-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Köszönöm az információt!
Másik OFF téma. Ejtsük már ezt a G1 P7 vitát mert 4 oldal teli lett írva ezzel. szerintem tök felesleges beszélgetés volt. Érdeklődött eldöntötte ennyi. Nem kell támadni őt ezmiatt és nem kell reagálni a további hozzászólásokra ezen a téren és el is múlik szépen a téma értéke.
migabi24 barátomnak meg annyit hogy meglehet venni 59.000 ért T-nél de akkor is 90.000 ft az ára neki telefonüzletben én nem nevezném felső közép kategóriának ilyen tudással ezt a készüléket
Főleg nem hogy összehasonlítottuk az akkori S4-eddelDe még mindig azt mondom nem bántam meg hogy ezt a készüléket választottam az Ő rá beszelésére,mert ez nem egy tömeg cikk egyedi és amire egy hétköznapi ember használja tökéletesen kiszolgál szerintem. A másik hogy mutassatok egy játékot nekem ami megy egy S4-en vagy egy S5 ön vagy note4 en de Kyrin procival akad vagy szaggat ,mert még nem sikerült feltennem olyat a telefonra amit nefuttatott volna akadás mentesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest