- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #11663 üzenetére
Üdv a csapatban...Örülök, h sokan nem márkát, hanem minőséget szeretnének venni a pénzükért...Abban pedig most a HTC sztem nagyot alkotott...Lekopogjam nekem a HOX mellett sem voltak azok a hibák amiket sokan nehezményeztek...Lehet mindig csak kifogtam, le is kopogom...
-
Valkűr
addikt
Komolyan mondom, h ettől a cikktől majdnem behánytam...
Viccesnek gondolom, mikor a többmillió készülékből van néhány problémás, ezért ráhúzzák a márkára, vagy épp adott típusra a vizes lepedőt...Persze azt nem hallani, ha iPhone vagy Samsung romlik el, pedig még drágábbak is! Arról miért nem írnak ekkora cikket? Nevetséges az egész történet...ÉS ezt mondom nem mint HTC tulaj, mert volt már sokféle telefonom, hanem mint mobil felhasználó.
-
Valkűr
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11635 üzenetére
Én a Desire HD telefont szerettem...A HOX esetében voltak gondok, de nem tragédia...A One úgy gondolom a HTC jó dobása lett, csak ilyet, vagy ettől jobb telefonokat kellene gyártania, és a fejük sem fájna..Ezek mellé egy jó árat párosítani...A One helyett majdnem Samsung S4 lett, de nem értettem a magas felárat, és a továbbra is gagyi anyaghasználatot így gyorsan le is mondtam róla, de nem bántam meg.
-
Valkűr
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11631 üzenetére
Nekem ez a negyedik
Volt Desire HD, aztán Sensation XE, majd One X és most a One...
-
Valkűr
addikt
Miért hiszitek azt, h egy fémtoknak csak akkor van szerepe ha a kezedben tartod és jó érzés? A telefonnál a fémtok mint egy Hővezető gondoskodik a processzor és a telefon hűtéséről is, valamint az alkatrészek védelméről, kijelző védelméről..Ebben nem csavarodik a kijelző, kisebb az esélye leesésnél a törésnek.. ÉS biza a polikarbonáttal ellentétben ez a ház sokkal sérülékenyebb. Nekem is leesett minap a cégnél, egy rajtam kívülálló ok miatt, és az alumínium tokon 2 kisebb luk keletkezett..
-
Valkűr
addikt
Már hogyne lenne igaz, ha lezárod semmi sem fogja feloldani a kijelzőt, még a frissités sem...Legalábbis én még soha nem találkoztam olyannal, h a képernyőzárt bármi feloldotta volna. Nálad akkor valami más gubanc lehet...Folyamatosan hallom, h frissit a telefonom, jönnek az üzenetek, de még csak be sem kapcsol a kijelző...
Nincs fent valami program amibe be van állitva, h ébressze fel a telefont?
-
Valkűr
addikt
A melegedést ne vegyétek olyan komolyan, mert a fém ház a hőelvezető jelen esetben...HA pörög a processzor akkor melegedni fog, és az melegíti a házat is..
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #11545 üzenetére
Jaa hát van szinválaszték más is...
-
Valkűr
addikt
Már itthon is kapható a One telefonokhoz a Carbon Skin és a fullbody skin...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11542 üzenetére
Én 4 évet éltem kint Kanadában, de a Britteket alig értettem meg...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11539 üzenetére
Igazság szerint jó mind a kettő...
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #11518 üzenetére
Miért ocsmány, már úgy értem mi az ocsmány benne?
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11509 üzenetére
Szép tokban szép a telefon is, elrontani nem fogja...Már várom én is a tokomat...
-
Valkűr
addikt
Az üveg elpattanasa nem hiba, illetve nem olyan hiba... Ez előfordul, ki kell csereltetni. A másik pedig elvileg, ha éjszakai modba teszed normális...Ezt fényképezőgép is így csinálja, pld gyertyafeny módban...
-
Valkűr
addikt
Nálam is akadozik a full hd video, de nem mindig...Megfigyeltem, h ahol a képek vannak abban a mappába simán lejátssza a full hd videókat, viszont külső lejátszóval pld. QQPlayer ugyan azok a videók akadoznak...Ezt nem vágom mitől van, talán xar a lejátszó szoftver..
-
Valkűr
addikt
Vicc ez az Ország és a termékek ellátása...Rendeltem egy hete egy bőrtokot, majd napokra rá visszairtak, h a rendelést felvettél, de majd csak Augusztus 26 körül tudják küldeni...Komolyan mondom vicc ami itt folyik..Egy nyamvadt tokra majd egy hónapot kell várni...ÉS a weboldalon ezt nem is jelzik sehol, h ennyi időbe telik..
-
Valkűr
addikt
Nekem a HOX esetében volt olyan, h hiába töltöttem azt irta a telefon több áramot használ mint amit kap ...A töltö romlott el, a villás része...
-
Valkűr
addikt
Srácok, ebben a topikban maradjuk a HTC-nél...Szerintem..
-
Valkűr
addikt
Most voltam kint...Itt Szegeden 44,7 fok van a napon, árnyékban 39 körül lehet...Ezek a telefonok elég jol bírják a meleget, ez a 46 fok szinte semmi neki..
-
Valkűr
addikt
Srácok, ma meghallgattam egy nagyon olcsó, de annál inkább jó hangú fülest...Hihetetlen mennyire finom kis darab ezért a pénzért...Egyik ismerősöm vette a HOX mellé...Aki tervez a füles vásárlását, annak melegen tudom ajánlani..
-
Valkűr
addikt
Én itt rendeltem tokot...Én a KLD prémium barnát kértem...Igazán elegánssá teszi a már igy is szép telefont..
-
Valkűr
addikt
Vegyétek le az ISO értékról az autómata funkciót, és tegyétek 200 vagy 400-ra
Meg kell tanulni telefonnal fotózni, soha nem használjuk az automatikát, ez az első ami fontos...A második, hogy elég , ha 200, vagy max 400 az ISO érték...
-
Valkűr
addikt
itt jön a fény a monitorról, de nem látom, h belilulna...
-
Valkűr
addikt
Én úgy tudom, valahol olvastam erről, h csak a HDR felvételnél lilul ami sötétben normális...Alap és éjszakai módban nem lilul be..
-
Valkűr
addikt
Nyugi kérdezz mit nem talalsz... A kameraban van bal oldal kis ikon...
-
Valkűr
addikt
Persze, h vannak hibák, hol nincs? Mennyi készülék készül a világban kb, na mennyi lehet a hibás, h ennyire odavagytok emiatt? Sztem elenyésző a százalék...Nem mindig a hibákat kell keresni...
-
Valkűr
addikt
NA de hogy a One legyen a téma, észrevettétek, h mennyire másként szolnak a zenelejátszók a mobilon is? Milyen lejátszókat használtok?
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
markyy18 #10828 üzenetére
Szívesen, de már kezd több lenni a hiszti mint az utánaolvasás és a leleményesség...Ha nem tetszik tényleg inkább add el, mert amit itt néhány fanyalgó művel, már már kezd unalmas lenni....Ugyan ez volt a HOX esetében is, jöttek a hisztis userek fárasztani a népet. Ezt el kell fogadni, egyik ilyen nagy kijelzős mobil sem fog nekünk napokig, hetekig menni..AMi érthető is, hisz a laptopokban 3x4x ekkora aksi van, mégsem birnak többet aktiv felhasználással 1 egész napnál. Ezt vagy elfogadjuk vagy sem, vagy vissza az őskorba és veszünk egy 5110 nokiát az elmegy egy hétig is
Vagy veszünk egy ilyet, ezzel még 1x feltudjuk tölteni..Nem nagy összeg és méretre sem..
Vagy itt egy kicsit nagyobb: [link]
-
Valkűr
addikt
válasz
capulet75 #10799 üzenetére
De vannak, csak nem feltétlen kell 200 ezret kicsengetni érte....Én amikor a Shure fülest vettem, volt olyan 70 és 160 körül, meghallgattam azokat is, de nem hallottam, legalábbis a telefonnal egetverő különbségeket köztük...Viszont a mostanim meg hatalmas ugrás az átlag 10-20 ezresekhez képest..
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #10705 üzenetére
Ezekről sok jót hallottam, h árukban nagyon jók...Hol lehet beszerezni őket?
-
Valkűr
addikt
Akinek még nincs hozzá jobb fülese, most találtam a Streamnek az oldalán Polk Audio füleseket, nem tudom milyenek lehetnek...De adatok és kialakitásban egész korrekt ennyiért..
-
Valkűr
addikt
Ennek örömére mindenki vegyen egy jó fülest is a telójához...Én hozom magammal amit a HOX mellé vettem. Ki mit használ zenélni?
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10663 üzenetére
Köszi szépen, már ez is sok segítség...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10660 üzenetére
ÉS mi a helyzet a galériával? Azt miért nem mutatja, vagy ott mit kellene mutasson? Mert ugye 4 menű van alatta, a galéria, a naptár, a tv, meg a gyermek mód... Valami ilyesmi..
Köszi a naptárt igy most berakta...De a galéria továbbra is érthetetlen..
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10643 üzenetére
Látja, és ez jelenik meg a blinkfeed oldalon...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10643 üzenetére
És a galéria? Annak is látszódnia kell, vagy az mi?
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
Na de maradva a témánál , kellene egy kis segítség...HTC blinkfeedben kellene segíteni..A bellításokban rámegyek a témakörök és szolgáltatások menüre, majd a szolgáltatások és alkalmazások opcióba. Ott van egy pár dolog, de van egy csomó ami hiányzik a videóhoz képest. Érdekelne, h nekem miért nincs és ami van miért nem működik, vagy ha működik miért nem látom és mi akar lenni.
Szóval a témakörök és alkalmazások fülön van olyan, h a szolgáltatásokban: facebook, Flickr, instagram, linkedin...Az alkalmazásokban pedig: naptár, galéria, gyermek mód, tv...
Ez utóbbik mit szolgálnak, mert hiába van kipipálva nekem semmiféle galéria nem jelenik meg a blinkfeedben. Vagy ezek itt mik egyáltalán? És miért nincs az ami a videóban pedig szerepel? Pld HTC share, ZOE share, és nekem a kalendár, meg a galéria sem mutat semmit...
-
Valkűr
addikt
Mondjuk köztem és az utalkozok közt az a különbség, hogy én ettől független nem xarozom le a többi márkát, nem csinálok geriila marketinget a HTC-nek, h mindenki azt vegye, szívesen nézek meg és próbálok ki más termékeket.. Annak oka van amiéra hhibák és xarsagok ellenére mégis a HTC mellett maradtam. Nem részletezem, sok dolog van és az is sok ami nem tetszik, de kompromisszumot kotottem a nekem legmegfelelőbb termékkel...Lehet meg valaha megfordul és más lesz, de oda nagy fordulás kell és tuti innováció...
Addig is hajrá HTC. Kívánom, h álljanak talpra, mert megérdemlik...Ezt kívánom az Iosnak is, maradjon talpon és legyen igazi innováció...
-
Valkűr
addikt
válasz
GALARDO #10598 üzenetére
Nincs igazán nagy különbség, meg a tesztekben sem... 4S volt a nejemnek, mivel ő is csak nevét vesz és elfogult...De belátta, 5 év után feladta és Sony mellett kötött ki...
Ettől még lehet jó telefon, csak én vagyok finnyás..De az ismerősen 95 százaléka beismerte, h csak a neve miatt vette és veszi, ki sem próbálták a konkurenciat... Aki látta azt mondja faxa, de marad a nagy név mögé bújva iPhone. De legalább beismerik..Na téma zárva, csak egy szosszenet volt...
-
Valkűr
addikt
Akkor mondom én úgy, h nekem évekig volt IOS is, meg Android is egymás mellett...IOS az S4 volt, androidban a HTC Desire HD...Ha azt mondom nincs az az isten aki kedvéért a HTC telot lecseréltem volna az S4-re... És itt nem az androidra gondoltam, hanem úgy cakkpakk az egész mukodes, hibák, használhatóság egybevetve... Azóta semmi sem változott, minden maradt ugyan úgy. Ráadásul hiába lett elvileg jobbb hardveresen az I5, maga az egész mégis ugyan az maradt... És erre jön meg pluszba az amit a többiek meg elmondtak. Inkább legyen egy Sony, vagy LG telefonom mint ezzel a koncepcióval meg 1* az életben iPhonom..És ezt mondom úgy, h tisztában vagyok a One hibaival, az Android gyengeségével... Mint iPhone felhasználó, és nem kritizáló..
-
Valkűr
addikt
Valahol olvastam, h a fekete kopik... Nem tudom erre van e garancia..
-
Valkűr
addikt
Én eleve nem értem minek ez a farokmeregetes ami folyik a telefonok közt is, illetve a felhasználók közt... Kinek a pap kinek a papnè...Nekem ez a harmadik Htc egymás után, tudom a hibákat, de mégis ez mellett maradtam. ...Volt iphone is, samu is, etc... Mind jó valamiben, és mindben van hiba... Kompromisszumot kell kötni...
-
Valkűr
addikt
Én is csatlakozom a Hox után egy One társaságában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest