Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz woodbear #7781 üzenetére
igen, visszaáll olyanra mindenképp érdemes egy olyat csinálni ha használtan vetted, ki tudja az előző tulaj mit nem csinált vele
csak felmásolod az igo-t memókarira és megy is
én adnék, de csak magyaro.-m van
torrent-ről kapj le egy eu térpéket.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kelekyle
őstag
válasz woodbear #7800 üzenetére
USB-re dugd fel azzal is tölt, hogyha jó az alaplapod
Sensehez nincs nagyon téma inkább ikon módosítások vannak hozzá azt egy sima telepítő .cab fájllal tudod telepíteni de inkább a WVGA sense2.5höz van az nem tudom hogy jó e a mi VGA Senseünkre. 2.1-re meg van már mindenféle XDAnXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
BaLee
addikt
válasz woodbear #7816 üzenetére
Parancsolj, én is most szedtel le, mert kipróbáltam az újat ami csak 14 napos demó volt de nem látok annyi különbséget, hogy érdemes lenne megvenni:
Nagyon bírom benne, hogy be lehet állítani, hogy ha megrázod a telót akkor abbahagyja az ébresztést, vagy ha lefordítod az szundi mód.
Ki sem kell nyitnod a szemed ha aludni akarsz még.
-
-
Djuree
félisten
válasz woodbear #7863 üzenetére
talál az. nekem sem talált sosem, aztán kimentem nagy nyílt területre (mezőn voltam), 15 perc alatt talált műholdakat, utána már mindig talál hamar
órát nem lehet állítani, másik romot raktam fel azzal jó lett
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
válasz woodbear #7868 üzenetére
Az expired szó a műhold infókra vonatkozik. A program ingyen jár a telefonhoz, nem demo. WiFi belő, nyomsz egy download-ot és már le is szedi.
Az IGO beállításai között kerestesd meg vele az eszközt, lehet rossz port van beállítva. Ha ez megvan, elsőre sok perc a műholdkeresés (kivéve ha használtad a QickGPS-t), utána gyors lesz.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
-
veterán
válasz woodbear #7897 üzenetére
Ha az Advanced Config nem segít az alapértelmezett könyvtáraknál, akkor csak a bemásolás marad. Sajnos most nem tudom megnézni.
tankagogy:
Passzolok. Mintha láttam volna ehhez bővítést az xda-developers fórumában, de nem vagyok biztos benne. Ott keresgélj esetleg.[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz woodbear #7912 üzenetére
Pff most rádugtam, mondom hátha és jó lett. ki érti ezt a windows rendszert.....
Na mindegy a lényeg, hogy működik.
Csak rádugod és megkeres mindent magának.Ha nem érzékeli, akkor a telefonban a connections menüben az USB to PC-nél kapcsold ki az "Enable advanced network functionality"-t! És tuti jó lesz
Oldalam: www.swsfoto.de
-
BaLee
addikt
válasz woodbear #7947 üzenetére
Nekem nem lépeget ki, próbálj ki másik verziót.
Nálam olyat szokott csinálni, hogy újratervezésnél elakad és ottmarad a zöld nyíl ikon, de nem fagy le a program mivel navigál tovább, csak nem tervez újra. Ugye ez így elég gáz, mert menet közben lehet böködni ha épp elnéztél egy kereszteződést bár gyanakszom, hogy az új verzió miatt ilyen, mivel régen ilyet sosem csinált, feltettem egy régebbit (szintén 8.3) kíváncsian várom megjavul-e a probléma.
-
Kloss
őstag
válasz woodbear #7947 üzenetére
A PDA RAM-ja telt meg, nem a belső memóriája.
A RAM-ban az éppen futó programok vannak, tehát ezek számát kellene csökkenteni, iGO használat előtt kikapcsolni pl Sense-t, Manila-t.
Javaslom, hogy keresd meg és töltsd le ezt a memória takarító programot:
htcAddicts - cleanRAM
Nekem az 1.9.3 verzió jött be. iGO indítás előtt ez takarít egy kicsit.
Végső esetben resetelni kell a PDA-t navi előtt. -
-
kelekyle
őstag
válasz woodbear #7961 üzenetére
Igen. iDroidot felrakom majd. Kicsit más a felépítése mint amit a kicsi Diára varázsoltunk De majd megoldom valahogy mert ugye az nem hibátlan meglátjuk mi sül ki belőle.
Köszönöm mindenkinek. Persze itt leszek még és segítek amiben tudokXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
BaLee
addikt
válasz woodbear #8039 üzenetére
Pontosan. Egy bizonyos hőmérséklet után (amit ilyen kánikulában könnyű elérni ha a szélvédőn süti a nap) nem tölti tovább a töltő. Meg ugye a telefon alapban sem egy hűvös jószág. Simán megérzem a zsebemben ha véletlenül bekapcsolódott a kijelzője, mert nadrágon át melegít.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz woodbear #8225 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem egszer sikerült beállítanom rajta miután megvettem, azután ugye rom csere és soha többet nem tudtam róla mms-t küldeni, majd feladtam!
Biztosan van akinek megy és nekem is ugyan ugy lett beállítva rom csere után, majd másik romokkal is de sehogyan nem akarta amit én, maradt az email, az olcsóbb is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest