- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
sisqoboy2 #15050 üzenetére
És te is nevetséges vagy, hogy nem a hülye angolokat szidod hanem a gyártót......inkább a szervizet szapulnád személyesen ilyen lendületesen mint ahogyan teszed itt a fórumon a gyártó szapulását....... A GPS problémáról is csak annyit tudok mondani, hogy ebbe a telefonba is baromi gyors és pontos, tehát ahogy már többen is elmondták neked, ez NEM telefon specifikus hiba. Szervízben a helye......
-
duvi
nagyúr
válasz
sisqoboy2 #15050 üzenetére
Átérezzük a problémádat (sajnos pont egy hibás darabot fogtál ki), de én is az előttem szólók táborát gyarapítom. Az első pillanattól fogva szeretem és nagyon szépen muzsikál a P6-om
. Amire használom, tökéletesen megfelel (sok internet, sok zene, sok e-book olvasás, levelezés, rendszeres dlna használat, fotózás...)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest