Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ezt felül kell vizsgálnom, de nem tudom... azóta meg közben is videóztam és állítgattam. Marhára nem emlékszem rá
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van 
Majd valami más témán lecsekkolom még egyszer, bár tűzijáték lenne az igazi, de az nincs minden nap

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van