Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
válasz
joestone
üzenetére
A napokban én is visszaraktam a B221-et, a sebessége nagyon vonzó, de az XposedFramework nem működik rendesen benne. Mint ahogy az új verziója a B907-esben el sem indul (de a régi legalább megy hibátlanul)... Joestone féle CM-ben sikerült a legújabb verziót feltenni, de még akadnak ott is gondok. Most nagyon megültem a német/orosz ROM-on. Hála a TWRP varázsnak
mindig vissza tudok térni. Sajnálatos továbbra is a support, hiába az új ROM ami az XDA-n megbúj... 320 dpi? A Mate nek nem ez kell hanem 240! Nagyon nem szomorkodom, most válthattam volna LG G2-re és a tapasztalat amíg teszteltem: pici 5.2 col ide vagy oda, FULL HD tök jó de nem látom a különbséget általában (ez nekem pedig érzékeny pont, na jó a háttérképen kijött) ráadásul a Youtube sem támogatja ezt a felbontást pedig G2-őn futtattam. Snapi 800 éreztem valamit, de a 0.5-1 másodpercel rövidebb alkalmazasnyitás/váltás nem hatott meg: a böngészési élmény pl. majdnem ugyanaz. Ami viszont meglepett, hogy nem csak könnyen eltakartam a hangszórónyílást, ha ez nem esett meg: a Mate Dolbyval jobban szól. Nem tudom mit mondjak, itt a kezünkben a jóság csak optimalizálni kéne, a gyártó részéről persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindig vissza tudok térni. Sajnálatos továbbra is a support, hiába az új ROM ami az XDA-n megbúj... 320 dpi? A Mate nek nem ez kell hanem 240! Nagyon nem szomorkodom, most válthattam volna LG G2-re és a tapasztalat amíg teszteltem: pici 5.2 col ide vagy oda, FULL HD tök jó de nem látom a különbséget általában (ez nekem pedig érzékeny pont, na jó a háttérképen kijött) ráadásul a Youtube sem támogatja ezt a felbontást pedig G2-őn futtattam. Snapi 800 éreztem valamit, de a 0.5-1 másodpercel rövidebb alkalmazasnyitás/váltás nem hatott meg: a böngészési élmény pl. majdnem ugyanaz. Ami viszont meglepett, hogy nem csak könnyen eltakartam a hangszórónyílást, ha ez nem esett meg: a Mate Dolbyval jobban szól. Nem tudom mit mondjak, itt a kezünkben a jóság csak optimalizálni kéne, a gyártó részéről persze.