- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
A Poetic tokom jobb felső sarkánál levált a külső gumi perem. Simán ragasztható, de gondoltam futok egy kört az ügyfélszolgálatuknál. Elküldtem az amazonos rendelésem számát + 2 képet a hibáról. Már úton van a "csere" tok és a régit is megtarthatom.
Ezt nevezem a customer supportnak, eddig ilyet csak a Zagg-nál tapasztaltam. -
adodaniel
őstag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes: T-Home-os set-top boxunk van, és amikor hív valaki, akkor bejön a műsorújság a tv-n. Először azt hittem a TV app kavar be, de kitöröltem a távirányítót és ugyanaz. Van akinél még előfordul ez?
Na úgy néz ki meg is van a megoldás: a Smart IR Remote volt a ludas, lehet nem bírja a 4.2.2-t
Letöröltem és jó.
-
adodaniel
őstag
válasz
MonkeyMoon #8578 üzenetére
Nem kell az.
-
adodaniel
őstag
Helium app fut valakinek? Egyszerűen a pc app nem látja...
-
adodaniel
őstag
A frissítés óta nincsen a beállítások között a Fejlesztői beállítások. Ezek hova lettek?
-
adodaniel
őstag
Úgy vettem észre a 4.2.2-ben, hogy ha egy weblapot elrakok háttérbe és közbe más appot használok, akkor már nem tölti újra amikor visszaváltok rá. Végre!
-
adodaniel
őstag
Valahol van egy részletes lista a javításokról?
-
adodaniel
őstag
A htc-s biztonsági mentés alkalmazásadatokat is ment? Pl játékállások.Közben megtaláltam, hogy elvileg igen.
-
adodaniel
őstag
válasz
Szakiii #8086 üzenetére
Az nem érdekes, benyomtam németeketet, valami szolgáltató és mehet. Engem csak a távirányító érdekel, műsorújság meg a többi ficsör az nem működik természetesen (persze várom, hogy lesz-e itthon is). De egy távval irányítok mindent: ha hangerőn állítok, akkor az erősítőt állítom, csatornaváltásnál a set top box vált, nagyon nagy találmány.
-
adodaniel
őstag
válasz
leonaprofi #8078 üzenetére
A gyári TV appal is remekül tudom irányítani a TV-set top box-erősítő kombót.
-
adodaniel
őstag
Arra van valami alkalmazás, hogy a mobilnetet ne lehessen, csak jelszóval kikapcsolni?
-
adodaniel
őstag
NFC tag-et próbált már valaki?
-
adodaniel
őstag
Az másnál is úgy van, hogy van egy nem fogadott hívás a zárolt képernyőn és ha azt elhúzod, akkor bejön a napló és ott nem lehet egyből hívni. Ki kell lépni és vissza, hogy működjön. Bug?
-
adodaniel
őstag
válasz
galgyorgy83 #6560 üzenetére
van ára...
-
adodaniel
őstag
Egyébként itt ki, milyen fóliát használ a kijelzőre?
-
adodaniel
őstag
Írok véleményt, hátha valakinek hasznos az info.
Szóval rendeltem egy ilyen tokot + Crystal Clear fólia is járt hozzá, meg is jött egy hét alatt. A fólia tökéletes, korábban is SGP fóliát használtam, így tudtam mire számíthatok. Az biztos, hogy csak a fólia miatt is megérte már. Nagyon szépen csúszik az ujj rajta, sikerült buborékmentesen felrakni, észre se lehet venni.
A tok baromi masszív darab, először úgy is voltam vele, hogy én ezt nem feszítem fel, még megkarcolja a drágaságom. Persze amikor a fólia már fent volt, akkor nem bírtam megállni. Óvatosan beakasztottam egyik hosszú oldalát (ahol a hangerőgombok vannak), majd kicsit körömmel a másik él alá nyúltam és szépen rácuppant. Nem zörög, hajszál pontos, viszont a felülete miatt kicsit csúszik. Ellenben alig lesz vastagabb tőle a motyó.
Vasárnap ismerősöm jön haza Londonból, hozzá rendeltem amazonról egy Poetic Atmosphere tokot. Véleményem szerint az lesz a tökéletes választás, mivel az körbe éri az összes élét a telónak. De egyébként ezzel sincsenek nagy bajok, gyorsan kellett valami.
Remélem hasznos infók ezek azoknak, akik épp minőségi tok vásárlására készülnek adni a fejüket.
-
adodaniel
őstag
Az miért van, hogy bizonyos partnereknél a hívás elején mintha kicsit súgna a vonal, aztán később meg normalizálódik. Nem mindenkinél, csak néhány embernél.
-
-
adodaniel
őstag
Turista képekre nekem megfelel.
Voltak tesztek, mindenki látta mire képes ez a kamera, meg az ultrapixel technológia. Ilyenkor soha nem értem a vásárlás után fanyalgókat, hiszen ha valamiben, akkor a kamerában lehet tudni előre mire számíthatsz. Ha meg nem tetszik, akkor nem veszed meg. Szerintem. De egy későbbi frissítés javíthat is a helyzeten persze és akkor a korai tesztekkel sem megy semmire az ember.
-
adodaniel
őstag
válasz
NandorHUN #6100 üzenetére
Ezt a kamera mizériát nem értem. Aki profi fotós, az elve nem telefonnal fotóz profi képeket (bár valamelyik amerikai újság épp a héten rúgta ki a profi fotósait, mert neki az i5 képei is megfelelnek, azt meg az egyszerű újságíró is tudja használni
), átlag felhasználó nem 500%-os nagyítással nézi a képeket és egyébként is a kamera egy mobiltelefonban csak extra szerintem.
-
adodaniel
őstag
válasz
anonym1s #6081 üzenetére
Lehet kapni hozzá külső akkumulátort, amivel tudod tölteni. Anno SGS2 tulajként soha nem is értettem, hogy valaki miért csúfít el egy ilyen telefont azzal, hogy a hátlap (és ennek következtében gyakorlatilag az egész telefon) úgy néz ki, mint a 20 évvel ezelőtti nokia téglák. Véleményem szerint a kivehető akkumulátor se olcsóbb, ha gyárit veszel és nem az ebay-es, kínai 10 dolláros gagyikat.
-
adodaniel
őstag
A One az eddigi közel 6 nap alatt még nem döccent meg nálam.
Valóban, kreatív reklámok kellenének és itt nem a konkurencia lehúzására gondolok, amit ugye a Samsung csinált az elmúlt években. A kamerás funkciókra simán rá lehetne menni, azok már nálam eljutottak oda, hogy habár érdekelne a Nexus érzés, de ezek hiányát már nem tudnám elfogadni. (Szvsz az időszaki S4 promóció, amikor "ha egy óráig nem veszed le róla a tekinteted, akkor tied a telefon" zseniális ötlet volt. Igaz ilyet alapból nem tud a One, de valami hasonlóan kreatívval lehetne próbálkozni más téren is.Igen, nekem is ez az érzésem, hogy ilyen irányt kellene vennie a HTC-nek, amit zsoleer fórumtárs is írt, de reklám akkor is kell.
#6003: nem tudom változott-e már, de a One eddig webshop exkluzív volt, ezért nem volt az üzletekben kiállítva se.
-
adodaniel
őstag
Van egy app, ami a szemed figyeli, hogy nézed-e a képernyőt. Mi a neve?
-
adodaniel
őstag
Készülék sorozatszáma FA-val kezdődik. Ez mit jelent?
-
adodaniel
őstag
Tapatalkba be lehetne állítani ezt a topicot? Vagy hiába próbálkozok?
-
adodaniel
őstag
Ez a rescue ez mire jó? Kér valami kódot.
-
adodaniel
őstag
-
-
adodaniel
őstag
Gépre dugva a HTC Sync nem látja a telót. Újraindítottam a gépet, de semmi... Mi lehet a baja?
-
adodaniel
őstag
Megjött nekem is. S2 is nagyon király telefon, de ez még brutálisabb. Névjegyzékbe viszont nem tölti be a facebook képeket. Azt hogy kell? Hiába van beállítva az fb appban a sync with existing contacts...
-
adodaniel
őstag
Na megrendeltem, pénteken a kezemben lesz a kicsike.
-
adodaniel
őstag
válasz
woodyszunyog #5436 üzenetére
Igen én is T-s vagyok már 6 éve legalább. Htc-t nem ismerem, azért érdeklődök. Nincs kedvem szervizekbe járkálni folyamatosan.
-
adodaniel
őstag
válasz
woodyszunyog #5433 üzenetére
Én is T-nél készülök venni. S2-ről váltok, samunál nincs semmi, ami annyival többet adna, így a One a kiszemelt.
-
adodaniel
őstag
Ezek közül a hibajelenségek közül melyik gyakori / igaz?
Elnézést ha volt már ezekről szó, de munkában nincs időm végigolvasni a topicot, a jelenlegi készülékem pedig túl hamar elvitték, így most telefon nélkül vagyok, gyorsan kell döntenem. Köszi a türelmet.
-
adodaniel
őstag
válasz
-=Ghost=- #5424 üzenetére
Köszi a választ. Nekem se kellett a samu-t soha szerencsére, csak megnyugtató tudni, hogy ha gáz van, akkor nem hetekig pihen a szervizben a telefon, hanem ennyi pénzért amilyen gyorsan lehet megoldják.
Minden bizonnyal meg fogom venni a One-t én is.Még a színét nem döntöttem el.
-
adodaniel
őstag
Van valami típushibája a One-nak? Gyorsan kopik, vagy valami szoftveres gikszer? Készülök ilyet venni, csak biztosra akarok menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest