták fel a telefonnál, de azért óriási különbség van fogásra és minőségben is a két telefon között.6.
Én rendszeresen használom/használtam az intelligens világítást, ami leegyszerűsítve a környezeti fényviszonyoknak megfelelően szabályozza a kijelző fényerejét. Itt egyik készülék esetében sem ért csalódás, szerintem igen jól működött. Nincs sok jelentősége használat során a 2 telefon közti ppi különbségnek, szinte észre sem vehető a különbség.Összességében a P7 számomra szimpatikusabb, persze elfogult vagyok. Általában (de talán ezt már írtam) a P7 tulajdonosok meg vannak elégedve a készülékkel, azt kapták amit vártak és külső tekintetében is igen előnyős tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt is írtam már, de még mindig igaz, hogy jobb készülék mindig van, elégedetlen is, ez is természetes, de én nem cserélném le a P7 -et G2 -re. Különben ezt adtam volna el és nem az eldzsít. Persze a G2 érdemei nem vitathatók, egy erősebb hardverről beszélünk, ezt tényként kell közölni. Viszont P7 jobban optimalizált, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest