Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Én is baromi ügyetlen vagyok valamiért egy ideje... Ma sikerült betonra ejtenem, kiesett a zsebemből (könyörgöm hogy?), természetesen pattogott a földön és kijelzővel lefelé végzett... A múltkor nekem is csempére esett, ejtettem már el metrón, buszon... Szerencsére nem történt komolyabb baja, a hátlapon lett pár kisebb karc, meg a sarkaknál. Egész jól bírja, ahhoz képest, hogy fém!
Még garis az enyém májusig, tavaszra remélem végre belilul, ha más nem, addig nyúzom, amíg lángolni nem fog, és majd beadom szervizbe, hogy cseréljék ki a kamerát. Remélhetőleg kicserélik a hátlapot is azzal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még garis az enyém májusig, tavaszra remélem végre belilul, ha más nem, addig nyúzom, amíg lángolni nem fog, és majd beadom szervizbe, hogy cseréljék ki a kamerát. Remélhetőleg kicserélik a hátlapot is azzal együtt.