- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
#73499136 #17661 üzenetére
Cache törlést javaslom első körben, semmilyen negatív hatása nincs. A többihez csak annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb problémára már van megoldás, hála a fórumnak. Neked is írtunk már többen, hogy mit kellene megpróbálnod, azt hittem ezeken már túl vagy. Ezért javasoltam a szervízt. A factory reset utáni visszaállítás sem tart 15 percnél tovább, ha van a közelben normális wifi, mert mindent visszaszinkronizál a telefonra. Ha meg nincs wifi, akkor is van biztonsági mentés és visszaállítás.
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #17655 üzenetére
Ez bizony igaz! Sose volt semmi gondom a GPS-el, mind addig, amíg fel nem tettem a KK-t. Nem akarom elkiabálni, de egy komplett tisztítással és újrabelakással mintha jó lenne. De ezt még majd tesztelem. Azt már látom most is, hogy ha bekapcsolam a térképet, rögtön megtalálja hol vagyok. A tisztítás előtt nem, hogy nem tudta hol vagyok, még a műholdakkal sem volt képes kommunikálni. Látta ugyan őket, de kapcsolat nem volt. Tehát mielőtt szervízbe vinnéd érdemes lenne (ha nem tetted eddig) egy totál pucolást adni neki.
-
icemad
nagyúr
válasz
Értem én, csak ha végigpróbáltad az összes lehetséges megoldást, akkor nem tudom mi tart vissza a szerviztől. Megjavulni nem fog, ha már az fr-t is próbáltad, és nem segített. Akkor ez hw probléma. De ilyen alapon mehetne az összefoglalóba, hogy gyorsan merül, pocsék a kamerája, szaggat, ha görgethető háttérkép van beállítva, púposodik az aksi, leválik róla a díszcsík, stb. Mindegyikről volt már szó. De akkor nézzük az előnyeit is. 5 perc úszás meg sem kottyan neki, simán túléli, ha 190-nél megrepteted motorról, stb.
Mert ezekre is volt példa.
Nekem volt ilyen problémám a gps-el, töröltem az összes cache fájlt, azóta jó. -
marilllyo
veterán
válasz
Ez a GPS probléma ez olyan lehet mint a Wi-fi. Nem egyértelműen rossz. Haverom transzferel. Külföldön a 3 betűssel mobil-net nélkül...azt mondja szép és jó. Nekem meg volt, hogy mobilnettel meg gps-el is..haladunk az úton a teló szerint meg vagy 200 méterrel beljebb vagyunk a lucernásba.
-
icemad
nagyúr
válasz
#73499136 #17645 üzenetére
Nyilván játékra azért nem alkalmas, mert spec. processzor van benne. A gps-el meg olyan keveseknek van problémája, hogy abszolút semmi értelme emiatt rosszhírét kelteni egy telefonnak. Ha baj van a gps-el irány a szervíz. Itt az egyik kollégának megcsinálták, alaplapcsere volt. Amíg nem küldöd szervizbe, addig várhatod a csodát.
Más: Romfrissítésnél ugye a memkártyát teljesen formázni kell?
-
icemad
nagyúr
válasz
#73499136 #17545 üzenetére
Természetesen már nálam is előfordult, kb. 1 hónapja volt róla szó. Akkor meg is találtuk a megoldást, amit itt tudsz elolvasni. Ezt csak azzal egészíteném ki, hogy ha a telefon burkolata meleg/forró, akkor felesleges próbálkozni, addig amíg vissza nem hűl.
Ide beírok pár cimkét, hogy keresővel is hamar meglehessen találni: GPS, probléma, jel, megoldás, gond.
-
g3d
tag
válasz
#73499136 #17505 üzenetére
Ugyan ezzel a gonddal küzdök (B132). Vezetés, futás előtt csak kamillázik a gps, a keresés sem indul... már ez eladás gondolata kerülget, mert ahogy az eddigi hozzászólások is mutatják, esélyes a szoftveres hiba. Ha a KK megoldja, marad, ha nem... pedig imádom a telefont csak a gps nekem nagyon fontos.
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #17143 üzenetére
Egy segédprogrammal láthatod.Mondjuk ezzel
-
-
marilllyo
veterán
válasz
#73499136 #16680 üzenetére
Nem szidni akartam. Se wifi se más gondom sincs vele. Én egy telót addig tartok amíg a gari tart. Az előző nekem is Sony volt és hát volt,felvenni letenni nem tudtam. Majd szétrobbantam. 95k volt a P. Nem bánom, hogy ezt választottam. A 3Gs el több gondom volt mint ezzel. Ami inkább zavar, hogy ma 2014-ben egy 80 ezres készülékkel is kompromisszumokat kell kötni. De ez nem a huawei hibája.
-
Tomacko
őstag
válasz
#73499136 #16680 üzenetére
Ott a pont, és az előtted xyszólóknál is természetesen. Ez egy igen csak jó okostelefon, aminél a hardveres rész miatt tudomásul kell venni, hogy nem játékra tervezték. De mint tudjuk egy okostelefonnal az alapfunkcióin felül nem csak játszani lehet. Tehát ez nem a gamerek, frissítés(gabancsnak köszönet a negatívumokért, így nem fogom potyára kipróbálni a 4.4-t
) és ROM mániásoknak való választás ez igaz.
Ellenben egy roppant stabil és jól működő eszköz amivel teljesen jól lehet navigálni vagy a világhálón böngészni, fotózgatni(ezen javíthatnának, de én ilyen téren túl kritikus vagyok), és még lehetne sorolni. Teszi mindezt úgy az egész, hogy nem omlik össze a semmire váratlanul, nem nézi az ember értetlenül a kijelzőt, hogy most miért "nem csinál" semmit stb.stb.
-
racerx
őstag
válasz
#73499136 #16644 üzenetére
Semmi extra gondom sincs a telóval, nem kell romolgatni, nem kell buzulni
hogy jó legyen, teszi a dolgát amire nekem kell a mindennapokban, de van pár apróság ami idegesít, pl. a fényképező/videofelvevő minősége -ami a nagy igérgetések, ilyen intelligens meg olyan intelligens mód.. nem a legjobb (pl az itt is említett z1 compact baromi jó (igaz kollégámnak 2 hét után szerviz...), vagy az uj lg lézeres fókusza..., haver nagy nokiája 1520 talán pedig olyan képeket lő, hogy besz....), és az egyre gyakrabban előjövő unalomig ismert wifi bug. Néha Gps is szarkodik, fehér értesítési sáv, lezáró képernyőn a lejátszó megjelenése, stb. De ahogy nézem kvázi az utódja P7 re se sokat fejlesztettek (1 év eltelt),, ugyhogy kicsit kétségeim vannak a Huawei jövőjével kapcsolatban . De az is igaz h ráérek majd jövő nyáron gondolkodni, addigra kitudja mi lesz, de ahogy nézem a választékot vmi kínai "noname" lesz a befutó fele áron, 2x akkora tudással mint a nagyok. Legalábbis a trendek errefelé mutatnak szvsz.
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #15885 üzenetére
Sokszor el is felejtem újraindítani, mivel folyamatosan bekapcsolva van nálam. Kb. hetente nyomok egy restartot de van amikor 2 hét is eltelik, mire eszembe jut
Egyszerűen nincs rá okom.
Szegény SE Arc S-nél a végén már naponta nyomkodtam az újraindítást, annyira be tudott lassulni. Pedig jó kis teló volt az is. Csak az a 512 MB RAM....
(#15881) Nimda
"Lehet az sem mindegy milyen képet választunk ki."
Feltételezem, hogy mindannyian 72 dpi-s jpeg képet használunk háttérképnek.
Itt az enyém (ebből van kivágva a telefonon), ha valaki ki akarja vele próbálni az akadást: -
racerx
őstag
válasz
#73499136 #15797 üzenetére
Nem azt mondtam hogy rossz, de beltérben sztem nem nagy eresztés. A makrója szenzációsan jó, a kültéri képei is (mint az itt mutatott képek is bizonyítják). Nekem ha beltérben fotozóm a gyerkőcöt, soxor nem fókuszál pontosan/gyorsan. Kicsit többet várnék. Azért kíváncsi lennék a p7 sony szenzoros kamerájára...
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #15613 üzenetére
" mivel lehet megfogni a vásárlót, ez padig a megbízhatóság, az elvárásoknak megfelelő tudás."
Szerintem a MA és egyéb szakmai fórum tagjai, csak egy kis töredékét adják a mobil vásárlóknak. Gondolj csak bele. Egy átlag tizen(vagy akár huszon) X éves lány vagy srác mi alapján vesz/választ telefont? Nekiáll a szakmai topikoknak és átnyálazza a technikai paramétereket, mint ahogy mi tesszük? Vagy vesz/kér egy szifont, illetve a legújabb (legtrendibb) telót a kínálatból? Akiknek nem telik a drágább kategóriára, azok meg emócionális alapon választanak (főleg a lányok). Tisztelet a kivételnek! Megnéznek egy-két jól sikerült reklámfilmet, vagy kedvenc színészük éppen mit használ a filmekben és máris működik a marketing gépezet. Egyszóval mi vagyunk a vásárlói tömeg kis százaléka és nem a mi véleményünk/elvárásaink alapján fejlesztenek a gyártók
. Persze azért mindenki hozza a kötelező "zászlóshajó" kategóriát, nehogy lemaradjon a többiektől.
De abba is hagytam az offolást, bár ez a téma is megérne egy külön topikot. -
válasz
#73499136 #15552 üzenetére
Ezt nem tudom megerősíteni. Tavaly szeptemberben vettem, eddig semmi gond nem volt. Kb egy-két hónapja kezdett recsegni. A codec mappát én is töröltem, mivel az egy fájlos megoldáshoz nekem sem volt ott fájl, ahol írták, de gondolom utána azonnal jelentkezett volna, nem egy két hétre rá, mondjuk ennek ellenére az SGS3 nagyobb kimeneti jelet tud maxon.
-
Solad
addikt
válasz
#73499136 #15141 üzenetére
A fémkeret kipúposodásáról van szó, aminél még nem jártunk a végére, hogy mi okozza a jelenséget, viszont ha azt mondja hogy szerinte ez külső behatás, akkor én hiába bizonygatom hogy nem, cs.szhetem.
Bár most ahogy nézem a hátlap is kiáll egy picit, szóval akksi is lehet a dologban.
Na bepróbálom a héten. -
South Velen
addikt
válasz
#73499136 #15127 üzenetére
Én minden okostelefonomat gmail-re, messengerre, időképre, tElvirára használok, meg netezni néha.
És baromi fontos, hogy jól nézzen ki, ha már mindig a kezemben van kb.
Ja és jegyzetek fotózására, király makrója van ; )Ennyi. Ebben tökéletes nekem a P6. Bár natív androiddal gondolom beszaggatások se lennének például gépelésnél de amúgy nincs gond a sebességével se. Nagyon smooth.
-
Nimda
addikt
válasz
#73499136 #15127 üzenetére
Igen ez valóban érdekes
Lényegében, minden földi jóból kapunk egy kis szeletet, kamera, gps, video képességek, játék, zenehallgatás.Nem feltétlenül kell, hogy mindez olyan erős legyen, mint a különálló egységek.Talán egyszer eljön az az idő, mikor képes lesz egy ilyen kis szerkezet olyan erőt és tudást produkálni, mint a nagyok.De lehet nincs is erre szükség, mert ez így jó ahogy van.
-
jeni
félisten
válasz
#73499136 #15077 üzenetére
igen de ha gyári független a telód? ott igaz az amit írtam.
főleg ha az adott termék külföldi beszerzésű,vagy esetleg egy GSM bolti.legtöbb vásárolt terméknél ahol meg lett véve ott az adott papíron feltüntetik a szervizpontok címeit.a szolgáltatói telefonoknál ott elég az adott szolgáltatónál leadni,ahol a szolgáltató küldi tovább,legyen az a T-pont ,a a Telenor,vagy a Vodafone.
-
sisqoboy2
tag
válasz
#73499136 #15053 üzenetére
gyári garanciával a gyártói ugyfelszolgálat mondta h nekem kell fizetni.
várjuk a fejleményeket...
a javitási határidő 10-14nap.
7nap telt el...
panaszlevél a központba elküldve és annak a másolata is a szervizbe h szedjék össze magukat és nézzék meg rendesen.
irtam h ne küld vissza a telot ha nem tudod megjavitani... -
sisqoboy2
tag
válasz
#73499136 #15049 üzenetére
na ja és én fizethetek érte minden egyes alkalommal kb 3 fontot mert küldöm vissza
nevetséges amit ezek itt csinálnak Angliában...viszont ha többen is irjátok h minden oké a teloval és gyorsan kap pontos jelet gmapsel is akkor viszont örülnöm kell és tényleg elhinni h ez egy jo telefon csak én fogtam ki sz@rt. kérdés h h tudom bebizonyítani nekik...
-
icemad
nagyúr
válasz
#73499136 #14743 üzenetére
A nagyon gyors akkumerülés jelenleg általános probléma, több androidos telefonnál, típustól/romtól függetlenül. A google nagyobb volumenű fejlesztésbe kezdett az androidos programjainál. Ezért sok google program beakad, és nem engedi alvó állapotba a telót. (félhivatalos álláspont szerint frissítéseket keres minden google program a háttérben, kilőhetetlenül, még akkor is, ha nincs aktív adatkapcsolat.)
Jelenleg az egyetlen megoldás, ha letiltod az összes olyan google alkalmazást, amit nem használsz. Pl.: Google zene, könyvek, hangouts, keresés, youtube, stb. Nálam csak a play áruház és a gmail maradt, így a probléma megoldódott. Amint lesz változás ezügyben, azonnal szólok, addig csak ez a megoldás jöhet szóba.Amikor letilt valaki egy programot, akkor a telepített frissítések is eltávolításra kerülnek. Valaki kérdezte, hogy nem e elég csak a frissítéseket eltávolítani, én úgy vettem észre, hogy nem. Muszáj letiltani sajnos.
Az persze megint más kérdés, hogy ezzel kapcsolatban a google miért nem bír kiadni egy nyamvadt közleményt, hogy x hónap y napjáig gondok lehetnek...
Szerk.: Még annyit hozzátennék, hogy ez nem a p6 hibája...
-
JaniT
csendes tag
válasz
#73499136 #14453 üzenetére
Normális esetben bekapcsolod a wifit és addig folyamatos kapvsolatod van, amíg ki nem mész a hatosugarbol, vagy le nem kapcsol alvó módban. Valszeg ez a hiba, hogy ez energiatakarekossag miatt akkor is lekapcsol, amikor nem kéne.
Ha ez nem oldodik meg, akkor asszem valtani fogok, mert borzasztóan idegesít, hogy ennyi pénzért megszakad idonkent. Nem egy fatalis probléma, de engem zavar.
Valaki ezzel már volt szervizben?
Ha felrakom a 132-est, az van annyira legális, hogy leadjam a telefont javitasra a Huawei -nél?
Nincs nagyon idom visszafele "frissiteni". -
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #14068 üzenetére
Azért hülyeség ez, mert aki úgy ugrik bele egy 100 ezer forintos telefon vásárlásába, hogy körbe se néz, az meg is érdemli. És utána ide jön sírni, hogy én nem ezt akartam? Akkor ez most a telefont vagy ő magát minősíti? Milliószor leírtuk, hogy ha játszani akar, akkor ez nem az ő készüléke. Viszont arra amire szánta a Huawei, arra tökéletes!
A munkahelyemen van Iphone is. Semmivel nem jobb a P6-tól. Csak más, hiszen azon az IOS fut.[ Módosította: wwhy ]
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #14066 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy a fanyalgók mit is várnak. Ez a telefon kérdezés nélkül mindent röccenés nélkül végrehajt. Sose akad meg, nem gondolkozik, sose fogy el a memória. Mit kellene még csinálnia? Nekem tényleg tökéletes működik. Igaz, nekem még mutatóban sincs rajta játék. Még a gyárit is letöröltem róla.
Hiába tesznek elém egy 8 magos 8Ghz-es 4 GB-os telefont, az sem lesz ettől jobb.
Legalább is az én felhasználási szokásaim szerint. Netezek, emai-t szinkronizálok, megy az időjárás app..., bármit csinálok nincs gond. Nem fagy, nem gondolkozik. Mit kellene még csinálnia?
Egy dolog miatt bántam meg, hogy ezt vettem. Qrva nagy, most, hogy jön a jó idő, nem tudom hova tenni.
Most kezdek rájönni, hogy Jobs-nak igaza volt. A 3,5" az ideális.[ Módosította: wwhy ]
-
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #13509 üzenetére
Igen, olvastam már a mobilok előállítási költségeiről
. Ezek mellé azonban bejön még az irdatlan reklámköltség(a nagy márkáknál lagalábbis) és a licensz díjak +fejlesztési költségek. Ezeket a költségeket a vásárlóval fizettetik meg. Én tavaly decemberben, jókor vettem meg a T-nél a P6-ot. 75.000 volt a vételi ár, amit 11 havi kamatmentes részletben fizetek ki
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #13507 üzenetére
-A P6-al akartak "berobbanni" a piacra. Ez egyértelműen látszott a nagy médiafelhajtáson. Ehhez szükségük volt egy egyedi készülékre ami kilóg a tömegből.
-Prémium telót gyártani nem nagy kunszt. Elballagnak a Qualcomm-hoz és kérnek "pár darab" csúcskategóriás Snapdragon procit. Belepakolnak 2-3 Gb RAM-ot. Bevásárolnak egy jóféle IPS panelt. Beletömnek 32 v. 64 GB belső tárat ....stb stb. Kész a csúcs Huawei készülék ami a többi gyártó prémium klónja és cserébe egy vagyonba kerül. Gondolom, hogy ők nem így akartak betörni a piacra.
-Belehúznak a saját fejlesztésekbe. Olcsón előállítanak egy saját chipsetet, mindjárt négy maggal aminek igazából csak reklám értéke van de az emberek többségének (akik nem MA fórumokon edződtek) ez már pont elég is. A látványhoz kell még egy csinos külső, ami prémium minőséget sugall. Ezt (szerintem) sikeresen meg is oldották. Ezek után már nem követték el azt az óriási baklövést amit a Sony csinált az utóbbi időkben. Mégpedig a kijelzőkkel. Nem rontják el a tökéletes látványt egy olcsó TFT panellel, hanem ahogy kell, beletesznek egy szép IPS panelt. A 2GB RAM-al pedig még inkább elérik a felső kategória illúzióját. Az anyagilag jól kiegyensúlyozott hardverekhez csinálnak egy minőségi UI-t, ami szintén elősegíti az egyediség látszatát.
-Ezzel el is készültek és indulhatott is a média hadjárat! A világ legvékonyabb készüléke! Egyedi és gyönyörű házzal! Kategóriájában ritkaság 2GB RAM-al! Látványos és minőségi kijelzővel! Stb... S legvégül az ára, ami nagyon figyelemreméltóra sikeredet!
-Konklúzióként visszakanyarodnék az eredeti kérdéshez. Miért ezzel az "elavult" procival jöttek ki? Mert olcsón hozzájutottak és kezdésként pont elég volt a világpremierhez. Ki akartak lépni Kína határain túlra de nem akartak rizikózni hatalas költségekkel. Menet közben pedig szépen csiszolgatják tovább a chipsetet és egyre jobb teljesítményt érnek el.(meglátjuk majd a P6S eredményeit) Én bizalmat szavazok a Huaweinek!
Sorry ha egy kicsit hosszúra nyúlt az eszmefuttatásom!
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #13503 üzenetére
Szerintem több oka is van. Az első, hogy be akarnak törni a mobil chipset piacra. Ezt valahogy demonstrálni kell, amihez tökéletes alany a saját készülékük. A másik, hogy a "házon belül" gyártott procinál nincs olcsóbb megoldás
(főleg Kínában) A harmadik, hogy sokkal könnyebb dolguk van az UI optimalizálásával, mivel minden információ a rendelkezésükre áll CPU/GPU párosról.
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #13501 üzenetére
Mivel ez a játék kivételesen jó és nagy kedvenc, ezért ezzel még telefonon is hajlandó vagyok játszani
. Az említett fél órás próbán tökéletesen futott. Valamelyik nap, majd betervezek hosszabb játékidőt és beszámolok a tapasztalatokról. (Bár nem hiszem, hogy a fél óra ne lett volna elég a teszthez)
-
Tomacko
őstag
válasz
#73499136 #13285 üzenetére
Ne nekem bizonygasd, én a saját tapasztalataimat írtam le... XPERIA S-hez mérve sehol sincs. Én is szeretek fotózni, és mivel ismerem a korlátait a P6-nak tudom mikor melyikkel mit fotózzak. TEhát mégegyszer el mondom, hogy a P6 ideális nappali környezetben és makró fotózásnál jó, egyéb területen elmegy kategória.
-
duvi
nagyúr
-
jegenye77
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz
#73499136 #13081 üzenetére
Ha navigációs szoftverekre gondolsz, akkor az összes új verzió tud újratervezni, illetve paraméterezve útvonalat összeállítani.. (#13084) mec71 által említett említett Sygic vagy ajánlhatom a Navigate 6 (régi nevén Route66) is. Ezeken kívül van még egy nagyon ismert hárombetűs navi szoftver is, ami nem jelent meg hivatalosan mobilokra ezért tiltott a fórumon való kitárgyalása... Alapesetben a telefonunkon lévő Google navi (Navigáció néven fut a P6-on) is tudja az általad említett funkciókat.
Itt egy példa a gyári programhoz, hogy gépkocsival/tömegközlekedéssel/gyalog szeretnél tervezni: -
-
missz
tag
válasz
#73499136 #11982 üzenetére
Mèg nincs 2 hetes a telefonom
, sőt ma egy hetes pont
, azt írtam, h àllandó a mobilnetem, nem is igazan szoktam kilőni...a hàttèrben nagyjàból csak a kèt mailem fut, gmail es yahoo, meg a menzesz naptàram
, minden mast ki szoktam lőni....most 12 óra utan 64%on van, igaz az ejjel sms-eztem egy fèl óràt
, meg nemrèg volt egy fèl oras beszelgetes, na de az önmagaban ugye nem igazan meriti...
Màs: az lehet, h a G2 akksija 3000es, de a nagyobb kijelző, stb stb...tekintetèben tulkèpp majdnem olyannak fele meg, mint a p2ben a 2000es
, pro ès kontra..., nekem volt rövid ideig egy cc5700esem is, talan abban meg nagyobb az akksi mint az lg-ben, igen, na az sem ment el egy, masfel napnal tobbet...zabàlta a tepsi rendesen a dolgokat
..
-
arminlok
senior tag
válasz
#73499136 #11571 üzenetére
Igen ez engem is aggaszt főleg ha mondjuk 1 év után jön ki ez a hiba.
Nem tudtok véletlenül olyan programot amivel a főoldalon lévő tmobileos appokat meg azt az origos linket tudom törölni? Kerestem a system/app ba öket de tuti valami más néven vannak bent mert nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest