Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
farena
üzenetére
Igen, mert a legfrissebb fw-t ajánlja és abban a hboot ezen verziója is benne van. Ez nem gond, mert amíg S-OFF a telefon addig tudod downgradelni ha úgy van. ami egyelőre csak azért kellene ha S-ON-ra akarnád visszaállítani majd újra szeretnél rootolni-soffolni. pl szervíz miatt. Ez miatt nem kell félni

Más: Még nem kérdeztem mert elfelejtettem, a dobozban lévő 2db kis matrica az csak sima matrica vagy netán NFC Tag?
(#16437) farena: Odexed a ROM akkor ha tudod vele fogadni az OTA frissítéseket
-
baani59
aktív tag
válasz
farena
üzenetére
Az ARHD 30-nál elsőre nekem sem volt választható a magyar nyelv, de egy másik fórumban segített egy hozzáértő kolléga - őt idézem.
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelve
tt figyel a magyar is."Működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tt figyel a magyar is."