- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Téma összefoglalóban lévő XDA link, azután kizárólagos alapon themes&apps for Ascend P6 és máris ott van az Xposed framework for Huawei Emotion UI!
-
s3nsitivity
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
A hTc- n semmi ilyesmi nincs...
A masik dolog:
A korabbi hozzaszolasok alapjan feltettem a cool tool nevu programot.
Barmit csinalok a telefonnal, barmennyire terhelem, max 1200 mhz-en megy a processzor.
Sot egy ido utan, ahogy azt masok is irjak 800-an.
Ez nem egy 1500-as processzorral szerelt telefon?
Mert ez igy qurvara nincs rendben....
En nem akarok egy 800-as telefont hasznalni, mert azok felett mar reg eljart az ido, es ha ilyet akarnek, akkor nem vennek ilyen telefont, arra ott van a tartalek desire-m.... -
kecskebégető
aktív tag
Tudom amióta lehet romolgatni droidos készülékeken azóta szoktam "Nyávogni"
De ahogy írod P6-nál egyenlőre szinte semmi előnye hiába a viszonylag hosszú feature lista.
Na igen a brutális nyúlás az UI.Dehát kina.Tolvaj lopja a tolvaj tolvajt
Teljesen más rendszernek meg azért nem mondanám hiszen alapvetően android. -
csillag1404
csendes tag
Már pár hete használom a Miui-t a telón. Az akksit jobban zabálja,de cserébe szerintem egy szebb UI-t kap az ember. Közel sem annyira smooth mint a gyári, de azért bőven az elviselhető kategóriába tartozik (bár az új update óta "3.11.15" sokat javult). A navibár csak újraindítással tüntethető el és hozható vissza (bár engem ez nem zavar, de a gyári jobb volt), viszont variálhatóak a gombok. Sokkal több téma, sokkal szebbek. A rendszer alapból Root-olt ezzel nem kell vesződni. A böngészője sokkal jobb mint a gyárié szerintem és az email appja is (nálam gyárin szarakodott az email mindig új emailnak mutatta azokat amiket már rég megnéztem). Hangerőt sem kell mókolni alapból jól szól, benne van a dolby és az energia kezelő is, utóbbiban a nagy fogyasztású alkalmazások bezárása nem működik, de gondolom azért mert a miui-nak a saját app managerre bezárogatja azokat. Így hirtelen ennyi jutott eszembe róla. Ha érdekel valami kérdezzetek
próbálok válaszolni.
-
TomWexX
addikt
Nem volt benne magyar nyelv, és nem is lehet rárakni language packot sem, legalábbis én olyat nem találtam, csak külön multilang verziót, ami régebbi.
+ Így hirtelen nagyon más mint a gyári, nem tetszik hogy a másik oldalon van a visszanyíl a navbar-on. Nem néz ki rosszul, de most nincs időm vele tökölni. Talán egyszer máskor... Talán. -
torrrent
aktív tag
"összefüggésben van az akksi merülésével és a processzorigényesebb folyamatokkal. Egészen biztosan valami energiatakarékossági funkció, még ha idegesítő is valóban sokszor."
Igen tuti, hogy az amit írsz ott a pont. A legrosszabb, hogy nem is lehet kikapcsolni, mert nem energiatakarékos módban csinálja.
-
Nimda
addikt
Nem próbáltam, egyből a mélyvízbe ugrottam
persze lehet kísérletezni.A törlés maga közel olyan hangerőt hoz, mint a codec mappa törlése...és nem dobja az arcunkba állandóan a figyelmeztető üzeneteket, hangerő növelésnél.
Amúgy ha megnézitek a többi régióba tartozó file-kat, akkor látható, hogy a korlátozás leginkább csak az európai régiókban van.
-
törölt tag
Igaz de ha akár 1-2 év múlva (ha meg lesz addig, de miért ne lenne) kiveszed a tokból még mindig olyan lesz mint új korában. A másik pedig a tudat, talán a tokban valóban nem néz ki olyan szépen de alatta még mindig az eredeti mivoltjában van, nélküle meg néhány hónap után akár egy ütött kopott készülék lesz.
-
törölt tag
Én amikor megrendeltem a telefont, rögtön rendeltem hozzá tokot is, úgyhogy az első perctől kezdve azt használom.Nekem bevált ez a kemény tok.
Nem tudtam, hogy van hozzá gyári, de nem is baj, mert nem szeretem a szilikon tokokat. Ez a kemény pontosan illeszkedik a telefonhoz, minimálisan lesz tőle vastagabb, és mivel kicsit érdes, matt felület, sokkal jobb fogása lesz, nem csúszik ki a kézből.
Innen is megjön két hét alatt.
Ez meg inkább gumis tapintású, mint érdes, de kiváló minőségű.
Kiváncsiságból több fajtát berendeltem. :-)
Nekem is a 114 van a telefonon. Kipróbálom az autó kihangosítójával. Ha pocsék lesz, akkor visszarakom a 111-et.
-
-
danjeee
csendes tag
Jaja én i már egy hete bújom a netet,de az osszes tok ami elég magas széles neki,pedig én is ilyet keresek.Az S3-as tokok mind kicsit szélesek neki.
Pedig tetszik a tok amit rendeltél,én olyat keresek aminek a belsejében rogton van képernyotisztító felulet is,ha jól tudom a Bugattinál vannak ilyenek,de méretben ott sincs pontos. -
racerx
őstag
Köszi. Sejtettem hogy miui a képek alapján :-). Sajna soha nem jött be nekem, már amikor áttértem a sense-ről vmi másra. Launcerekben a go-t használtam, meg az adott, de idővel mindegyik belassult , s a végén mindig visszatértem a gyárira. Igaz ezek a tapasztalatok a (ma már kicsit koros :-) desirémmel történtek. Az utóbbi időkben nem nagyon követem a launcherek világát mondjuk..
Vonz ez a telefon nagyon, de lehet még várok egy kicsit. -
törölt tag
-
-
Nimda
addikt
Még nem próbáltam, mert még nem rootoltam
várok még pár napot ,mert az első hetekben szeretném stock körülmények között használni.Majd írd meg, valóban történt e változás és persze a törlés járt e valamilyen hátránnyal.
Nem írom le a telót, csak nem szeretném, ha valaki ez miatt csalódjon benne
Szerintem is az S2-es Yamaha DAC-jához képest szebben szól
reméljük nem csak placebo
Ljizsef sajnos ilyen szinten nem értek a SoC-hoz,de reménykedjünk benne, hogy lesz változás
Egyszer eljön az az idő is
lásd cigaretta...
-
Nimda
addikt
Én eléggé vájtfülü vagyok, és bizony már nekem is halk
egy jobb fülessel javult ugyan, de még mindíg kevés...a hangminőség viszont elfogadható.Annyira nem vagyok nagy zenemániás,de néha rámjön.
Aki a zenét is keresi egy mobilban, annak ez a teló nem jó választás...egyelőre, aztán kitudja mit javítanak rajta
-
okoska74
senior tag
-
danjeee
csendes tag
Ezeket nyomkodd végig - Figyelmezteto widget-testreszabás-kapcsoló hozzáadása-hardver menupont alatt a figyelmezteto fény villogtatását tedd hozzá-majd fent kész.
Visszafele lépve felso sorban kapcsold be a Figylemezteto widget kapcsolót. Utána levileg le is torolheted a progit már mukodni fog,ez más Huaweieknél is segített,valami német fórumon akadtam az infora,de már nem tuom hol. Sok sikert! -
-
Nimda
addikt
Nézegettem pár HD videót a telefonról és több helyen észre lehet venni illesztési hibákat.Nem zavaróan ugyan, mert nagyon kell sasolni, hogy észrevedd, de sajnos valós a dolog.Most vagy arról van szó, hogy a kis kínaiak megduplázott tempóban dolgoznak, hogy kielégítsék a vásárlói igényeket, vagy szimplán hibás valahol a gyártástechnológia, vagy folyamat.
Engem szvsz nem zavar,mert valóban alig észrevehető és ezért az árért még így is megérte -
-
Sztm minden új modellnél vannak bibik. Emlékszem amikor ki jött az SGS2 ugyanez a melegedés jött elő navinál. Aztán kb a 3.-ik rom csere megoldotta a túlmelegedést. helyre tették.
Új modell, ez van mindegyiknél. Se jó rom,se tapasztalat,sem szoftver javítás még, se kiegészítők igazából és mindig ilyenkor a legdrágább, ja és alkatrész sem a szervizekben. Szóval én mostanában szoktam 2-3 hónapot várni már....
Mondjuk a mostanival sem sikerült...(vártam is a szervizben 1,5 hónapot az alkatrészre)
-
Newlachka
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ezért örülök, hogy nekem nem kell sosem telefont vennem, azt használom, ami épp "szabad".
Én mindig szerettem kicsit eltérni a szokásostól, amit már sokszor megszoptam (és sokkal többször nem), ezért vettem tizenéves Celicát anno, ezért volt olyan az esküvőm, amilyen, etcetc. És ezért vennék P6-ot. És ezért nem biztos, hogy jó, hogy rám akarsz ebben hallgatni, az S4 Mini roppant jó kis gép. A P6 pedig egyedi, menő, különleges, érdekes és veszélyes
-
djbelo
senior tag
Szívesen!
Más:
Az automata képernyő forgatás szerintem nagyon érzékeny! Én ki is kapcsoltam.szende_robi!
Én azért veszek mobilt, hogy telefonálni, nettezni lehessen vele. A Gmail, Skype, Viber, WhatsApp, stb nekem fontos, és pont ez volt a baj a P-nél hogy telefonálni nem tudtam vele normálisan! Annyira nem értek a rottoláshoz, így nekem a P6-is minden eredeti!De hál isten semmi gondom vele!
Minden működik rajta egyedül a Google+ nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 - 64 GB - független
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest