- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos, közben esett a záróképernyős %, bár közben még módosítottam a háttérképet is. Most jelenleg alap záró, hatás nélkül, sima kék háttérrel durván a felét eszi meg az eddigieknek.
Fehérben én is szívesen megnéztem volna, de sajnos elég kevés helyen lehet hozzájutni. Mobilos szolgáltatóknál tudomásom szerint még mindig csak fekete van, ha közben ez változott volna akkor javítsatok ki. Végigjártam kíváncsiságból és akkor még csak fekete volt, illetve a weben is ezt publikálják. Hozzá teszem elég sokszor írnak fals adatokat a telefonok adatainál is, tehát nem lenne meglepő, ha tévedne az oldaluk.
Szívesen megnéztem volna, viszont sok helyen csak a feketét lehet kapni, olyan helyeken is, ahol amúgy írják a fehéret is. Annyira viszont nem lovaltam magam bele, mert a fekete jobban bejön. mobilarena.hu esetleg tudna erről nyilatkozni, ha már fehéret teszteltek
Amúgy Bay-en lehet kapni sim kártya rack-et (memo helyére tehetőt), valamivel több mint 3.000 HUF -ért, ha érdekel valakit a dupla sim megoldás a telefonba. Azt viszont nem tudom, hogy a szolgáltatóknak adott példányoknál belenyúltak -e a hardverbe/szoftverbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest