Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem azt mondtam, hogy jó hanem, hogy nekem ezeknél általában azért jobb minőséget sikerül kihoznom belőle. Télen voltunk Bécsben. Egyik ismi SXS-el fotózott és a bécsi parlamentről készült képeinket összehasonlítva sokkal jobb volt a HOX eredménye. Persze lehet, sőt valószínűsítem az volt az alapvető gond, hogy én azért megtanultam, hogy a profilokat használjam és manuálisan lőjjem be a fókuszt. Nem akarom ide keverni az almát, de ők pont ebben a legjobbak. Nem kell sz@rakodni a beállításokkal, hogy kijöjjön aminek kell. Nem igényel minimális háttértudást.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #24949 üzenetére
Az első "Your client does not have permission to get URL"
A második. Nincs fólia a lencsén? letisztítottad rendesen? Fókusztávolság: 4,76 mm nekem legtöbb esetben ez 3mm.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #24947 üzenetére
Mutass olyan képet hátha tudunk segíteni.
-
Xaels
félisten
válasz
sprinter24 #24842 üzenetére
Akkufigyelő alkalmazás.
-
Xaels
félisten
[link] áprilisra csúszott a globális megjelenése, de azért csorog a nyálam.
-
Xaels
félisten
[link] játékosoknak újabb gyöngyszem AvP
-
Xaels
félisten
válasz
Steve1207 #24636 üzenetére
Az ezüst szerintem kevésbé lesz hajlamos a karcolódásra. Kicsit ilyen téren félek a feketétől, mert azzal a One S-nél is voltak kisebb gondok meg az i5-nél is bár az újabb szériákban javítottak rajta valamennyit. Ha vigyáz rá az ember nem hiszem amúgy, hogy nagyon karcolódna.
(#24637) BenHans: én is várom már. Szerintem a jövő héten a nagyok mind publikálni fognak.
[link] na ez kemény.
-
Xaels
félisten
Közben már a Slashgear is dolgozik a One teszten: Quick Hands On, Sample Video és Zoe
-
-
Xaels
félisten
válasz
WinnerB0Y #24606 üzenetére
Amúgy amikor szivárogtak a render képek azon nem jött be. Viszont videókon és rendes fotókon tetszik a fémessége és az élei. Határozottan kell.
Én nem használok tokot a One X-en és zsebben hordom önmagában. A kijelző makulátlan, a burkolat úgy szintén. Egyedül a kamera lencse szedett össze minimálisan 1-2 hajszálkarcot.
-
Xaels
félisten
Na srácok, a Slashgear megkapta a saját One tesztpéldányát. Hamarosan jönnek a komolyabb tesztek
(#24594) Emilchen: januári hírek szerint a DNA-ra és a Butterfly-ra is nagy a kereslet csak nem tudják kiszolgálni rendesen. Ezért is érdekes a folyamatosan romló pénzügyi helyzetről olvasni.
-
Xaels
félisten
válasz
Steve1207 #24570 üzenetére
A HTC is megmondta, hogy ez a kamera annak a rétegnek készül akik nem értenek a fotózáshoz, instagramra és FB-ra töltik fel a képeiket. Lehet a távolabbi részletek nem lesznek olyan tiszták viszont nem lesz zajos és bárki kezében elfogadható minőséget fog készíteni éjjel nappal. Legalábbis ez volna a cél.
-
Xaels
félisten
válasz
Steve1207 #24561 üzenetére
Mit vársz tőle? Az ilyen előmelegítő írások mind azt mondják ami várható volt. Nappal jók a képek, jó a dinamika és kevés a zaj, de nem lehet annyi részletet a képpont szám miatt kivenni mint a 13mpx-es vetélytársaknál. Viszont az éjszakai képek és videók tekintetében sokkal jobb mint az átlag 8-13mpx-es társai. Mármint általánosságban az írások ezt mondják.
-
Xaels
félisten
válasz
batai15 #24553 üzenetére
Egyelőre még csak a nyeresége csökken, nincs csődközelben. Szerintem nem is fog megtörténni, azért nem szabad elfelejteni még mielőtt igazán sikeresek lettek, hogy olyanoknak gyártott a HTC telefonokat mint a Sony Ericsson. Az Android is nekik köszönheti az első lépéseket. Szerintem ha nem is jut vissza "csúcsra", de meg fog állapodni egy tartható szinten és megmarad olyanoknak mint mi.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #24547 üzenetére
Nagyon nem jó hírek, de legalább lesz időm félre rakni
Na meg lehet mire nálunk kapható lesz kicsit mérséklődik az ára(bár ezt kétlem). De a HOX-al mindenképpen kibírom addig, mást nem vennék.
(#24551) batai15: nem hiszem. A One előrendelési ára rendszerint a Sony Xperia Z ára alatt van és egy külföldi tesztből idézve felmossa vele a padlót
A HOX sem volt drágább mint a konkurencia. Külföldön meg pláne nem mondható, hogy túl lenne árazva. Ezen a hangyaf@sznyi piacon vannak csak ilyen "urban legend"-ek.
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #24429 üzenetére
Tegyük fel downclockolva van. Valószínűleg az üzemidő miatt tették ezt az elhatározást. De mint megkérdeztem a 4X is ugyanazt az eredményt érte el Epic Citadelben.
De ott van a hírhedt hűtős teszt is. Pillanatok alatt visszaveszi a teljesítményt ahogy melegszik. Amit a N7-ben el tud vezetni a nagyobb házban azt itt nem tudja. Ez a Tegra tetszik vagy sem, de nem telefonokba való hígf@s.
-
Xaels
félisten
válasz
conanabarbár #24423 üzenetére
A Nexus7-ben más Tegra3 van. T30L pontosan míg nekünk csak az első szériás T30. Optimalizáltak az ULP-n is benne.
A problémák nagy részét elkerülhetted volna ha előre tájékozódtál volna... Itt is megmondtuk sokszor, hogy játékkal 3óra és annyi...
-
Xaels
félisten
válasz
lcee79 #24190 üzenetére
Mynokiablog xD Amúgy a képen a One sokkal élesebb képet mutat.
WP8-al nem foglalkoztam mostanában, nem tudom van-e már rendes Opera vagy ahhoz hasonlóan jó böngésző rá, de általánosságban nézve a nők nagy részének elég amit a WP nyújt. Színes, nehéz elcseszni és könnyű kezelni. Páromnak L800-a van és nagyon el van vele.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #24118 üzenetére
Én is így látom, hogy mintha a fókuszt elvesztette volna. Nyoma sincs. Pedig az összes képnél mindig kézzel állítottam a fókuszt. Csináltam újakat itt már nincs ilyen.
(#24119) BenHans: végleges tesztek szerintem jövőhéten már lehet, hogy lesznek.
Ja és a szöszöket nem nézni, macska van a házban
-
Xaels
félisten
Csináltam pár képet ma, hogy megnézzem milyen különbség van HOX esetén 8mpx és 3mpx között.
[link] itt meg lehet lesni. Az első képek a 8mpx-esek és utána a 3-asok. Van benne macro, vakus és vaku nélkül rossz fényviszonyos is.
(#24111) enginev3.0: hát a videók alapján ígéretes mobilOS szerintem az Ubuntu. Vannak benne okos megoldások.
-
Xaels
félisten
válasz
LouiS22 #24029 üzenetére
Nem mese. A klasszikus tarifacsomagok alapdíja elég "magas" a bennük foglalt szolgáltatáshoz mérten. Amellé az 500MB-nál nagyobb net annyiba kerül(t), hogy a kettő nagyon sokba fájt(jelenleg a Telenornál 2600HUF az 1GB-os csomag) volna ezért sokan nem mentek efölé. Aki ragaszkodik okostelefonja mellé a klasszikus csomagokhoz az szerintem nem gondolta át teljesen.
Egy példa a T-től: a legalapabb csomag havidíja 1950HUF, ebben az égvilágon nincs semmi extra. A percdíjak kriminálisak. Emellé megkötsz egy 500MB-os csomagot és ott vagy, hogy 4000havonta. Nem éri meg akkor már inkább 4200-at kiperkálni összesen és akkor valamivel jobb percdíjakat kapsz és 1,2GB adatforgalmat?
-
Xaels
félisten
válasz
batai15 #24025 üzenetére
Nekem anno ennyiért 200MB járt másik szolgáltatónál. Most 500MB kapok. Viszont itt nem erről van szó, hogy mennyibe kerül. Ennél sokkal jobban jár aki okostelefon mellé olyan tarifacsomagot választ amiben alapból van net és 1000HUF-ért bővítheti 1GB-al ha kevés a benne foglalt. A flottás csomagok megint más tészta.
-
Xaels
félisten
válasz
LouiS22 #24023 üzenetére
Régi klasszikus előfizetések mellé kötött csomagokat korlátozták. Eleve badarság azokhoz ragaszkodni, ha az ember komolyabb netet is akar. Gondolom megnézték az előfizetőket és rájöttek, hogy a kutyának sem kell ezekhez 500MB-osnál nagyobb csomag. Aki meg akart többet az már rég keresett jobb csomagot
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #23993 üzenetére
Szerintem a Blinkfeed nem fog gondot okozni, bár én nem erőltetem majd. Van 1000+1 RSS olvasó ha szükségem van rá.
-
Xaels
félisten
válasz
vargapdavid #23932 üzenetére
morelocal2 a Play!-ről
-
Xaels
félisten
válasz
Jamesch #23892 üzenetére
Ugye a Sense nem csak látványelemekből áll, a hátterében ott vannak alkalmazások és ilyen-olyan apró finom megoldások, szolgáltatások. Magam részéről a beépített Widgeteket is nagyon szeretem. Ilyenek a People, Mail, Message, Calendar, Photo Grid és a FriendStream. Könnyen és gyorsan kezelhetőek, ugyanakkor a funkciójukat szinte kompromisszum nélkül ellátják és mindezt úgy teszik, hogy egységesek maradnak. Ha Launchert cserélsz ezeket bukod és kereshetsz más alternatívát. Persze nem mondom, hogy nincs hová fejlődni, de minden igénynek nem fog akkor sem megfelelni.
-
Xaels
félisten
Én nem várok sok mindent, szerencsémre nálam rendben van a telefon a 4.1 utáni FR után. Mondjuk megjegyezném, hogy a HTC support nem annyira rossz mint azt híresztelik. Tény, volt 1-2 rossz döntésük, de szerintem azért még a jobbak közé sorolhatóak.
(#23839) BenHans: várd meg a teszteket. 1-2héten belül itt kell legyenek a nagyobb oldalak tesztjei. Amúgy szerintem, ha nem jól kommunikálják le akkor a köztudatban rosszul fog megjelenni az Ultrapixel és még ha jól is fog szerepelni(ennek egyelőre úgy néz ki meg van minden esélye) akkor sem biztos, hogy megérti a nép miről van szó. Itt a fórumon is vannak értetlen emberek pedig ez egy témaspecifikus lapcsalád. Amúgy szerintem nem lesz ráncfelvarrás, ha nem úgy alakulnak az eladások mint kéne akkor szerintem a kisebb variánsokra fogják fordítani az erőforrásaikat, hogy azok legalább egyenesbe hozzák őket. A Snapdragon 800-at nem telefonba szánja a Qualcomm tudtommal. Üzemidővel kapcsolatban meeg azt tudom mondani, hogy ott a Butterfly és a Droid DNA. Mindkettőben 2020mAh-s akku van, a hardver nagy részt majdnem ugyanaz mint a One-ban és mindkettő egész jól teljesített az gsmarena akkutesztjén.
-
Xaels
félisten
Ha nem jön be nekik az Ultrapixel (bár én szurkolok és egyelőre bizakodó vagyok a dologgal kapcsolatban) akkor kidobják a kamerát és beraknak valami 16mpx-es szörnyet(Titan II) csak, hogy a nép ne ezen csámcsogjon. Valahonnan összekaparnak egy 2800-3000mAh akkut, hogy betömjék az elégedetlenkedők száját és megemelik 200MHz-el a SoC órajeleit.
"HTC will be offering upgrades to some of its existing devices in the next few months, including global variants of HTC One X, One X+, One S and the HTC Butterfly. Also, note that some features enabled by the new HTC One hardware will not be available in the software updates." - reméljük tényleg igaz.
(#23837) LouiS22: egy része piacspecifikus készülék volt. Viszont szerintem a Desire vonalat azért folytatták tavaly, mert nem úgy teljesítettek a One család tagjai, ahogy várták és kellett valami ami kompenzálja kicsit. Erre csak ott Tajvanon tudják csak az igazságot.
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #23768 üzenetére
Sajnos ez a teszt sem túl mérvadó. Megnéztem az EXIF-eket és itt szerepelnek az adatok nem úgy mint a CNET.Asia-s(gsmarena is ezeket a képeket elemezte) képeknél.Például a szőnyeges képnél a HTC-nél a vaku automatikuson volt míg a Samsungnál ki volt kapcsolva, ebben a formában ez így sz@rt sem ér.
-
Xaels
félisten
válasz
FragMaster #23746 üzenetére
Ez így van, de attól még durva.
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #23673 üzenetére
Engem két dolog zavar. A CNET.Asia-ról véve a forrás anyagot, a képek 3mpx méretűek és nincs EXIF info. A Gsmarena is onnan vette a forrás anyagot, nem saját maguk csinálták a képeket. Az EXIF info azért is érdekes, mert másik oldalról [link] szedve elvileg One.al készült képet van EXIF infonk. Érdemes lesz megvárni a végleges tesztet, mivel a készülék piacra kerüléséig még majd 2 hét van hátra és állítólag első napos lesz rá a 4.2-es frissítés.
-
Xaels
félisten
válasz
Pistakiss #23651 üzenetére
Nem ismerem azt a programot, nem tudom milyen munkát végez ilyen téren, de önmagában a digitálisan felnagyított képek esetén a nagyítás minőség romlással járnak mivel alapjában véve új képi információ nem keletkezik csak a meglévő képpontokat nyújtja. Itt egy példa ugyanabból a képből 2 különböző programmal történt a nagyítás. A bal oldali a PS, a jobb meg célszoftver.
A mpx szám nem minden és nem csak a pixelszámban lesz változás. Ajánlom ezt az olvasmányt [link]
-
Xaels
félisten
válasz
Pistakiss #23634 üzenetére
Lehet, hogy csak 4mpx, de ha ép ésszel nézzük akkor a képek nagy része hol köt ki? Instagram? FaceBook? Még a 4mpx is sok. A fotó albumokban sem nagyon kell 21"-os méretű képekre számítani már pedig 4mpx még akkora méretben is elég. Ahova kellene a nagyobb pixelszám az a professzionális felhasználás vagy a smartzoom.
(#23636) Pistakiss: ne mond már nekem, hogy 4mpx pixeles lesz 22"-on
(#23638) FeRRaR1: rendben főnök.
bár inkább ez legyen az OFF téma mint a helyesírás és egymás piszkálása.
-
Xaels
félisten
válasz
Pistakiss #23632 üzenetére
Foveon-ról nincs szó. Nem azt a technológiát használják.
(#23631) H3gam: szerintem már 32GB-nál sincs olyan nagy jelentősége a bővíthetőségnek. 16-nál még igen. Az akkuval meg úgy vagyok, hogy a One X-el is kibírok 1 napot, ha visszafogom magam akkor többet is. Ha ezt hozza a One akkor én elégedett leszek. Megszoktam már, hogy esténként kábelre dugom.
-
Xaels
félisten
Nagyon OFF, de remélhetőleg idén ha nem is fordul a piac 180 fokost, de a HTC-nek kedveznek az előzetes hírek [link]
-
Xaels
félisten
Kíváncsi lennék mi lenne a helyzet, ha valamelyik gyártó bejátszaná, hogy kiad egy olyan sw frissítést ami gyakorlatilag nem csinál mást csak átírja a verzió számot az aktuálisra. A gyártók saját UI-ja mögött úgy sem látszik sok minden, meg nem kötelező az összes újdonságot implementálni.
-
Xaels
félisten
One-on ha jól láttam egy videóban [link] programozható a Back gomb. Lehet a menut oda lehet majd tenni. Verge-en olvastam pl. hogy a multitask oldalt a Home 2-szeres nyomására adja ki pl.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #23344 üzenetére
[link] feketében csinos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest