Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GSPLR

senior tag

válasz eladogeppc #2645 üzenetére

Én meg úgy gondolom, hogy te jöttél ide trollkodni, nem pedig mi mentünk át G2 topicba... Eddig ráadásul úgy néz ki, hogy aki az adatokkal nyugtatni szeretné magát (és igényli az e-penist) az te vagy, nem pedig a P7 tulajok. A P7 ár/érték arányban veri a G2-t, ez is tény, ugyanúgy ahogy például az is, hogy a G2 erősebb nyers erőben. Meggyőzni nem foglak, mert én aztán pont leszarom milyen telefonod van, nem érdekem, hogy ezt használd.

Ezt az ár dolgot sem értem teljesen... Ha valami nagyon drága, akkor az alapból ugye csúcskategória. Aham, soroljak pár kínai telefont ami bagóért 40.000 felett gurít AnTuTu-ban? Szóval az ár egy dolog, megfelelő marketinggel még a szart is el lehet adni, de vannak cégek akik nem a lehúzós üzletpolitikát követik, legalábbis nem olyan mértékben, mint az Apple, HTC vagy éppen a Samsung.

Én a részemről itt ezen a ponton be is fejeztem az ilyesfajta vitát, nem erről szól ez a topik. Ha valakinek ilyen készüléke van és itt segítséget kér, akkor próbálok válaszolni. Viszont a "megéri erről-erre váltani?" "jobb-e ennél-annál?" dolgokba nem fogok belefolyni, nincs értelme.

;)

Új hozzászólás Aktív témák