- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
isti215 #17258 üzenetére
Ha ennyire ragaszkodsz a megnézéshez annak ellenére hogy itt mindenki rossz ötletnek tartja a megvételt (köztük én is), akkor minimum ingyen adja a P6-ot.
Vagy cseréled a Z-t vele és kapsz még 25k-t? Ha igen, akkor ez nem lesz az évszázad üzlete.
Én azt mondom hogy ez még egy megnézést sem ér meg, de látom te már döntöttél... Úgyhogy hajrá! -
arminlok
senior tag
válasz
isti215 #17256 üzenetére
Hát ha nagyon szükséged van arra a pénzre akkor cseréld el de én a helyedben nem tenném a p6 szerintem csk a kijelzöben és a külsö szépségében jobb cserébe lenne egy kinai telod amin nem az eredeti rom van ráadásul a miuibol sem a legujabb az a v3 én ugy emlékszem itt a srácok V5 -nél vannak de lehet csak rosszul emlékszem. Meggyülhet a bajod ott mindennel és ha meg nem értesz annyira a romolgatáshoz akkor cask a keserüséget fogod kapni.
-
duvi
nagyúr
válasz
isti215 #17251 üzenetére
Azt hiszem félreértesz. Nem az eladó megbízhatósága miatt nem ajánljuk a vásárlást. A Kínai mivolta miatt írtam, hogy nem jó ötlet megvenni. Kapásból szoftvercserével kéne kezdened. Ez pedig akár "halálos" is lehet. Az EU verzióra ha Kínai romot teszünk fel, akkor jó esély van a téglásításra. (két eset is volt már itt a fórumon) Ezek alapján ugyan ez valószínű, ha a Kínaira akarsz feltenni EU-s romot! A Kínaiban pedig kapásból nincs Play... És ez még csak a szoftveres része a problémának. 3g nélkül milyen sebességgel tudsz netet használni? Tudom, van wifi, de nem hiszem, hogy beérnéd azzal. EDGE sebességgel pedig okostelót használni...
-
-
duvi
nagyúr
válasz
isti215 #17231 üzenetére
A legtöbb alkatrész csak alaplappal cserélhető. Ezért elég az ha pl. a 3g modem nem kompatibilis az EU szabvánnyal. Nem tudom tételesen felsorolni, hogy milyen hardverbeli különbségek vannak a Kínai és EU kiadás között. Ha nagyon érdekel, akkor túrd fel a netet, de nem hiszem, hogy megéri a fáradtságot és az anyagiakat, az átalakítása EU verzióra
Ingyen jutottál, hozzá vagy nagyon baráti áron a Kínai P6-hoz?
-
-
duvi
nagyúr
válasz
isti215 #17225 üzenetére
Szerinten nem csak szoftveres, hanem harveres különbség is van a Kínai és Európai verziók között. Ezzel pedig nem sokat tudsz kezdeni. De várj egy kicsit, hátha valaki jobban tudja. Ha nem jön válasz perceken belül, nem kell izgulni. Nem ül mindeki a topic mellett állandóan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest