Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Rengeteg telefonom volt már Bedove,ZTE,Jiayu -vagy hogy kell írni- tól kezdve, lumia, lg, Sony, Samsung, IPhone n át a HTC ig. Egyikbol sem az alsó kategória, de mindig a HTC volt számomra a legjobb. Nem hiszem hogy a marketing vakított el , mert a HTC abban sem a legjobb. Inkább a tapasztalat az ami miatt mindig visszatértem a HTC hez. Az ár viszonylagos , ha megnézzük 2-3 hónappal később nem lesz drágább , mint a Samsung hasonló kategóriás telefonjai.
HTC nél a felsokategoriaban példás a pl a frissítés kiadás, a szoftver egyszerű,gyors, a telefonok minőségi anyagokból vannak. Nincs annyi fjücsör mint egy samsungban, de talán pont ettől több. Sosem a legjobb a benchmark okban, de napi használatban gyorsak, jobban optimalizáltak , mint a vetélytársak modelljei. Én fan vagyok nem tagadom, de a fent leírtak miatt, nem a marketing miatt. Ha telefon akkor nekem 2 gyártó az ami kimagaslik a többi közül HTC és iPhone. Megértem ha másnak nem, csak én azt mondom pillanatnyilag nincs egy szinten pl egy csúcs HTC és egy Xiaomi. Nem akarok vitát kezdeni személyes tapasztalat véleményem csupán.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest