- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
A hátulja vészhelyzet esetén levehető de nagyon nehézkes művelet. A hátlap műanyag és gumírozott a külső boritása.
-
Neonflake
tag
Oké megbeszéltük. Csinàltam telefonàlós képet is de kis gondom akadt a feltöltésnél és màr elfogyott a türelmem
No remélem összejön a vàsàrlás, màr szeretnék màsoktól hallani valamit én is
Amúgy külföldön sokan veszik, Xda-n és AndroidHilfe-n màr sokat lehet megtudni. Pontszàm ügyileg nincs gond, úgy néz ki a sémàk a procit is befolyàsoljàk, de nekem a mindennapi gyors reakcióidő az ami szàmít és ez tényleg gyors. Jah és még reggel óta megint nem voltam töltőn
Ez nekem tényleg fura eddig együtt éltem az USB kàbellel...
-
Neonflake
tag
Nagyon szìvesen
A kollegám szakadt amikor a gatyàm fotózta
Most, hogy a szőrös làbam is része a fórumnak, mi baj lehet?
-
Neonflake
tag
Töltöm a képeket.
-
Neonflake
tag
Persze megoldható, szerdán megpróbálkozom vele, ez több emberes feladat
Eközben sikeresen telepìtettem a Huawei honlapjáról elérhető teljes B113-as updatet (adat törlős), ami meglepően gyorsan lejött és ki is tömörült (es file explorer). A frissités mielőtt felmegy a telefon több mint 10 ponton lecsekkolja, csak azután íródik a flashbe, ez tetszett. Elvileg mostmár szabad az út a B216-os Romhoz ami teljesítményben is gyorsabb, de most így is javult az összkép, egyenlőre hagyom. A szomszédom ajánlott (Xperia Z tulaj) nagyon divatos oldaltáskàt, kulcsnak, tárcának, telónak
Erősen megfontolom
-
Neonflake
tag
Hàlózati zár nagy valószìnűséggel lesz a szolgáltatói telókon, nem tartom kizártnak, hogy a független ára továbbra is 100 környékén fog mozogni. Nekem a Tmobilos változatra kellett volna várni amit nem tettem meg, habár ha a P6-os is kìnálatba van akkor lehet ott is elérhető lesz idővel a Mate. Egyetlen ilyen független telóm egy Defy+ volt amit a T-nél vettem, de azon magyar nyelv sem volt. Fejlesztés ügyileg annyit tudok, hogy a B113-as kernel forràskódja elérhető a készülékhez, ezzel talán lehetséges egy Cyanogenmod féle variàns. Miui rom van a telóra, rootolàsi lehetőség is adott.
-
Neonflake
tag
Az aksi talàn a legjobb pontja a készüléknek. Videó és zenehallgatás kevésbé tudja meriteni elég hatékonyan dekódol. A fő fogyasztó a kijelző, de automatán le tudja venni a fényerőt amennyire kell, viszonylag dinamikusan is reagàl a fényviszonyokra. Három energiagazdálkodási séma van: akkukimélő, kiegyensúlyozott (ezen van), teljesitmény.
-
Neonflake
tag
Hàt még nagyon mit nem tudok hozzáìrni. Jàtszani tudtam a Real Racing 3-al gond nélkül mivel van hozzá graphic settings app. a play áruhàzban. Teljes verziós Riptide GP ami rajta van jól fut, pedig nem teljesitmény centrikus a beàllításom. Flash player adobe honlapjàról szedhető, gyári böngészővel megy. Most egész hétvégén ment a masina, a számítógéphez nem nyúltam. Fagyás ilyenek nem volt. B109-es szoftververzióval kaptam Wifin egyből jelezte, hogy van frissebb és 120mb letöltés után most B113 a verziószám. A 4.2 es android az új Emotion UI 1.6-al ami a P6-os készülékben is van szeptemberre várható.
-
Neonflake
tag
Köszi, használom is most egész nap ment
-
Neonflake
tag
Nekem ez volt a mázli, hogy a farmeres dolog meg muszàly két kéz, fogást kell váltani már a Note nál jelentkezett. Elsőre fura persze de hozzá lehet szokni. A Notenál ez nem nagyon szélesebb, inkább a hosszabbsága az ami feltűnt. A lényeg, hogy ez ugye phablet máshogy kell kezelni, cserébe viszont nem akarsz tabletet használni a teló mellé.
-
Neonflake
tag
A mindennapi használat nem kényelmetlen mivel van olyan plusz zsebem amibe épp belefér. Ősszel átmeneti időbe viszont gondba leszek. Normál farmerbe nem fog belemenni. Amúgy nem vészes a méret, tényleg könnyű elővenni, telefonálni stb.
-
Neonflake
tag
Első fecske, Ascend Mate tapasztalat
Sziasztok! Mint volt Galaxy Note tulaj ràszántam magam megváltam a "nagy" kedvenctől, hogy megrendelhessem az expansys-től a Huawei phabletet. 2 nap leforgása alatt iderepült, átvettem bő egy hete nyüstölöm. Habár nem gondoltam, hogy ilyen jó árba lesz kapható, nem bántam meg a vásárlást, úgyhogy le is irom a véleményem a készülékről.
Külső: (fekete) jól kézreáll, minőségi összeszerelés, gumis hatásu hátlap szuper, az hogy nincs rajta gomb jó mert fektetve tudod fogni mindkét oldalt. Akikek mutattam azoknak is tetszett a design, miután persze mindenki ez ki@b@ott nagy szóösszetételt kimondta.
Kijelző: a felbontás bőven elég, szép éles és még a színek sem annyira fakók. Kültéren árnyékba látható, videózás, internetezés élmény.
Hang: beszélgetési minőség kiváló, belső hangkeltő teszi a dolgát ha kirakom rádiónak, vagy videózok a készülékkel. A füles kimenet kétélű dolog. Egyrészt szép hangot küld ki és a Dolbyval is lehet jàtszani. Sajnos ez a készülék is követi az EU normát és vissza van fogva a kimenet erőssége. A 32 ohmos nagy Philips fülesem ìgy el lett ajándékozva, az új 16 ohmos agybadugós Soundmagic E10 már kellően hangos.
Videó: MX Player H/W+ dekóderrel vagy akár anélkül is megeszik mindent. Nagy előny a 10 bites videók lejátszàsa amire a proci képes, persze képhibàk vannak itt ott de nézhető.
Proci, RAM: ha nem tettszik a 800 mega szabad ram akkor "kisöpröm" lesz 1100 szabad jipì
A multitasking képesség meglepően jó, torrent mehet 3 is, mellette hol netezek hol videózok, ez a készülék nem gondolkodik sokat, teszi a dolgát.
Tàrhely, OS: SD kàrtya muszàly a készülékbe mert soványka a hely, meg ebben az esetben egy nagyobb letöltés sem akasztja ki a fájlrendszert ha SD-re töltesz. Az Emotion UI elsőre fura volt de megkedveltem. Mappákba rendezkedni kötelező, de 10 perc alatt megtehető. Jó a témázási lehetőség és kellően gyors minden animáció.
Kamera: kültéren és jó fényviszonyok mellett teszi a dolgát talán még a Notenál is jobban. Gyorsan fotóz nagyon, több képet pillanatok alatt készìt, a képek szép élesek. Este vakuztam vele, hát no comment, de mondjuk mozogtak is az emberek.
Akku: nafta van bőven. Mondjuk velem csak egy napot bìr de a Note állandóan töltőn volt. Zene, Net, Letöltés, Videózás stb. engem meglepett, hogy ezek ellenére is bìrja. A töltő viszonylag gyorsan tölt mondjuk 2A-rel tolja.
Na elsőre talán ennyi, ha van kérdés nyugodtan tegyétek fel. Rootolni ezt még nem merem, mert működik, de folyamat követem ha lesz rá valami értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged