- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #16916 üzenetére
Gratula!
Jó ismerkedést a KK-hoz!
(#16917) alex devil
Szia!
-Én használom a Powerampot és ebben emeltem fel a hangerőtEzért nem is használom a rendszer hangerő mókolást.
-A gyári felületet nem foglal sok helyet és jól átgondolt, de launcherrel (esetleg MIUI-ra cserélve) megváltoztathatod ha nem tetszene. -
-
gabancs
addikt
válasz
arminlok #16860 üzenetére
Én nem nevezném bugosnak. Ugyan olyan stabil, mint a "gyári". Adott esetben még jobb is, hiszen mióta a 4.4 van fent, egyszer sem dobta el a wifi-t. Ugyan akkor vannak érdekes elgondolások benne. De mint írtam ez nagyon szubjektív. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy menüpont alá hozták az energia gazdálkodást egy clean master szerű dologgal., Hogy nincs automatikusan induló alkalmazások beállítás. Megváltoztatták a GPS kijelzését az értesítő sávon. Így legalább nem tudni, hogy talált e műholdat vagy sem. Mert nem jelzi.
Szerintem a kamerát rendesen elcseszték. Néha meg akad, amit nem tudok mire vélni. Csak így hirtelen ami eszembe jut.Ugyan akkor szebb, vagy ha úgy tetszik még inkább Miui-sabb. Kibővítették a lehúzható menüt, sajnos összevonták az értesítésekkel.
Szóval vegyes a kép. A bill. nagyon nem jött be, persze ez is csak az én véleményem. De azt látom, hogy nagyon sokat foglalkoztak vele, és tényleg kitettek magukért.
Alapvetően (véleményem szerint) nem rosszabb mint az elődje, csak másabb, több. -
Kharchy
tag
válasz
arminlok #16764 üzenetére
Igen lehet, egyszerűbben mint a b506-ot. Itt csak simán a kívánt update.app-ot berakod a dload mappába és helyi frissítéssel már megy is. Épp az imént próbáltam ki, bár nem teljesen önszántamból, mivel tönkrement a telefon hangszórója, béta kitkat-tel meg csak nem adom szervizbe.
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #16600 üzenetére
Ha a gyári naptárra gondolsz, akkor lehet szinkronizálni a Google fiókoddal. Offline megoldásnak ajánlom a MyPhoneExplorer programot. Nekem nagyon bevált, régóta használom.
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #16595 üzenetére
+(#16594) Ballama91 : Push notification fixer Egyszer már belinkeltem. Ez megoldja a problémát. Szépen le van írva, hogy miért alszik el a teló és mi a megoldás kulcsa.
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #16494 üzenetére
"a sonynál ha valamit irnaka fekhasználok hogy többnek ez nem jo az nem jo akkor azokat kijavitják "
Bocs de sajnos saját tapasztalatból nem értek egyet ezzel a kijelentéssel. Az előző telóm egy ARC S volt. GB-el adták ki és jól is működött a gyári rendszer. Nagy nehezen kijött rá az ICS és használhatatlanná tették az eddig jól működő telefont. Csak a főzött romokkal sikerült valami használható verziót összehozni, de inkább a jó öreg GB-et ajánlották a legtöbben még akkor is. A Sony a füle botját nem mozgatta, hogy tönkrevágott sok-sok készüléket a szarul megírt ICS-vel.Itthon van még 3 db Arc S és mindegyiken GB fut, hogy használni lehessen még őket valahogy. Összegezve a történéseket, szerintem nem lehet gyártóra szűkíteni a supportot. A nevesebb márkák között alig van némi különbség, legyen az szoftver frissítés vagy egyéb támogatás. Hol az egyik jobb, hol a másik...
-
akosxyz
senior tag
válasz
arminlok #16485 üzenetére
Egyik ismerosom meselte, hogy a sony xperia z-jere mikor megjott a KK fel is rakta es volt jo sok anomalia...videozas kozben nem rogzitett hangot, lefagyott, az ertesitesisav akadva gordult le u.s.w. Nagyon remelem, hogy ha mar ennyit vartunk akkor nalunk nem lesznek ilyen problemak
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #16483 üzenetére
Hát...nekem voltak sony-jaim de én az Xperia Launchert sosem éreztem valami nagyon smooth-nak. Hozzáteszem...amióta van 132 azóta az van a telómon...pár alap programma....deeee hát az enyém minden csak nem smooth. A menü görgetés is halványan de receg. Én csak azért várom a KK-t mert újra akarom húzni de akkor már megvárnám azt. Akkor talán újra beáll az egész szépen smooth-an ..... Ezt mondogatom 2 hónapja
-
Tompie
őstag
válasz
arminlok #16468 üzenetére
Időm mint a tenger, én egyelőre P6 vásárlás előtt állok
Amúgy nem tudom a KK-tól nem lesz-e lassabb a telefon?
Lehet nem ugyanaz a példa de pl a mostani G300-nál is GB-ről ICS-re frissítés után kb használhatatlan lett volna de előbb szerencsére fórumoztam és nem frissítettem
De mostanra GB-vel sem a sebesség bajnoka -
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #16399 üzenetére
(#16401) murdoq: Full balról swipeolj
Jéé tényleg. Mondjuk én nem használom a képernyőzárat.
Nekem az alap hw témák kicsit olyan...gagyesznak tűnnek.Ezeket is ő csinálta
MIUI téma
Eddig ezt használtam. Jó a fekete értesítési sáv. LetöltésCOLOR PARTYJópofa ez is.
Letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest