- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Nekem T-s, egy hónapja vettem, nem független, nincs sehol T-re utaló jel a dobozon, se a telón se. Amelyik telónál van T-re utaló jel, az külföldi, erről már többször volt szó.
A szolgáltatók a forgalmazás elején néha árulják függetlenül, erről is volt szó.
(amúgy a függetlenítés ahogy elnéztem kb 10 perc, de nem tudom, hogy itt szabad e erről beszélni, pár topiknál ki van írva, itt nincs)Amúgy az invisible shield miért védené a portól? Az illesztésekre nem tudod rárakni. Nyomj szilopasztot az illesztésekbe és a hangszóró részekhez, akkor tuti nem porosodik. Ha szarul van összeragasztva, akkor fog porosodni, mivel a por bejut..
-
sshr3kk
tag
-
mipityu
tag
T, az nálam T-mobil, a másik T az pannon :-)
1 + 1 év az 1 év teljes körű és 1 év készülék garancia.
Alapból, átvételi állapotban független volt, kipróbáltam pannonos kártyával és működött.
A romot simán vissza lehet állítani.Egy Blade-em volt, az rootolva, romolva döglött meg egyik pillanatról a másikra (TC-ben fájl átnevezés közben elhívtak, mire 10 perc múlva visszaértem totálisan döglött volt), simán alaplapot cseréltek benne.
-
Something_
őstag
Felhívtam a Telenoros ismerőst, mert nem találtam neten normálisan leírva a garifeltételt.
Azt mondta, hogy minden szolgáltató köteles 2 év garit adni. Ez úgy néz ki, hogy 1 év szolgáltatói gari, plusz 1 év gyártói gari. Ebben az esetben tök mindegy, hogy 1 év szolgáltatói gari van rajta, mert úgysem a szolgáltató végzi a javítást, hanem a gyári szerviz, az E-Care. Sanszos, hogy ha 1 év után szervizeltetni akarod a telefont, akkor már nem elég, hogyha beviszed a Telenorhoz, hanem be kell vinni a gyári szervízbe.
Szóval az első 1 év szolgáltatói garancia annyit tesz, hogy az első évben neked ők intézik a garit, azaz felküldik Bp-re az E-Care-ba. 1 év után még 1 évig neked kell megoldani azt, hogy elvidd az E-Care-ba.
(de már az első évben is viheted egyből az E-Care-ba, de mivel vidéken vagy, gondolom ez kiesik)Kobun1980: érdekes, előtte nem melegedett ennyire?
Én most kb 1 órája zenét hallgatok fülesen tanulás közbe, de 31 fokos.
Nekem akkor szokott 40 fok fölé menni ha töltőn van és úgy netezek. -
Something_
őstag
Romcsere garanciavesztéssel jár, de simán vissza lehet állítani gyárira, úgy hogy észre sem veszik.
Azt hittem én is, hogy nagy macera, de full kezdőként hiba nélkül fel tudtam rakni.
Javasoltam, hogy a Nagy Telenor topikba tedd fel a kérdést, de nem hallottad meg, ezért megteszem helyetted, mert már engem is érdekel. -
mipityu
tag
Szia! Nekem kedden küldte a T, futárral. 1+1 év gari. Nézd meg a honlapjukat, még van Nekik.
Már 3. nap használom, kipróbáltam vagy 5 romot, eddig a Revolution jött be.
Borzasztóan tetszik a teló, volt már néhány, de márkás - ilyen minőségű, sebeségű még nem.8720, Roxan: nekem van 2, amit rizsföldéről vettem és van egy, amit amerikából ajándékként kaptam (az utóbbi nagyon jó minőségű), mind3 bumszli.
-
Something_
őstag
A hazai szolgáltatók kötelesek vállalni a 2 év garanciát minden készülékre. Ez azt jelenti, hogy 1 év teljes körű (telefon és a tartozékok) + 1 év készülék garancia (csak telefon (szoftver+hardver). Minden egyes szolgáltatónál vásárolt készüléket a gyári szerviz javít (természetesen ha van).
-
KaoszTom
aktív tag
Mágneses tokot ne vegyél! Egy idő után kárt tesz a telefonban. Nekem még a HTC Artemis-em volt mágneskapcsos tokban, és kb. fél év után megjelent egy sötétebb folt a képernyőn, ott, ahol a mágneszár volt a tokon. Először nem tudtam miért, mire leesett, már elég rendesen lehetett látni. Plusz az iránytűnek sem tesz jót, hogy folyamatosan mágnesezés alatt van.
Már nem emlékszem, de vagy az SGS2 vagy a Sensation leírásában benne is volt, hogy nem szabad olyan tokban hordani, amin mágneskapocs van.
-
Something_
őstag
Udv. Nekem T-s a telo, T-nel vettem, de sehol nincs T-re utalo jel. Forumon olvastam, hogy a kulfoldi T-s teloknal van ez amit a kereskedo mond. Ha jol emlekszem angliaban.
Szoval ez sztem nem magyar, ergo sufni gsm vallalra garit vagy visszakuldi abba az orszagba ahol vettek,amit ketlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ingatlanos topic!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nyaralás topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest