Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nos, közben esett a záróképernyős %, bár közben még módosítottam a háttérképet is. Most jelenleg alap záró, hatás nélkül, sima kék háttérrel durván a felét eszi meg az eddigieknek.

Fehérben én is szívesen megnéztem volna, de sajnos elég kevés helyen lehet hozzájutni. Mobilos szolgáltatóknál tudomásom szerint még mindig csak fekete van, ha közben ez változott volna akkor javítsatok ki. Végigjártam kíváncsiságból és akkor még csak fekete volt, illetve a weben is ezt publikálják. Hozzá teszem elég sokszor írnak fals adatokat a telefonok adatainál is, tehát nem lenne meglepő, ha tévedne az oldaluk.

Szívesen megnéztem volna, viszont sok helyen csak a feketét lehet kapni, olyan helyeken is, ahol amúgy írják a fehéret is. Annyira viszont nem lovaltam magam bele, mert a fekete jobban bejön. mobilarena.hu esetleg tudna erről nyilatkozni, ha már fehéret teszteltek :D

Amúgy Bay-en lehet kapni sim kártya rack-et (memo helyére tehetőt), valamivel több mint 3.000 HUF -ért, ha érdekel valakit a dupla sim megoldás a telefonba. Azt viszont nem tudom, hogy a szolgáltatóknak adott példányoknál belenyúltak -e a hardverbe/szoftverbe.

Új hozzászólás Aktív témák