- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Juleshu #1034 üzenetére
Nahát, mindig látok valami új érdekességet az FB -ról. Gyakorlati tapasztalatom nem nagyon van, mert ez szokott elsőként repülni minden telefonról. Azért nem véletlen az sem, hogy igen erős csökkenő tendenciát mutat az FB regisztrálók száma. Már többen törlik magukat, mint amennyien regiszrálnak. Persze ez nem csak az alkalmazás minősége miatt van. Arról nem is beszélve, hogy a reklám díjakat több helyen tízszeresére emelték fel.
sanyika34:
Általában a frissítések lényeges javításokat tartalmaznak, tehát érdemes. Szerintem ezzel a B248 -as FW -vel valami nincs rendben. Ugyanakkor ez nem jellemző a Huawei -nél, majd jön egy újabb javítás.(#1036) Juleshu:
SD kártya, mindegyik telefonon. -
sanyika34
csendes tag
válasz
Juleshu #1034 üzenetére
Én is azzal kezdtem, hogy mikor bekapcsoltam azonnal letöröltem a fb applikációt. Egyrészt mert feleslegesen használ egy csomó erőforrást, másrészt mert az adatforgalmat is megnöveli jócskán. Régebbi telefonoknál is csak a bajom volt vele.
Ismerősöknél is voltak gondok miatta, és az adatforgalom magas használata a legkissebb gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- Steam account lopás
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest