Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Akkor jól sejtettem. Már csak az a kérdés bevállaljam-e.
Rootolt is, és twrp recowery van fent. Na így lesz-e baja..Meg azt olvastam, hogy a b133-as frissítés kilövi a root-ot.
(Miért nem tudnak rendes backup-ot csinálni a vasakba. Mint a titanium, vagy hasonlók, olyat ami root nélkül is teszi a dolgát. Semmi másért nincs rootolva, csak, hogy a titanium backupot tudjam használni. Egy két programot, de az nem is lényeges, hogy root-ban dolgozzon. Tény, hogy a CM klíner is jobban dolgozik így root jogokkal. Több mindent töröl, több hely szabadul fel. A file kezelőknek is csak azért kellett a root, mikor az unlock.ogg-t kicseréltem. Lényegtelen ... ezen a telón nincs szükség hackelésre, mert teszi a dolgát.. csak az a k..va backup..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő