- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
F_Gergely #13929 üzenetére
Nekem egyszer már nem tudom milyen telefonnál volt egy olyan eset, hogy csajomnak írtam egy sms-t hogy "10-re ott vagyok", erre azt az sms-t kapta meg hogy "10-re ott vagyok, voltam fodrásznál is"
Jó megyek hozzá, mondja nincs is levágva a hajad, mondom mi van? Erre megnéztem a telefonján tényleg azt az üzenetet kapta, nekem meg az elküldöttbe ugye csak annyi volt amennyit írtam...
Na ezt magyarázd meg...Azóta se tudom hogy történhetett... -
Hegasus
senior tag
válasz
ez más készüléknél is jelentkezik, haverom a gyári lg l9-ével kétszer is (más-más napokon) hívott engem, de gyanús volt mert semmi csörgés nem volt, csak egyszer csak ott volt a nem fogadott hívás, és persze neki sincs semmi nyoma a híváslistában.
Ez igen lehet vírus is, de szerintem ha nem warezolsz, akkor ez nem valószínű (ő sem warezol azt hiszem)
Szóval a szolgáltatók ügyeskednek szerintem. -
zack
nagyúr
válasz
WTF, mert még azt se tudtad leírni, hogy gyári vagy főzött rommal történt, ami alap.
Ha főzött, akkor fel kell rakni egy másikat. Ha gyári, akkor meg lehet valamelyik progi vagy folyamat gabalyodott meg. Itt a topikban biztos nem volt hasonló, ez valami egyedi eset lesz.
Egyébként azért mert 1x előfordult, közel se biztos hogy meg kell oldani a problémát. Lehet magától elmúlik. -
lofagi
addikt
válasz
Véleményem szerint nem biztos, hogy ez a telefon hibája. Kb egy hete volt, hogy egyik ismerősömet akartam felhívni és teljesen más emberkéhez kapcsolt, meg is ijedtem, hogy biztos ellopták a telefont és azért veszi fel más. Állították, hogy nem-nem ez nem így van, most vették és miért zaklatom őket ilyennel. Bár ebben az esetben pont én kereste és nem fordítva. T kékségnek betelefonál, ők még nem hallottak ilyenről, hogy ez történt volna, mondom én se láttam még a piramisokat mégis léteznek. De ezt a helyzetet ők képtelenek voltak elképzelni. Az ismerősöm akit fel akartam hívni egy olyan helyen volt, ahol abszolút nem volt térerő. Érdekes, hogy ezek után még sem foglaltat, vagy nem elérhetőt jelzett a telefon, hanem egy másik számot hívott fel. Esetleg valaki használta a telódat és kitörölte a híváslistából!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest