- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
BaLee
addikt
válasz #40835072 #7885 üzenetére
Először nézd meg a Start menü - Settings - Today ikonnál, hogy nem-e csak át van állítva más kinézetre a telefon.
Nyelvet állítani nem tudsz rajt szerintem, csak hard reset után, ha olyan a rom.
Ha gyári romot használsz ahhoz van magyarítás. De szerintem inkább szokd meg az angolt mert gyorsabb is így meg nagyobb a választék romok terén.
Nyomtál hard resetet? Használt teló vásárlása után nagyon ajánlott.
-
korimv6
aktív tag
válasz #40835072 #7879 üzenetére
Arenát nem ismerem. Nekem Diamond van, nejemnek Omnka I900. Dia kijelzôje jobb, mérete tökéletes és szép is, de akku keveset bít, belsô memo kevés, gyengébb a radioja. O
mnia kijelzô felbontása, képe kritikán aluli, nagyobb a készülék, tovább bírja az akku, ldiota Samsung csatlakozó, nagy belsô memoria, ami bôvíthetô, érzéketlen kijelzô, ahol a Dianak nincs térereje vagy wlan vétele, ott az Omnia simán megy.Körbe zárt villám.
-
BaLee
addikt
válasz #40835072 #7891 üzenetére
Nem tudod elcseszni. Írni fogja a képernyőn az utasításokat, hogy mit csinálj majd.
Amúgy a billentyű kombinációt soft-reset (piros kis gomb a stylus helyén) megnyomása után kell nyomva tartani.Utána meg már a kijelzőn írja, hogy mit nyomjál.
Ezzel törölsz minden beállítást és adatot a belső memóriájából a telónak.
De könyörgöm olvassatok már vissza, vagy használjátok a keresőt, csak az utóbbi 1-2 hétben volt ez a téma minimum 5x kivesézve szájbarágósan.
-
veterán
válasz #40835072 #7893 üzenetére
Ez így jó, most visszaállt minden a "gyári", eredeti beállításokra. Persze ezzel most nem jutottál előbbre, mert ezek szerint nálad nincs fent egy HTC felület sem. Ehhez új ROM-ot kell feltenni.
Ez a hsz talán segíthet. Az xda-developers fórum rengeteg hasznos infót, linket, progit tartalmaz, érdemes olvasgatni. Igaz, ez Sense UI, nem TF3D felület, de azt is találhatsz a srác aláírásában szereplő linkek egyikén. De a Sense jobb.
[ Szerkesztve ]
-
bruce20
csendes tag
válasz #40835072 #7931 üzenetére
Total Commander CE-vel tallózz be az iGO mappájába, menj rá az igo.exe-re, nyomj rá a File - >>>>> - Create shortcutra.
Itt pöttyints a Tree-re, és válaszd ki a \ Windows \ Start menu - Programs-t.
Ezt követően létrejön az ikon a programok között, ami már kirakhatsz máshová, és megjelenik a telepített progik között. -
kelekyle
őstag
válasz #40835072 #7933 üzenetére
Igen kitudod rakni. Nyomj rá az igo exere egy copyt majd menj el a windows/start menu/programs mappába és csinálj "paste shortcut"ot. Utána már betudod rakni a sense programokhoz vagy ahova akarod és a start menüben is ott fog díszelegni. De azért hogyha átnevezi magát igo8-shortcutra akkor szerintem nevezd át
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
válasz #40835072 #7964 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet a porbléma... Először is milyen ROMot használsz (ami valszeg egy rom ).
RTL-t TV2-t még számítógépen se tudsz nézni TV tuner nélkül ugyanis ők az internetes streaminget nem engedélyezték... MTVn csak akkor van, hogyha valami rendkívüli esemény van tehát mondjuk egy VB meccs. Hogy ne sötétüljön el a képernyő azt az iGo beállításai között fogod találni azthiszem állandó háttérvilágítás a neve és kell mellé egy pipa.Ez a lassulás mizéria pedig a rom Romodtól van. (lehet egy MTTY hard reset megoldja, hogyha minőségi rom van pl.: Gen Y. )
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
BaLee
addikt
IGOnál beállítások között a Készülék gombra katt, majd ott lehet beállítani a háttérvilágítás beállítását. Ami gyakran visszaáll "készülék alapbeállítása"-ra én is folyamatos háttérvilágításra szoktam rakni, töltőről megy úgyis.
Bár nyári kánikulában mikor még a nap is süti akkor ha túlmelegszik akkor nem tölt tovább töltőről, így már jártam úgy, hogy mire odaértem az úticélhoz már csak 14%-on volt az akksi.
-
korimv6
aktív tag
Próbáld ki a DiamondTv-t. Abban be lehet állítani a Duna tv-t (bár ez nekem még sosem működött) és a HírTv-t, ami tökéletesen ment.
Ha konvertálás után nem játsza le normálisan a dia a filmet, próbáld meg másik lejátszó progival. Nekem a CorePlayer jött be. Konvertálni pedig a PocketDivxEncoderrel szoktam.
A KvickGPS frissítve van? Esetleg próbálj egy másik Igo verziót. Navi előtt mindenképp használd a CleanRam progit, vagy nyom egy SR-et. Ha ezután sem megy, akkor a Today beállításokban vedd ki a pipát a TouchFlo elől.
Körbe zárt villám.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest