-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
Nem nagyon játszok a telón,de van rajt pár alap játék marble saga, bubble shoot , szókirakós, block puzzle,riptide gp. Ezek akadás mentesen futnak!
kelly416!
Én úgy gondolom, hogy az Lg-nél ez sokkal jobb készülék! Nekem volt az is meg amiket írtam sony sp is a kezembe, de szerintem a P6 jobb náluk/eddig/
Más:
Most még az akkuidőt várom , hogy álljon be bár azt olvastam, hogy kell neki min. 2 hét. -
Free Rgc
tag
persze hogy melegszik ez fizika és értem is. De vegyünk egy hagyományos izzót ami nagy teljesítményt vesz fel! Világít ugyan de rengeteg energiát pocsékol pld. hő formájában... :-) aztán valaki kitalálta a ledet, igaz kicsit más, de szinte csak kizárólag a világításra használja az energiát, kevés pocsék, kevés hő! Én rábíznám a sütőre a tükörtojás készítését :-) Most minden mobil pont ilyen fűtőgép, de könyörgőm valaki találja fel itt is a jó technológiát és telefonálhassak pld interneten úgy hogy ne kelljen szénné égetnem magam... :-D
Bocs kicsit kidühöngtem magam, de mondj olyat akit ez nem zavar? És az akku teljesítményéről már ne is beszéljünk, szóval mindenki válogat és próbálkozik megtalálni azt a telefont ami megfelel. Semelyik sem tökéletes de a mostani szánalmas felhozatal közül a P6 nem rossz választás! :-) -
D@niel
addikt
én már a kiegészőket nézem, gép még szint úgy sehol
rengeteg jó tok van a p6-hoz, baráti árakkal.
kettőt választottam ki, az elsőnél a szélek az érdekesek, volt már ilyen tokom hasonló, az érdes felület miatt sokkal stabilabb kézben tartani. a második pedig ha van olyan jó élőben, mint a képeken, tutti vétel. bár, a headset bemenetnek nem tudom mennyi hely marad...headseten gondolkozok még, szerintem olyan passzol hozzá, ami hasonló a gyárihoz, vagyis a kábel csatlakozó meg van törve, és nem lóg ki a széléről nagyon. bal kezes vagyok, pont útba esik egyébként ha standard módra fogom meg. nekem az lenne a jó, ha a gyárihoz hasonlóan kevés bé lóg el merőlegesen a telefonra.
-
djbelo
senior tag
Még sokat nem tudok róla írni ma jött meg! Próbálgatom! Akadás nincs! Most ezekkel az ikonokkal vagyok elfoglalva
Nem tetszik,hogy keretet ad neki! De egy biztos nagyon jó kézben tartani a telót, s nagyon jól néz ki!
Ja még egy negatívum szerintem van /eddig/ feltettem rá a szilikon tokot ami tényleg nagyon jó minőségű, de mivel hátoldalon van a hangszóró s leteszem az asztalra, hát elég halkan szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest