- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
-=Ghost=- #7963 üzenetére
Platina tenyleg nagyon penge (bar a mattot jobban szeretem), de az arany szerintem eleg bazari kinezetüre sikeredett.
Egyebkent egesz korrekt ara van - mar ha lehet ilyent mondani egy 2k fontos telefonra - mondjuk egy Vertuhoz, vagy tag Heuer vagy hasonlohoz viszonyitva. Jo igaz, nem annyira presztizs telefon, de villogni ezzel is lehet, meg meg hasznalni is..
Kivancsi lennek, mennyi idö utan kezd el kopni az arany a burkolatrol, mert tuti biztos, hogy nem vittek tulzasba..mumk1: Most nincs kedvem keresgelni, mert nem emlekszem mar a gyarto nevere, de talan anno itt MA-n is volt cikk valami speci iPhone bumperröl, ami körülbelül ennyibe került..
-
dani3l
őstag
Teamseven, bulletproof, elementalx, mindegyik tudja.
-
dani3l
őstag
Ez nyilt titok volt eddig is.. Eleg ergya megoldas, szerintem ezert nem is müködik sokszor.
Most akarom atallitani s2w/s2s-re, hatha swipeolassal normalisan müködik, bar attol felek a közepsö gomb hianya miatt ott is a kijelzö aljat kell majd simogatni..
Mondjuk annyibol jo a logo2wake, hogy amikor müködik, akkor ugyanazzal a mozdulattal fel is oldhatom mindjart a telefont, eleg csak elhuzni az ujjam fölfele.Mi a baj a kameraval?
Azon kivül, hogy szar? -
dani3l
őstag
Annyira emlegetitek itt a ViperOne romot, egyre nagyobb kesztetest erzek a kiprobalasara.
Csak rohadtul nincs kedvem megint ujra belakni meg beallitgatni mindent.. -
dani3l
őstag
Akku beallitasoknal az alvo mod nincs bepipalva?
Egyebkent idönkent nekem is elmegy a mobilnet, valamikor egy mobilnet ki/bekapcs megoldja, valamikor ujra kell inditani a telefont.. De ez a korabbi telefonomnal is megvolt, meg a szolgaltato is szarakodik, szoval lehet ez nem a telefon hibaja.. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #7793 üzenetére
ARHD romhoz van olyan mod, amivel atlatszova lehet tenni a dockot, elvileg a hangerögombra ebredest is tudja, bar pont tegnap irtam, hogy nekem nem müködött. (Szerk.: biztos van a többi romhoz is, en egyelöre mast nem probaltam..) Ezen kivül a korabban linkelt custom kernelekkel van egy csomo mas lehetöseg, swipe2wake, home2wake, logo2wake, stb..
S-OFF, root lehet kicsit bonyolultabb, mivel tudtommal Samunal elöbbi fogalom nem is letezik, de itt sem olyan bonyolult, korabban mar voltak itt a topikban egyszerü es tömör leirasok, hogyan is kell megcsinalni. -
dani3l
őstag
válasz
markyy18 #7775 üzenetére
Nekem a 10.2-ben sem müködik, pedig elvileg ez is tudna..
Ahogy nezem, a bulletproof kernel kb a teamseven stable verziojahoz hasonlo, az elementalx meg a performance verziohoz, kicsit több benn az extra.
Nekem a 2.0.0-s teamseven tökeletesen müködik eddig az ARHD romon, bar a l2w nem az igazi, nem mindig ebred föl ra, viszont idönkent bekapcsol a zsebemben.. Majd kiprobalom a pocket wake protectiont, csak az meg sokaknal bugos..
-
dani3l
őstag
En pl anno Desiren több okbol csereltem a gyari romot "sima" droidra:
Egyreszt sokat zabalt a sense az amugy sem sok eröforrasbol es elegge lefogta a telefont, masreszt alapvetö dolgok hianyoztak belöle, raadasul nem is tetszett. Holo szerintem szebb, letisztultabb, meg mondjuk egy cm romot jobban szemelyre lehet szabni.
Ezen a telon mar böven van eröforras, amit hasznalhatna, de szerencsere elegge megnyirbaltak igy mar joval kevesebbet eszik, mint a regebbiek, a hasznosabb funkciok nagyresze is szepen lassan bekerûl a gyari rendszerbe, szoval az egyetlen ok a cserere nekem mar csak az lenne, hogy meg mindig nem igazan tetszik a felület, bar örülök, hogy mar nincs annyi csicsa benne.
Szoval en tuti nem fogom lecserelni egy stock rendszerre.
De vannak akik arra esküsznek, meg hat a benchmarkokban megiscsak több a pontszam... -
dani3l
őstag
Egyebkent szerintem a Samu ertekei azert annyival kisebbek (vagy a One-e azert annyival nagyobb), mert annak a müanyag burkolat miatt nem üzemel akkora teljesitmenyen a radioja. Tuti, hogy a One-on jobban meg van küldve, hogy ne arnyekolja a fem burkolat..
Mindenesetre tovabbra is azt mondom, hogy manapsag szerintem ezek mar nem tenyezök es semmivel sem veszelyesebb ilyen rövid tavon az egyik, mint a masik.
Szoval ha csak ezert vennel S4-et, ne tedd! -
dani3l
őstag
válasz
Xdmilan #7644 üzenetére
Hat sajnos ez benne van az elsö(bb) szerias cuccoknal, nagyobb a hibalehetöseg.
Komolyan erdekelne egy statisztika (bar szerintem lehetetlen valosat kesziteni rola), hogy a legyartott kijelzöknek hany szazalekan van akar csak 1db halott pixel. Nagyot akart dobni a HTC ilyen kis meretben ilyen felbontassal, de ugy tünik egyelöre nem tudnak ezzel a pixelsürüseggel normalis minösegben tömeggyartani, kivancsi leszek mikorra fogjak megoldani a dolgot, ha meg tudjak egyaltalan.
Samunak tuti nincs ilyen gondja a pentile amoleddel.
De szurkolok a HTC-nek (vagy a Sharpnak, ha ugy tetszik), mert annak ellenere, hogy a multkori tesztben elegge lehuztak, nekem meg mindig szimpatikusabb ez az slcd mint az amoled.
Raadasul a teszt szerint a htc kalibralta szarul a kijelzöket, szoval ezt meg akar kesöbb is orvosolni tudjak, bar ketlem, hogy megtennek. Esetleg majd a következö modellben.. -
dani3l
őstag
Nem volt türelmem vegigolvasni az összes hsz-ed, de ezt most komolyan gondoltad?
Egyreszt tök atlagos SAR erteke van, masreszt az S4-nek sem annyi, amennyit irtal, hanem a duplaja (nem eu-s meg majdnem annyi, mint a One..). Ha nagyon raersz keress ra nehany random telefonra.
Ezen kivül komolyan ez zavar, amikor elektroszmognak vagy kiteve mindenhol, hacsak nem tanyan elsz..?
Sz.rni nem tudok ugy elmenni, hogy ne vegyen körül legalabb 5 wifi, nem beszelve az egyeb radiohullamokrol, meg minden vacakrol.Rövid valasz: Nem, nem fajdul meg a fejem.. Eddig egy masik HTC-t hasznaltam, aminek masfelszeres a szar erteke, attol sem fajdult meg az elmult 2,5 evben..
-
dani3l
őstag
Koran örültem azthiszem..
Komolyabb gond mondjuk nincs vele, akksiidö is eleg korrekt, talan meg javult is valamit, viszont a logo2wake elegge esetlegesen müködik. Ha hosszabb ideig nem nyulok a telefonhoz, akkor mar egyaltalan nem erzekel, csak a mar emlitett hangerögomb nyomkodas utan.. Button light notification is hol müködik, hol nem..
Ugyhogy böven van meg mit csiszolni rajt, lehet megis csak meg kell varni a hivatalos forraskodot a kernelhez (nem a GE-höz). -
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008 #7620 üzenetére
Azt hittem, rendes bolti elado..
Viszont nem teljesen ertem, bontatlan folias doboz, amit nem akar kibontani, hogy kiprobalja (lehet el is vinned ugye), de a kepeken ki van bontva..Szerk.: Közben latom több darab is van.. Mindenesetre akkor sem ertem, miert nem lehet kibontani. (Illetve sejtem..)
#7622: Mivel ahogy irtam, sok a hibas darab, ha azt mondja, nem lehet kibontani, amig meg nem veszed, akkor mar csak akkor derül ki, ha hibas, miutan megvetted, akkor igy jartal, nem tudsz vele mit csinalni. De ha kibontja es hibas, akkor senki nem fogja megvenni es rajta marad.
Persze ez csak feltetelezes, nem tudom, mennyire hivatalos csatornan keresztül szerzi be es mondjuk megvan e a 3 nap cseregarancia, mert a gyartoi garival hiaba küldöd vissza a szervizbe zsir ujan, hogy illesztesi hibas, majdnem biztos, hogy kutyat nem fogja erdekelni.. -
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008 #7618 üzenetére
Mi az, hogy nem bontja ki? Menj masik üzletbe, akkor az valami surmo elado.. Szerintem itt nincs olyan, aki szemelyesen vette es nem nezte meg elötte, mivel rohadt sok a hibas darab.. Söt, valaki irta, hogy többet is kibontatott.
#7616 simon7012: Most komolyan.. Nem annyira bonyolult ez. Ha csak T-s kartyat fogad el, akkor T-függö, ha barmit elfogad, akkor független..
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #7597 üzenetére
Az, hogy nincs fönt recovery.
-
dani3l
őstag
Valaki linkelt itt a multkor valami 70 vagy hany euros tokot, na az rohadt draga szerintem. De egy ilyen telefonhoz egy 6-8-10 ezer forintos tok szerintem teljesen korrekt. Ha mar megveszek egy jo minösegü telefont jo dragan, csak nem teszem ra a 20 forintos kokany gagyi tokot, ami nem eleg, hogy szar, de meg ronda is..
-
dani3l
őstag
XDA-s hozzaszolasok alapjan müködik.
Viszont csalodottan allapitottam meg, hogy meg a custom kernelben sem sikerült megoldani, hogy ne csak 5 percig villogjon az a nyamvadt led..
Igy kb 0 haszna van.
Bdanyy: Dupla tap a home gombra es ott vannak, notif barrol se ered el gyorsabban. (Egyebkent szerintem az ritka igenytelen megoldas volt, azt oda tudtak tenni, de a gyorskapcsolokat meg mindig nem sikerült normalisan megcsinalniuk..)
-
dani3l
őstag
2.0.0 stable verziot tettem föl, eddig ugy nez ki, rendben van, eltüntek azok a bugok, amik a korabbiban voltak.
Logo2wake/logo2sleep long tap-et allitottam be, meg a button light notificationt, azt vettem eszre, hogy neha mintha nem erzekelne elsöre az erintest, illetve elöször a gombok villogasa sem müködött, de fölflasheltem megegyszert, utana jo lett.
Egyebet eddig nem vettem eszre.
Vagyis meg annyi, hogy idönkent, ha nem akar a logora fölebredni, akkor ha megnyomom valamelyik hangerö gombot, utana egyböl erzekeli. Erdekes.. -
dani3l
őstag
Egy oraja neztem, akkor meg nem volt, holnap reggel megy is föl, ma mar nem vacakolok vele.
Remelem javitottak a kepernyö bekapcsolasakori laggot, mert a bugokbol eltünt, viszont a changelogban sem irja.. Többek között az volt, ami leginkabb visszatartott eddig.Akinek esetleg nincs kedve keresgelni..
adam.zoltvai: Fogalmam sincs, iFonehoz sem lattam meg, de igy elsöre tuti nem tennem ra semmilyen telefonra sem..
-
dani3l
őstag
válasz
Kokufuu1986 #7514 üzenetére
Remelhetöleg hamarosan jönnek is a bugmentes kernelek belöle..
-
dani3l
őstag
válasz
Daanika #7507 üzenetére
Igen, teljesen normalis, ez ilyen. Desire utan tenyleg furcsa, mert ott kiallt az egyik ele es jobban lehetett erezni.
Egyebkent latom eleg sokan valtottunk Desireröl..Viszont nem tudom, mas hogy van vele, de engem sokszor megszivat a telefon, hogy fejjel lefele akarom megfogni.. Egyreszt Desiren ugye fölül volt a htc felirat, masreszt meg ha a telefon aljat meg a tetejet megnezem, mindkettön ugyan ott van a fekete folt (gomb meg az usb)..
Raadasul tokban erzesre is ugyan olyan, mivel mindket vegen csak egy lyuk van ott.
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7488 üzenetére
Pedig a HTC is oem-kent kezdte.. Nem mellesleg a Huawei egy "kicsit" nagyobb ceg, mint a HTC es nem regota vannak a mobil iparban, de ha igy haladnak (meg a HTC is..), akkor bizony hamar az elmezönybe kerülhetnek..
Egyebkent en sem vennek Huaweit, nem tetszik a nevük.. -
dani3l
őstag
válasz
spawn21 #7476 üzenetére
En csak azon döbbentem le, hogy az SGS4 mar alanyi jogon referencia lesz..?
Meg azon, hogy tök mas szine van mint i5-nek meg a hüvelynek, aztan megis "accurate".. Akkor most a kettö közül melyik a pontos?
Egyebkent en is meglepödtem, Sonyrol mondjuk tudni lehetett, de nem gondoltam, hogy ennyire leszoljak a One-t. Huaweire en is kivancsi lennek mostmar, bar nem valoszinü, hogy barhol is talalkozni fogok vele.. -
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
Nekem ez a safe mode eddig kimaradt az eletemböl.. Mindenesetre rakerestem es nem ugyan arra gondolunk szerintem. Safe mode: Bekapcsolod a telefont es es a boot kepernyönel kezded el nyomni a hangerö le gombot, akkor safe modban indul el az android rendszer.
Amire en gondoltam, ott lenyomott hangerögombbal inditod a telefont es nyomva is tartod addig, amig nem jön be a hboot. Na ott ki tudod valasztani majd a fastboot, recovery, stb menük között a factory resetet is (hangerögombokkal navigalsz, power gombbal valasztasz).
Quickboot-nak mindket esetben kikapcsolva kell lennie.Szerk.: Latom mar sikerült.
-
dani3l
őstag
válasz
Daanika #7396 üzenetére
Az is egy megoldas.
Ha csak kis kopas van, akkor nemhiszem, hogy nagyon latszani fog a különbseg, max ha közelröl nezi az ember..
Mindenesetre ha ugyan ugy kopik is mind a kettö, a nyers alunak akkor is szürke a szine, igy ha a szürke megkopik, akkor se latszik, viszont ha a fekete alol virit a szürke, az mar feltünöbb.
Ettöl függetlenül szerintem ez nem szabadna, hogy döntö tenyezö legyen, mindkettöre lehet vigyazni, meg mindkettöt össze is lehet cseszni, ez mar user függö..
(Nekem a Desirem 2,5 ev utan is ugy nez ki, mint ha uj lenne, de lattam mar olyant is, mint aminek drotkornggal mentek neki, annyira le volt amortizalva..) -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7389 üzenetére
Pontosan mi a kerdes/problema?
Mitöl miben különbözik?
Attol függ, milyen csomagot valasztasz.. (Egyebkent szerintem rohadt dragak az elöfizetesek amcsiban..) -
-
dani3l
őstag
De ez nem maga a galery, hanem a nevjegyzeken belül es kizarolag a sajat profilnal jön elö a galery fülön.
Egyebkent nem nagyon erdekel, mert ez az egyetlen bug, amivel eddig talalkoztam es ezzel is tök veletlenül, mert egyebkent nem jarok arra, szoval amig csak ez a baj egy szavam sincs..11-et wipe-pal tetted föl vagy csak siman?
Csak mert van egy ilyen a changelog alatt: "If your current firmware version doesn't match ROM firmware version, wiping data inside AROMA is highly recommended!"
De most nem egyertelmü nekem, hogy ez magara a data particiora vonatkozik, vagy csak az aroma installerre (?)..
Mivel a 10.x-ekben korabbi firmware verzio volt.. -
dani3l
őstag
Te föltetted mar?
Egyebkent tapasztaltam egy erdekes bugot a 10.2-vel, nem tudom, masnal is megvan-e. Megpedig ha megnyitom a nevjegyzekben a sajat profilomat es ellapozok a galeriaig, par pillanat mulva kiirja, hogy a people alkalmazas sajnos leallt es visszaugrik a nevjegyzekbe..
-
dani3l
őstag
En ugy vettem eszre, hogy ez teljesen veletlenszerü. Nekem a legtöbb kontakt kepe fb-rol van es amelyiknel nem is jelent meg elöször rendesen, ha rakattintottam a kepre, betöltötte. Viszont volt egy-ket nevjegy, akinel nem, nem jöttem ra, mi az oka..
Jah egyebkent van olyan kontakt, akinek a google-s kepe van kint es az öve is megjelenik rendesen.De van egy elmeletem a ket mintakepedröl, hogy elöbbit miert nem, mig utobbit miert töltötte be..
-
dani3l
őstag
válasz
csgabi1986 #7346 üzenetére
Ha refundot kersz, akkor nem ujat küldenek, hanem visszaadjak a penzed.
A visszaküldes engem is erdekeln, mennyi volt, mert nekem meg cseret kellene kernem az ipodra, csak ahhoz vissza kell küldeni a regit..#7347 blackydan: Mivel van egy eleg komoly beepitett erösitöje, nem fog gondot okozni neki egy nagyobb impedancias fejes sem. Keress ra head-fin, eleg jokat irtak rola.
-
dani3l
őstag
válasz
Red Bull fan #7329 üzenetére
Sima HTC, de mostmar legalabb iem, nem olyan gagyi mint a regebbiek..
Mondjuk azt nem tudom, hogy szol, ki se bontottam. -
dani3l
őstag
Nem, ez engem is rohadtul idegesit, mert en is mindig azt böködöm megszokasbol.. Pedig azt remeltem a frissitesben ezt is javitjak.
Wiki ahogy nezem csak a hivatalos orajeleket irja, amivel gyarilag erkeztek a soc-ok. Desirenel is max 1 giga van irva, aztan az is megy 1,2-n ha nagyon akar, meg meg biztos sok masiknal is igy van, többit nem ismerem..
Elöször en sem figyeltem, szepen föl is flasheltem a 4.1-hez valo kernelt, aztan vartam a csodara, mikor nem töltött be a rendszer..
Szerencsere eleg volt a kernelt visszaallitani.
Egyebkent nem tudom, meg hova kellene gyorsulnia, szerintem mar ez is böven eleg mindenre, söt, en többnyire energiatakarekos modban hasznalam es meg az 1,1 ghz-en is röccenes nelkül fut minden, gta is..
Egyedül az zavar az energiatakarekoson, hogy nem rezeg a billentyüzet ha irok, mert ugy sokkal többet tevesztek, ezert ha sokat irok, kikapcsolom.. -
dani3l
őstag
válasz
ForRedGlory #7299 üzenetére
Nagyon birom a palit, jo kis reklamarc lesz a HTC-nek..
Remeljük lesz is valami haszna.
Mondanam, hogy majd rarittyentenek a csucsszuper telojara a következö vasember filmben egy HTC logot es kesz is a reklam, de ha tenyleg nem lesz több vasember film, akkor ez nehezen kivitelezheteö, a sherlock filmekben meg eleg hülyen mutatna.. -
dani3l
őstag
Amit nem ertessz, az azt jelenti, hogyha ugyan ennek a romnak a korabbi verziojarol valtassz, akkor ha akarod valaszthatod a data wipeot (törli a data particiot), ha gyari vagy mas romrol, akkor pedig kötelezö.
=> igen, töröl mindent.De amit bemasoltal, az csak a rom telepitese, ehhez meg kell lennie a rootnak, kell, hogy legyen recoveryd, stb.
Telorol k.va lassan megy a gepeles, allandoan felrenyomok.. :/
-
dani3l
őstag
Többnyire velem is menet közben fordul elö es együtt lehet vele elni, de nekem pl az is jo lenne ha egyaltalan nem jönne be a google now.
4.2-höz egyelöre nincs tbaldennek sem stabil kernele, performance pedig egyaltalan, az 4.1-hez van.
4.2-höz meg csak beta van, oc/uv nelkül, csak a gombos featureökkel, de sajnos meg eleg sok a bug, egyelöre a source kodra var a htctöl.. Mondjuk par nap alatt sikerült neki megoldani az összes korabbi bugot, de meg mindig van, ami nem müködik.. En is a stabil verziora varok, addig nem probalkozok vele, meg ha a mostani bugok nagyresze nem is nagyon erint..
Stabilnak stabil az is, leszamitva azt, ami nem müködik.. (:ffodi: Böven fog ez menni 2 giga fölött is szerintem, mar most is van olyan kernel, ami addig skalaz, meg ugye ugyan ez a soc ketyeg mas mobilban is 1,9-en..
porkiy: Nem olyan nagyon bonyolult, ha tudja az ember, mit csinal. Es nem ugrik a gari sem.
-
dani3l
őstag
Nekem ezzel a home gombos dologgal a jelenlegi formajaban az a bajom, hogy alapbol 2 lehetöseg közül lehet valasztani: Vagy ott a menüsav es hosszu nyomasra google now, vagy hosszu nyomasra meü es fölfele csusztatassal google now. Na most utobbi esetben mikor lockscreenröl a dokkon levö jobboldali 2 ikon valamelyiket akarom megnyitni, akkor rohadt sokszor a google nowt tolja az arcomba..
A duplaujjas lehuzas telefonon szerintem elegge vicces, tableten meg ok, de telefont többnyire egy kezzel hasznalom, na ott huzd le 2 ujjal..Ettöl függetlenül csatlakozom a bologatok taborahoz, jo dolog a custom rom.
ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..
Ha pedig kesz lesz tbalden bugmentes kernele a 4.2.2-höz, na akkor lesz am csak öröm bodottaa.. -
dani3l
őstag
TrickDroidot hasznalja/probalta valaki?
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #7235 üzenetére
Jah tudom, azert is irtam, hogy elvileg, nekem is eleg random modon müködik, valamikor visszajönnek, valamikor nem..
Idönkent az alkalmazasokat is visszatelepiti automatikusan romcserenel, de azt se mindig, nem tudom, mi alapjan müködik..
De ezen, meg a Titaniumon kivül mas ötletem sajnos nekem sincs. -
dani3l
őstag
válasz
Devil Smile #7228 üzenetére
Wifiket elvileg ha be van allitva a biztonsagi mentes a google fiokodhoz, akkor ha bejelentkezel a One-on, akkor le fogja ra szedni az összeset.
-
dani3l
őstag
Pontosan. De en dragabb cuccoknal mindig ugy vagyok, hogy inkabb megveszem garival együtt dragabban, mint gari nelkül par tizessel olcsobban, mert eleg, ha egyszer szopom be vele es mar el is buktam a duplajat annak, amit megsporoltam.
En mondjuk nem cserelgetem a telefonom felevente, elözök is 2-3 evig megvoltak, ez is valoszinü meglesz addig, ha tönkre nem megy..
Ezert is irtam, hogy en nem vennek gari nelkül, mert nekem nem feltetlenül erne meg.
Bar szerintem aki fel ev utan eladja, annak is jobban megeri garival megvenni, mert gari nelkül ö is csak olcsobban tudja eladni..Egyebkent csacsi67-nel a pont.
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #7218 üzenetére
Biztos az, hogy nincsen gari? Hirdetesben nem irja, de ha letiltas elleni garanciat vallal, akkor tuti megvan a garijegye is..
Egyebkent szerintem pont annyira hajlamosak, mint barmi mas.. Barmi elöfordulhat. Nekem a Desire több, mint 2 es fel eve megvan es soha semmi problema nem volt vele, amig masok sorra hordtak szervizbe, alaplapcserevel, gombcserevel, stb..
Mindenesetre en tuti nem vennek ennyiert telefont garancia nelkül..
-
dani3l
őstag
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Baromi gyors! Akadast en eddig meg nem tapasztaltam, illetve megis, egyetlen esetben, a facebook appnal egyszer-ketszer, de arrol mindenki tudja, hogy szar es mindenen be tud szaggatni..
Nekem eddig minden tökeletesen, folyekonyan müködik rajt (gyari rommal is igy volt), semmi röccenes, multitasking is tökeletes.
Rendelkezesre allo hatter alapbol kb 26-27 giga, pontosan mar nem emlekszem.
Nekem Desire utan kezre all, szerintem meg epp hasznalhato ez a meret, engem a fönti bekapcs gomb sem zavar, miven ugyan ott van, mint Desiren.
BoomSound szerintem is eleg jol sikerült, mondjuk csengöhangon kivül tul sok mindent nem hallgatok rajt, de probaltam zenevel, jatekkal es tenyleg jo a hangja.
Frissitest direkt hagytam a vegere, ez a HTC-nel mindig eleg kenyes kerdes. Mar megkezdödött a One-ok 4.2-es frissitese, gondolom, ha meg nem, akkor is hamarosan hozzank is el fog erni.
Viszont custom romokbol ennek is tuti szep kis supportja lesz meg evekig, ha a gyari hagy is nemi kivannivalot maga utan.En nagyon elegedett vagyok vele, egyaltalan nem bantam meg, hogy megvettem, melto utodja a kis Desirenek..
Ha ez is kibir 2-3 evet, akkor mar nagyon boldog leszek.
Konkret dolog, amit nem szeretek rajta, nem igazan van, egyket apro hianyossag, ami zavar es ami ziccereket sajnos a HTC szeret kihagyni, de van, amit megold a frissites is, a többit meg megoldjak az xda-s sracok..
Jah, chrome-ot kifelejtettem, arrol nem tudok nyilatkozni, mert a gyari böngeszöt hasznalom.
#7205 andreina92: Sajnos egyelöre nem lehet kikapcsolni, de ha minden igaz, a 4.2-es frissites erre is megoldast fog jelenteni.
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #7194 üzenetére
Nekem konkretan semmi bajom a kameraval, mivel nem vagyok fotos, igy nem is ertek hozza, hogy allitgassam, meg egyebkent is eleg keveset hasznalom. Nalam annyiban kimerül az igeny a kameranal, hogy legyen valami vaku meg af, de ez mar jopar eve majdhogynem alap egy dragabb telefonban.
Az mindenesetre kifejezetten tetszik, hogy eleg gyenge fenyviszonyok között is viszonylag ertekelhetö kepet csinal, ott, ahol a legtöbb telefon csak feketeseget lat..adamssss: Konkretan mire vagy kivancsi? Üzemideje szerintem nem rossz, nem kiemelkedö, de egyaltalan nem rossz, komolyabb hasznalattal is kibir egy teljes napot, keves hasznalattal van, hogy kettöt is, de ez eleg szubjektiv, ki hogy hasznalja a telefont..
Karcolodas megint olyan dolog, hogy ha vigyazol ra, akkor nem karcolodik olyan könnyen, de meg lehet ezt is karcolni. Ezüst szinü talan kevesbe erzekeny ilyen szempontbol, mivel ha meg is karcolodik, a nyers femnek is ilyen szine van, igy nem fog viritani a festek alol, mint a fekete eseteben..#7197 Tomate: Mintha korabban azt olvastam volna valahol, hogy vagy 3-4 különbözö helyröl szarmaznak a One kijelzök, szoval könnyen lehet, hogy nem ugyan olyan panel van mindkettöben..
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #7190 üzenetére
Ebben egyedül az akksi, ami elörelepes lenne a One-hoz kepest, meg talan a kamera, ha sikerült valami normalisabbat összedobniuk..
Szemely szerint a nagyobb kijelzö inkabb hatrany, mint elöny, plusz kinezetre is szebb/elegansabb a One.Az a 8 megapixeles elölapi kamera, az inkabb hatlapi lesz szerintem, ketlem, hogy az elölapra akkora löres möge egy 8 megas erzekelöt tettek volna, meg különben is, minek..
Arrol nem beszelve, hogy könnyen lehet, hogy ez is Japan only lesz..
-
dani3l
őstag
válasz
Devil Smile #7188 üzenetére
De. Root jogot csak rootolassal lehet szerezni.
Remelem nem haragszik meg a kollega, hogy mindig az ö hsz-et masolgatom, de eleg jol összefoglalta..
Lassan nem artana kicsit kiböviteni az 1. hsz-t. -
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7177 üzenetére
Szerintem jol nez ki.
#7178 Dexter-2000: Üzleti szempontbol valahol megertem, ha minden amugy tökeletes telefont visszavennenek egy pixelhiba miatt, csödbe is mennenek..
Ha jol remlik, talan tvknel/monitoroknak is csak 3 hibas pixel fölött cserelnek.
Sajnos ez az atka annak, hogy ilyen relative kicsi kijelzöre probaltak meg razsufolni ennyi pixelt..
Szerk.: Egyebkent szerintem ha valahol vissza is vesznek egy keszüleket egy pixelhiba miatt es visszaküldik a gyartonak, tuti az ujracsomagolja, aztan küldi eladni megint.. Nem hiszem, hogy hozzanyulnak. -
dani3l
őstag
En ezeket a Zoe-kat meg mindig nem tudom hova tenni..
Videonak rövid, fenykepnek meg nem fenykep.. Egyetlen ertelmet abban latom, hogy a fölöslegesen kepbe került targyakat (autok, jarokelök, stb) eltüntesse az ember, meg mondjuk összeollozza a vigyorgo fejeket egy csoportkepen, de igy meg szerintem kicsi a felbontasa..
Ettöl függetlenül a macsek aranyos, nezett, hogy most akkor wtf..
-
dani3l
őstag
válasz
ForRedGlory #7162 üzenetére
Ha raszarik, akkor mar makroval is csak szar kepeket fog csinalni..
Nekem ezt sikerült összehoznom tegnap..
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7096 üzenetére
Nem.
Pont ez a lenyegük ezeknek a "maszek" S-OFF-oknak, hogy ha kell, nyom nelkül vissza is tudod zarni a bootloadert utana. Ellenben ha a HTC hivatalos megoldasaval csinalod, akkor ök azt eltaroljak a rendszerben, igy hiaba is zarnad vissza, mert amint megcsinalod, ugrott a gari..
-
dani3l
őstag
-
dani3l
őstag
válasz
TheProb #7062 üzenetére
mumk1 a TWRP-t hasznalja, azt mondja, az jobb, nekem meg a CWM van fönt, mert meg nem jutottam el addig, hogy lecsereljem. Az egyetlen dolog ami nekem a CWM-ben nem tetszik, hogy egyszerüen nem talalom sehol a nand backupot amit csinal. Recovery szerint az sd-n van a clockworkmod/backup mappaban, de se telon fajkezelöben se gepen nem talalom sehol, pedig mar mindent vegigneztem, de egyszerüen nincs sehol..
#7064 sipy888: A P-Sensor..
-
dani3l
őstag
Nem tudom, de en rendszeresen felregepelek, szoközböl rendre v vagy b lesz es nem tudom, hogy most en vagyok ennyire balf.sz, vagy a bill hibaja.. Desirenel meg megertettem, ezert is nem szerettem rajta gepelni, de gondoltam ennel mar azert pontosabb lesz.. 3,5"-os iPodon pontosabban irok.. :/
#7046 sipy888: Gyari böngeszöben bökj a 3 pontos menügombra es mindjart ott lesz alul, hogy "Asztali webhely megjelenitese". Operaban nem tudom.
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7033 üzenetére
Attol függ, hogy halt meg..
A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..
Eleinte engem is zavart, de csak mert tudtam, hogy ott van, de egyreszt ekkora pixelmeretnel normal esetben eleg nehezen eszrevehetö, masreszt lett a folian valami fekete pötty, ami egy hangyanyit nagyobb, ugyhogy mostmar az b.ssza a szemem, nem a pixel..
Egyebkent ha zavar, nyugodtan megprobalhatod csereltetni, hatha szerencsed lesz..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7028 üzenetére
Azert mert egy halott pixel. Nekem is van egy, de egyaltalan nem venni eszre szerencsere. Fekete a kijelzö többi resze is, akkor persze, hogy nem latszik.
-
dani3l
őstag
válasz
Angel78 #6992 üzenetére
Az a baj, hogy vannak alkalmazasok, amik folyamatkent futnak a hatterben folyamatosan es szivjak az akkut (ezek ilyenkor nincsenek a multitask kepernyön). Tipikusan ilyen pl a Google+, ami idönkent ugy tudom szeret "beragadni" es olyankor merit rendesen, de pl a GMaps-nel is elöfordulhat.
Szoval szerintem amiket nem hasznalsz, azokat töröld vagy tiltsd le.
Meg figyeld az akkuhasznalatot. -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6980 üzenetére
Igen, az valamivel jobban csuszik. Ha csak kijelzöre kell, nem full body, akkor inkabb a HD-t ajanlom.
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6978 üzenetére
De nem csak most, mar eleg regota ingyenes.
A HD egy kicsit kemenyebb, simabb a felülete, az Origi kicsit "gumi-szerübb". -
dani3l
őstag
En is ugyan igy voltam a Desirevel, megvettem, utana meg felve olvastam a topikot, hogy mennyien panaszkodnak alaplaphibara, kijelzöhibara, gombok meghibasodasara, stb, aztan megvan lassan 3 eve, de meg semmi baja volt, meg csak meg sem koptak a gombok, nemhogy ne müködjenek..
Remelem lesz ilyen szerencsem a One-nal is. -
dani3l
őstag
válasz
Red Bull fan #6967 üzenetére
Ha megjön küldd vissza, visszakapod a penzt, aztan megrendeled olcsobban..
Ha benne leszel a 8 napban akkor ez siman jarhato ut. -
dani3l
őstag
Van valami egyeb jelentösege a superCID-nek azon kivül, hogy esetleg elöbb kapom meg a frissiteseket?
Mas: NFC-t nem lehet ugy hasznalni valahogy, hogy a beszkennelt chip helyett kesöbb a telot hasznalom?
Megint mas: Böngeszöböl hogy tudom eltüntetni az elözmenyeket, amiket valoszinü a google accommal szedett össze? Ha böngeszöben törlöm az elözmenyeket, csak azokat törli ki, amiket a telefonon neztem, de ha elkezdek begepelni egy cimet, elöjön egy rakat ösregi link, amit evezredekkel ezelött nyitottam meg a gepen..
-
dani3l
őstag
"Gyari" kernellel, ami az ARHD romban van. Közben kiderült, hogy a teamseven kernel amit föl akartam tenni, csak 4.1.2-höz jo, el sem indult vele a telefon, vissza kellett allitanom. Van mar 4.2-höz is, de azzal meg meg sokminden nem müködik, ugyhogy egyelöre marad az eredeti..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest