- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul02
tag
válasz
kranazoli #1979 üzenetére
A lényeget porterocka fórumtárs már leírta.
A gyakorlatban pedig - bár ezt lehet, hogy tudod is, akkor elnézést - úgy néz ki, hogy telefon kikapcsolt állapotában hosszan nyomod a hangerő+ és a bekapcsoló gombot, amig meg nem jelenik először a "kis zöld droid", majd a recovery menü. Itt a hangerő +/- gombbal tudsz navigálni, és a bekapcsoló gombbal kiválasztani a kívánt menüpontot, amit jelen esetben a "wipe data / factory reset" kell legyen. -
törölt tag
válasz
kranazoli #1602 üzenetére
A wipe/factory reset/gyári visszaállítás nincs hatással a gyári szoftverre. Ilyen esetben felhasználói adatok (belső tárhely), beállítások, cache partíció, letöltött alkalmazások és frissítések adatai törlődnek.
General és az OTA közötti különbségről feljebb írtam. Stabilitásban lehet némi különbség.
A szerencsés eset az Huawei esetében, hogy egy gyári biztonsági mentés app -ból készített mentés igen mély, tehát a felhasználó adatait, beállításait, egyebeket elég szépen ki lehet menteni SD -re. Még a mappázásokat, illetve azok elrendezését is.
Szerk.:
Én mindig normált használok. Intelligensben van némi net/adat/szinkronizálás és CPU korlátozás.Szerk.2.:
VISZONT, nem minden programhoz tartozó adatot ment. Pl. IGO (Szülinapp) teljes méretében nem menti ki, ami nem véletlenül van így. -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kranazoli #1585 üzenetére
Én pont emiatt nem használok Vibert kb 7-8 hónapja. Nekem is ugyanezeket csinálta 3 különböző telefonon plusz barátnőmé plusz anyámé . Ez 5 telefon és mindegyiken szar volt azóta akit tudtam átszoktattam BBM-re
Sajnos nem tudsz vele mit csinálni ez a Viber hibája és írtam is már nekik de csak annyit kaptam mindig hogy majd a következő frissítéssel.
Ha a frissítés már telepítve lett ( gondolom rendszer frissítés ) elméletben nem kell újra telepíteni , legalábbis én még nem tapasztaltam olyat hogy újra le kellet volna tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest