- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juleshu
tag
válasz
Juleshu #1031 üzenetére
Na, ideiglenesen vagy sem, de egyelőre sikerült reset nélkül "megjavítani".
Ahogy látom, a neten számos topik foglalkozik a "system ui has stopped" problémával, és ez egyáltalán nem Huawei-specifikus probléma, más gyártóknál is előfordul. Hasznos tanácsok olvashatóak pl. itt:http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-10-1/270371-galaxy-note-10-1-unfortunately-system-ui-has-stopped.html
Amit én csináltam - másoknak még hasznos lehet:
Alkalmazások kezelésénél leszedtem a Facebook app frissítését, töröltem a cache-jét és az adatokat, illetve aztán letöröltem az egész sz*r facebook applikációt, restart. Ettől még nem jött helyre, ugyanúgy feldobta restart után is az ablakokat, de mivel mások egy részénél ez megoldotta a problémát, megtettem. Ezután ismét az alkalmazáskezelőben megkerestem a rendszer ui alkalmazást - "android" feliratú ikonja van - (mondanom sem kell több percig eltartott, mivel 2 secenként mindig jött a képernyőfrissítés és a hibaüzenet-ablak), cache ürítés, kényszerleállítás, ismét cache ürítés. Ne törődj vele, hogy ne mcsinál semmit a kényszerleállítás, hiszen pont állandóan fagy, én párszor rányomtam mindenre. Ezután ismét restart. És most - lekopogom - egyelőre jó.Nem tudom, mi akasztotta ki, lehet hogy tényleg a Facebook app, hisz wifin keresztül automatikusan frissítette magát; a jövőben kiderül, ha ismét jelentkezik, akkor nem ő volt a ludas (ugye leszedtem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest