- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xY
tag
Sziasztok!
Van egy tmobilos HTC sensationom és tegnap óta a következő a problémám (android 4.0.3, teljesen gyári minden):
napközben elővettem a telefont és ki volt kapcsolva.. meglepődtem, bekapcsoltam és frissült az android, ezután még 3-4x eljátszotta ezt egymás után, minden alkalommal azt írta: "az android optimalizálja az alkalmazásokat 1/14, 2/14, stb..) ez sajnos azóta sem szűnt meg, ma is észrevettem 1x, hogy ki van kapcsolva és bekapcsolás után megint az előbbi üzenet fogadott, ami végigmegy, utána működik. Nem túl szerencsés, hogy magától kikapcsolgat a telefon, van ötletetek mit kezdjek vele?köszi szépen!
-
0xY
tag
Sziasztok,
Már csak két problémában kérnék segítséget:
1, hogyan tudom a névjegyeket a telefon memóriájából a SIM-re másolni?
2, már jól megjelennek a névjegyek az Emberek menüben, de az üzeneteknél csak telefonszámokat látok. Amikor rákattintok ott egy számra akkor viszont jól kiírja a névjegyet.köszi a segítséget!
-
0xY
tag
a galaxy3 nem működőképes, így ez a módszer nem működik sajnos. Hogyan tudom exportálni gmailre a SIM névjegyeimet a HTC-ről?
Tényleg ekkora szar ez a HTC Sync, hogy nem lehet vele editálni a névjegyeket? A Samsung Kies borzalom volt, de még abban is volt ilyen lehetőség.köszi!
-
0xY
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap vettem egy ilyen telefont, az egyetlen gondom a névjegyek editálása, importálása. Azt már elfogadtam, hogy a régi Samsung Galaxy 3-as telefonomról készített exportot (spf formátum) nem fogom tudni beimportálni HTC Sync segítségével.
Hogyan tudom editálni számítógépen a névjegyeimet? Elég sok van és macerás lenne minden kontakt nevét átírni (SIM-ről importálva mind rossz) a telefonon.
HTC Sync esetén én csak szinkronizációt találtam, editálást sehol nem lelemKöszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest