Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Scoobyka
üzenetére
És ha már megvan az a jópár minden?
#119: 200k-ért felsőkategóriás pc-t? Annyiért kapsz egy felsőkategóriás VGA-t, a maradékból meg még vehetsz mellé RAM-ot mert szarért hugyért szórják de kb ennyi...
100x le lett írva, hogy ki lehet kapcsolni, eltűnni nem fog, de ha nem állítasz be forrást nem lesz mit frissítenie, nem generál adatforgalmat, nem szívja az akksit. A default home screent is oda rakod ahova akarod, nincs semmi ráderőltetve, csak gondolkodni kéne.#147
Most szólok, az nem úgy működik, ahogy azt te hiszed...#197
Amagad az a színhű amoled
Battery performance tesztekben 10órát írnak video playbackre... nálam az legalább 6 1.5órás film... És még belefér egy sorozatrész![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Burt1793
veterán
válasz
Scoobyka
üzenetére
Én is pont így gondolom. Ha arról lenne szó, meg tudnám venni, de ezért a pénzért már egy komoly PC-t is tudok venni (jó, az meg is van). És az már 200k-ért nevezhető felső kategóriásnak.
Inkább "felújítottam" egy tizesért az S2-met és használom még pár újabb S széria megjelenéséig.
Úgy néz ki mint újkorában, minden hibátlan, az érintőgombok világítása néha elmarad (pedig folyamatos világításra vannak ítélve a beállításokban). Nekem ez a 4.3 col ideális, ezt még telefonnak tudom hívni, szerintem gyönyörű, bár már nagyon megszoktam.#sif85: Én átlagosnak tartom a kameráját, sok képet csinálok, de csak foglalják a helyet!
Ha nem nagyítok bele szép a képe (főleg amire fókuszál), viszont belenagyítva ugyanilyen lesz, mint ennél a One-nál.Van egy mondat, ami kicsit sokat lett javítgatva és rossz lett az eredmény: "A vezérlőgombokat során ismét rendhagyó módon alakította ki a HTC..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Mini-ITX
- Suzuki topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem nagyítok bele szép a képe (főleg amire fókuszál), viszont belenagyítva ugyanilyen lesz, mint ennél a One-nál.