Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bambalazs

    senior tag

    válasz ncc1701 #1998 üzenetére

    Nincs, de ha kell leírom. Lényegében ugyanaz, mint ami a programban is le van írva.
    0) A toolkitet beteszed a C: meghajtóra, a főkönyvtárat NE nevezd át! A CM10.zip-et felmásolod az mSD kártyára. Letöltöd a Google Apps 20121011 zip fájlt és ugyanúgy felmásolod az mSD kártyára.
    1) Bootloader felnyitásához végig kell követni a programban leírtakat.
    2) Extras menüből rootolod a telefont.
    3) Recovery-hez a letöltött TWRP 2.3.1 lemezképet átnevezed simán recovery.img-re, és beteszed az A-I-O Toolkit Data/Recoveries mappába, majd flasheled.
    3*) Érdemes most bebootolni Recovery-be, hogy készíts a jelenlegi rendszerről egy biztonsági mentést.
    4) A letöltött CM10-ből kicsomagolod a boot.img-t, majd beteszed a toolkit Data/Kernels mappába. Flasheled a kernelt.
    5) Itt lehet nem fog először betölteni a rendszer, mert flashelés után újraindul a telefon. Hardveresen újraindítod (gombokkal), és a toolkitben (közben hallod, hogy a windows felismerte az eszköz csatlakozását) rányomsz a boot into recovery-re. Kizárólag a programmal bootolj Recoverybe!
    6) TWRP-ben csinálsz FULL wipe-ot, azaz Factory, Dalvik cache, System.
    7) Szintén TWRP-ben Install menüben felteszed először a CM10-et, kiválasztod a zip-et és hajrá. Amint megvan tedd fel ugyanígy a Google Apps csomagot is.
    8) Reboot.
    9) Boldogság. :)
    10) Érdemes átállítani a CPU ütemezőjét Beállítások/Teljesítmény menüben smartassV2-re. Tegnap visszaállítottam a frekvenciát 1024MHz-re, illetve ezt beállítottam a gyári ondemand ütemezés helyett és sokkal jobb. Éjszaka alatt 1%-ot esett az akksi, ez eddig 5-10% volt. A smartassV2 az egyik legkedveltebb ütemező, mert a teljesítmény és az akkumulátor közé pozicionálja a processzor működését.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák