- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Silent77 #1424 üzenetére
Szia! Ma is próbáltam többször,érdekes módon mindig elutasította a rendszer a vásárlást,ha arról a linkről mentem vásárolni. Viszont az ebay.de-re belépve elsőre sikerült megvennem a 6db-os fóliacsomagot. Ki érti ezt?
Amúgy,hogy a telefonról is írjak pár szót,tényleg frankó. Nem fagyott még egyszer sem be,az aksija hihetetlen jól bírja. Csütörtök este vettem le töltőről,és ma kellett csak felraknom,38%-nál. Wifi non-stop,mailok olvasása, rengeteg böngészés, fényképezés,hívások,zenelejátszás!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest