Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neonflake

tag

válasz joestone #1944 üzenetére

A napokban én is visszaraktam a B221-et, a sebessége nagyon vonzó, de az XposedFramework nem működik rendesen benne. Mint ahogy az új verziója a B907-esben el sem indul (de a régi legalább megy hibátlanul)... Joestone féle CM-ben sikerült a legújabb verziót feltenni, de még akadnak ott is gondok. Most nagyon megültem a német/orosz ROM-on. Hála a TWRP varázsnak ;) mindig vissza tudok térni. Sajnálatos továbbra is a support, hiába az új ROM ami az XDA-n megbúj... 320 dpi? A Mate nek nem ez kell hanem 240! Nagyon nem szomorkodom, most válthattam volna LG G2-re és a tapasztalat amíg teszteltem: pici 5.2 col ide vagy oda, FULL HD tök jó de nem látom a különbséget általában (ez nekem pedig érzékeny pont, na jó a háttérképen kijött) ráadásul a Youtube sem támogatja ezt a felbontást pedig G2-őn futtattam. Snapi 800 éreztem valamit, de a 0.5-1 másodpercel rövidebb alkalmazasnyitás/váltás nem hatott meg: a böngészési élmény pl. majdnem ugyanaz. Ami viszont meglepett, hogy nem csak könnyen eltakartam a hangszórónyílást, ha ez nem esett meg: a Mate Dolbyval jobban szól. Nem tudom mit mondjak, itt a kezünkben a jóság csak optimalizálni kéne, a gyártó részéről persze.

Új hozzászólás Aktív témák