- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
farena #16428 üzenetére
Igen, mert a legfrissebb fw-t ajánlja és abban a hboot ezen verziója is benne van. Ez nem gond, mert amíg S-OFF a telefon addig tudod downgradelni ha úgy van. ami egyelőre csak azért kellene ha S-ON-ra akarnád visszaállítani majd újra szeretnél rootolni-soffolni. pl szervíz miatt. Ez miatt nem kell félni
Más: Még nem kérdeztem mert elfelejtettem, a dobozban lévő 2db kis matrica az csak sima matrica vagy netán NFC Tag?
(#16437) farena: Odexed a ROM akkor ha tudod vele fogadni az OTA frissítéseket
-
baani59
aktív tag
válasz
farena #16428 üzenetére
Az ARHD 30-nál elsőre nekem sem volt választható a magyar nyelv, de egy másik fórumban segített egy hozzáértő kolléga - őt idézem.
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelvett figyel a magyar is."
Működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest