- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Én ma kaptam vissza, kamera lilulás miatt adtam le 11 napja. Igaz, hogy a SIM-nél letört valószínűleg egy érintkező, ahogy a mikroSIM átalakítóval berakott kártyát kiszedtem, éreztem is, hogy akad, (de mit tudtam csinálni, ki kellett szedni), azért vittem be igazából. Lényeg, hogy ingyen javították, cserélték a kamera modulon kívül az akkut, a kijelzőt, a hangszóró rácsokat (a sarkai úgyis picit sérültek voltak, amióta leesett kőre), a fülhallgató csatlakozót, meg még egy rakás dolgot. Kívülről csak a hátlap maradt az eredeti, az meg úgyis tökéletes volt, felirat sem kopott le, szóval most mintha új lenne.
Ezúton is dicsérném a szervízt, tökéletes munkát végeztek, sehol semmi rés, elállás, karcolás,... -
saintex72
aktív tag
válasz
Az enyém ettől még messze volt. Tényleg szépen megcsinálták amúgy külsőleg, volt egy kis magasság különbség alul a kijelző és a hangszóró rács között, most hibátlan, csak recseg, ropog a hangszóró. :-(
Ennek ellenére azt mondom essél túl mihamarabb rajta, mert igy mindig ott fog motoszkálni a fejedben ahányszor fényképezni fogsz. -
NandorHUN
addikt
válasz
Szerintem speciel M7-et is meg lehetett volna csinálni ilyen jó audióval beats nélkül is, csak ugye akkor nem lett volna ott a "márka", még lehet olcsóbb is lett volna. Meg lehet nézni az M8-at, Beats nem csinált benne semmit mégis jobban szól mint a One.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest