- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtamas8
tag
Sziasztok
Azt hol tudom beallitani h ha le van zarva a kepernyo akkor is mukodjon az adatkapcsolat v a wifi?
Mert most csak akkor jonnek az ertesitesek amikor felnyitom a kijelzot.
Facebok uzenetekrol meg ertesitesekrol se jon semmi ertesites csak akkor latom mikor belepek az oldalamra ha jott vmim..szerintetek?
És még vmi..:-)
Volt egy note-m ami uzenetiraskor mikor elkezdtem irni egy szót akkor felajanlotta tudta milyen szot akartam irni es csak rákattintottam és nem kellett kiirni az egeszet de nem is kellett mentegetnem őket..ezt hol tudom beallitani??
Na ezt jol megfogalmaztam..:-)) -
dtamas8
tag
válasz
nagymedve970 #1509 üzenetére
Köszi letöltöttem de nekem nem akarja szinkronizalni a facebokkal. Meg az az igazsag hogy az email cimemhez vannak hozzarendelve a nevek es azokhoz a fenykepek es ezek olyan kepek amik mar nincsenek is meg mert a matet még csak 1 hete hasznalom..
Azokat a kepeket nem tudom gondolom akkor nagyba kirakni..
Még egy kérdés..
Nem a gyári toltojevel kaptam a telefont de beszereztem hozzá egy 5v/2A-s toltot ami elvileg a gyari is ilyen..viszont ezzel is kb 10 ora alatt tolt fel 100%ig es eleg hamar kb 20ora altt lemerul..
Most probalok beszerezni a gigateltol egy gyari huawei toltot szerinted szerintetek ez megoldja a problemat?vagy más gond lehet? -
dtamas8
tag
Hogy tudom kirakni a hivó képét nagyba??
Mert csak kicsibe jelenik meg a tetején és már mindenhogy probalkoztam nagyon idegesit... -
dtamas8
tag
Sziasztok.
Egy olyat szeretnek kerdezni h most vettem egy Matet de sajnos az elozo tulaj elhagyta a halozati toltojet es o is egy nokia tipusu toltovel toltotte azt mondja ugyanaz mindegy..
De bennem azert bujkal a kisordog nem e teszi tonkre az akksijat, meg nem tudom mennyi a feltoltesi ideje de ezzwl lassabnak tunik legalabbis a note 2 utan...
Meg meg egy kerdes..:-)
Olyat hogy tudok csinalni h ha hivnak akkor ha be van allitva a hivo felnek a fenykepe a szamhoz akkor a teljes kijelzore kirakja a kepet ne csak kicsibe a tetejere..
Koszi a segitseget! -
dtamas8
tag
Sziasztok.
Egy Note 2 -ről szeretnék váltani
Egy ilyen Mate-re..Sajnos nincs ídőm visszolvasni mert S.O.S a dolog..
Esetleg valakinrek véleménye a cseréről??
Mind hardverileg mint szoftverileg..
Köszi szépen. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest