- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
johnny_hun #1086 üzenetére
Nekem egy mezei szilikontok van a telon. A gyari az finoman szolva egy kaki.. full karc az egesz, mi tobb a hatlapba is belevesett 2 hajszalkarcot
Ez az occo kinai viszont jo, stabil fogast ad a telonak.
Kijelzon meg uvegfolia van, 99%-osan van felrakva, jobb also sarokban van csak levegosodve. -
Aryon87
félisten
A 2 kep az automataban keszult, semmi mokolas vagy manual mod
De most hogy emlited, fel se tunt hogy van makro mod is kulonHat igen, nem veletlen lett ez, es nem S8+
Na meg egy kedves forumtars is loketet adott hozza, es nem is bantam meg.
Samunal nem a tulelesites zavar, hanem van valami furcsasag a kepeken, ami miatt szamomra nem tul eles a kep, hanem valami fatyolfeleseg lenne rajta, legfokepp a tajkep temakon jellemzo ez. De ez nem ide valo, parszor volt is balhem emiatt, igy nem merulnek bele kulonosebbenLacy: ah, hogy is mondhatsz ilyent
-
Aryon87
félisten
válasz
adidas4death #1076 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Jol sejtettem akkor
Akksi teren en is elegedett vagyok, nalam adja az 5 ora SoT-okat is jobb napokon csak mobilnettel (korlatlan net), bar a nagy meleg megviseli. Gorog nyaralason meg plane kivolt az allando 50+ fokos tuzo napon, de jol birta a kicsike.
Kameraban sztem a legjobb
Hivatalosan nincs bokeh effekt benne, de egy ugyes makrozassal kivitelezheto. Bar nem olyan lesz mint a Huawei eseteben, de sztem kiraly a vegeredmenye. -
Aryon87
félisten
válasz
adidas4death #1071 üzenetére
Ez így jó. Válaszd ki a neked megfelelő opciót, legyen pl a pin kód. Megadod neki a 4 számjegyű pin kódot (2x kéri), és így dupla védelmed van.
Ez arra jó, hogy ha az ujjlenyomatos feloldás valamiért nem jön össze 3x, akkor a kóddal utána be tudsz lépni.
Ugyanígy jó ez egy esetleges lopás ellen is.(#1070) soko70 valószínűleg a rendszer kilövi a háttérben, néz körül a Boost+ alkalmazásban, ill az akkustatisztika környékén. Bár én az előbbire tippelnék, mert van olyan funkciója, hogy ha 3 napig inaktív, bezárja.
-
Aryon87
félisten
válasz
adidas4death #1067 üzenetére
Üdv a csapatban!
Szerintem valami rosszul lett ott beállítva, mert nálam azonnal felold amint az ujjam ráteszem. Pin kódot utólag kér, ha pl nedves ujjal akarom feloldani, de ugye sikertelennek érzi a legtöbb esetben.
Valószínű nálad is hasonló "hiba" lehet, hogy maszatos az ujjad. -
Aryon87
félisten
válasz
Laca007 #1060 üzenetére
G6-al sem lossz melle, volt, ismerem. Szepen osszerakott telefon, csak kesve jott, annak tavaly kellett volna megjelennie.
U11 viszont jobb minden teren, igaz magasabb ar, ahogy irtad is, de idotallobb.
G6 egyik legjobb dolga viszont verhetetlen minden teren, igaz gyerekcipos tema, a wide kamera -
Aryon87
félisten
Leendő érdeklődők és tulajok akik kíváncsiak a telefon kamerás oldalára
-
Aryon87
félisten
Sracok, valaki nem tudja esetleg, hogy hogy lehetnel egy xp rendszerrel felismertetni a telefont? Feltelepitettem az usb drivert de hulye, nem tudja felepiteni a telefon driveret mikor rakotom.. MTP akarmi a baja.
Uvyanez van a Redmi 3-al is -
Aryon87
félisten
Tyiii azangyalat
Ez igencsak csunya.. biza mennyi lenne a javittatasa?Ferob: regebb gyorsak voltak. Tavaly oktobertol rendre 1-1.5 honapra kaptam meg a cuccokat. Ez kivetekesen gyors volt, es orulok is neki, mert a nyarslas "biztonsagosabban" telik igy
Vettem vizallo tokot is (teszteltem), tengervizbe nem merem 'csupaszon' bevinni. Sima vizben mar volt. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
2 het alatt megjott kinabol az occo szilikontok, vegre teljes a telo vedelme (+uvegfolia). 2 napja ugy elejtettem ahigy azt illik, nemnkicsit csattant a padlolapon a telefon. A szivdobogasom is kihagyott egy pillanatra. Semmi baja.
Mellesleg a gyari muanyag tok egy kalap fos, full karc az egesz, raadasul a hatlapra is csinalt 2 mikrokarcot
Itthon sehol nem kapni tokot a telora jo aron, csak 4k+ felett. -
Aryon87
félisten
Nem is tudtam, hogy a BT egység már 5.0 szabvány, amit majd szoftveresen fognak aktiválni egy frissítéssel. Egész kellemes meglepetésként ért a friss MA hír.
-
Aryon87
félisten
válasz
#92673536 #814 üzenetére
Kamera dicseretes. En most pl toroltem a kamera frissiteset, erzetem szerint meg jobban is tett neki.
Kapott egy HR-t is, azzal is megszunt 3 anomaliam, mert mikor atvettem a futartol, ezt a fontos lepest elmulasztottam.
Most tokeletesnek a tokeketeseAkksi: phuuu. Brutal. 9%-on vagyok, 30%rol indultam haza melobol, de tettem kiterot fotozasra. Pont kibirja, es vagy 30 kepet csinaltam emellett megy a zene, es itt irogatok..
-
Aryon87
félisten
válasz
kovaszoskeny #758 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Srácok, tud valaki egy jó galléria alkalmazást, mert a google fotók az kaki, nem tudom a flickre felküldeni a képeimet
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #690 üzenetére
Nalam nem reagalt, bar nem is figyeltem.
Kepernyokep, es kamera van beallitva a nyomasra -
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #682 üzenetére
Ez olyan mikor telenornal nezett ram a srac hogy wtf?
Utana kellett nezzen, azt kozolte hogy nincs naluk meg kozponti raktarban sem...
Ehhez kepest.. -
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #651 üzenetére
+1
Egybol lecsereltem arra a gyari billentyuzetet -
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #634 üzenetére
Sok minden nem fog latszani. A "Cascadia" ikonkeszletet toltottem le, de most talaltam megint valami ujat.
Fotozasban szuper, a fotos topikban talalsz larat az U11-re keresve, es videot is tettem be, bar az este keszult a Margitszigeti szokokutrol.
En elegedett vagyok vele. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Sracok, nincs valami tipp, mikent lehetne ravenni a telot, hogy mas szinben is ertesitsen? Mert a Light manager ugyan allithato, de csak a zold szin villog... Csak 3 szint tudna? (Zold, narancs es piros)
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #622 üzenetére
Attol ne felts
w333:
-
Aryon87
félisten
megjött a kicsike
Sajnos a Telenoros változat tárolt, nem független -
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #583 üzenetére
Kb helytálló a dolog, mert a 2gb már most kezd kevés lenni.
G3 már újratöltött mindent, a helyettes Redmi 3-om is megnyekken néha..Na ugyanez lesz igaz majd a 4gb-osra is. Az appok egyre éhesebbek ahogy elnézem.
Igaz, sokban függ a rendszer optimalizáltságától is. -
Aryon87
félisten
Srácok, üvegfóliát hol lehet kapni a telóra? Jelenleg a legolcsóbb érdekel. (14 napos online rendelős időszak miatt)
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #577 üzenetére
Azt csak a Xiaomi es Honor 9 tudja.
Ezen dedikált ikonok vannak. -
Aryon87
félisten
Sracok, a telot hol lehet megnyomkodni? Lattam mar eloben, de meg egyszer megneznem mielott megvennem a kiszemeltek egyiket..
-
Aryon87
félisten
Ha már szóba került, akkor itt is közszemlére teszem a kamerapárbaj eredményét.
Az U11 linkje az első mindegyik kép alatt, de egyelőre még "vaktesztként" fut a másik topikban, azért nincsenek megnevezve.G6, S8+ és U11 kamerapárbaj
-
Aryon87
félisten
Helltaknak is az ezüst variánsa van, ami nekem inkáb kék volt. De valami brutálgyönyörű. A bemutatóvideókon csicsásnak tűnt, de élőben sokkal szebb. A kijelző valóban jól látható, ahogy az S8+nak is és a G6-nak is.
Fotózásban jónak tűnik, most fogom kiválogatni a 3 nagyágyú képeit. Kíváncsi vagyok mit alkottak.
Ahogy Tipuka írja, ha nem lenne ennyire húzós az ára, én is venném, de sajnos a Telenor még drágábban adja, mint a Telekom -
Aryon87
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #397 üzenetére
Szerencsere az ido jobb lett vegul. LGnek sajnos nem erossege a borus idojaras.
Hat gyerekek, nagyon brutal egy gepezet ez az U11!
Gyonyoru, smooth, kameraja allati.
Csak az ara necces egy kicsit -
Aryon87
félisten
Srácok, sos kédés: függetlenül adja a T a gépet?
-
Aryon87
félisten
Várós nagyon a teszted
Gondolom este át tudod venni nem?És amennyiben van köztetek leendő tulajok fotós hajlam, a fotós topikba is mehetnek a képek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest