-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
A javítás iránt érdeklődőknek mondanám, hogy itt tudják csekkolni a javítás állapotát (google translate javallott, feltéve ha nem tudtok csehül...
), elég neki csak az IMEI-t beírni, kipróbáltam. Mondjuk ez itt se lesz egy gyors procedúra... Múlt hét kedden adtam le a telefont, ma lett beregisztrálva a cseheknél...
-
TheProb
veterán
válasz
Sebright #14637 üzenetére
Ígyvan, ahogy az elöttem szólók írták, ha play-ről szedsz le valamit az nem jár garancia vesztéssel. igazából egy applikáció se csinálna/csinálhatna ilyet (mmint a szervíz nem szólhatna érte). Ha új launchert raksz fel akkor az első home gomb megnyomós attrakció után megkérdezi, hogy melyik legyen az alapértelmezett (gondolom 4.xx-en is így van).
u.i.: hogy tetszik az új aláírás szlogenem?
-
TheProb
veterán
Igen ezt már én is megemlített nemrégen, hogy sajnos a One sem tudta kihúzni őket a szarból még ha június körül úgy is tűnt egy kis időre... Az egyik fő gond ott volt, hogy még ha úgy is akarták, hogy a S4 elött kerüljön a boltokba ez nem jött össze ugye a gyártási gondok miatt, ami mit ad isten pont azután oldódott meg, hogy kijött a samu konkurens borzadmánya... Itt most mindenki gondol amit akar, meg összeesküvés elméletek, de én simán kinézem a koreaikból, hogy bizonyos ellenszolgáltatásokat tettek a beszálltóknak, hogy "véletlen" bajon legyenek... Nem azt mondom, hogy erről csak a Samsung tehet, de azért na.. nyílván még így se volt megfelelő a marketing, igaz szarból nem lehet várat csinálni tartja a mondás és ezt most az anyagi háttérre értem, ami már ördögi kör méretű szerintem.
-
TheProb
veterán
No, leadtam ma szervízelésre a telefont a telenornál. kíváncsi leszek mennyi ideig fog tartani, valamint megcsinálják-e azokat amiket mondtam... Kaptam cserébe egy szutyok, akarom mondani hiper-szuper samsung galaxy Gio-t, kicsit fintorogtam mikor megláttam, erre az eladó kedvesen megjegyezte, hogy "nem vagyunk ám kötelesek csere telefont adni", mind1 azrt elhoztam, majd pimpelem, rootolom unalmas óráimban (nemom telenor mit szólna hozzá..
), de szerintem a régi, öreg dezsőt fogmm használni (desire) amíg csinálják (vagy legalábbis úgy csinálnak) a one-t
-
TheProb
veterán
válasz
Hexcity #14385 üzenetére
ilyen cleaner programok teljesen feleslegesek ez nem winfos ahol minden szarral tele van szemetelve a registry. Ha valamit nem használsz akkor letörlöd de ha marad is csak annyi a hátránya hogy fogy a szabad hely. Ébresztős témához nemtok hozzászólni én sose kapcsoltam ki egyetlen telefonomat se estére semmilyen okból. Appok terén szerintem menj fel a play-re és nézegesd a leggyakrabban letöltött kategóriát, stb. meg nemrég volt valamelyik magyar androidos oldalon egy toplista hogy melyik appokat használják a legtöbben. Igazából ami igényednek megfelelő, pl irodai csomg (excel, doc kezelő), adobe reader, zene lejátszó (power amp), google maps, gmail, zenefelismerő, sporttracker, stb.,stb. ezek most csak az én appjaim amik hírtelen beugrottak.
-
TheProb
veterán
Szerintetek telenoron keresztül adjam le a telefont garanciába vagy vigyem egyből a telemaxhoz? Netán telemax el se fogadja a telenoros garancia jegyet?
-
TheProb
veterán
válasz
mtibusz #14330 üzenetére
Köszi
Én most csináltam vissza stock-ra mindent a hétvégén, mert sajnos garanciába kell küldenem... (Nem hall a másik fél ha telefonálok.. -.-') Megcsináltam én is az up-to-date-et a telefonon, szal most nekem se lesz majd újra s-off, stb. De igazából annyira nem is nagy érvágás.
-
TheProb
veterán
válasz
enginev3.0 #14313 üzenetére
Ezeket majd javítom, csak fél2kor fejeztem be kb az oldalt...
(#14314) Loboda: Egyébként igen, azt, hogy 1.54 alatt megy azt csak megemlítettem, hogy xda-n olvasható ilyen de nem megy, nem értem hogy akkor mért nem törlik a moderátorok ha vki fake infókat híresztel...
(#14321) zack: A leírásban szerepel, hogy melyik argumentummal mit csinál a revone. (ha már órákat szenvedtem vele had promózzam az oldalt
)
(#14327) mumk1: Én speciel ezt ki is emeltem még mikor írtam a leírást vörös nagy betűkkel, hogy senki ember fia ne tudja eltéveszteni
-
TheProb
veterán
válasz
geccoblaze #14311 üzenetére
Garanciát elfelejtheted szerintem.
--------------------------------------------------------------
Nos hölgyek, urak. Elkészült a pár hsz-el lentebb említett oldal ahol össze vannak gyűjtve az egyes leírások, stb. Remélem tetszeni fog annak aki megnézi, olvassa és segít neki. Kérem aki megnézte az véleményezze irányomba, hogy milyen, mert lehetnek benne tartalmi és egyéb hibák.
Tehát itt elérhető az oldal, valamint az aláírásomban lévő linken is megtalálható a jövőben.
--------------------------------------------------------------
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14307 üzenetére
A konextusból és abból hogy ide írtál nekem úgy jött le/triviális volt hogy one felhasználó vagy, bár lassan már azon se lepődnék meg ha éppen I. Orbán Császár lenne itt a téma... (nem mutogatok) Ha nincs one-od akkor természetesen nem neked szól konkrétan azon véleményem.
-
TheProb
veterán
Na úgy vélem sikerült a full "back to stock"!
-RUU lefuttatva
-Locked status és S-On bootloaderben
bootloader adatok:-m7-ul pvt ship s-on rh
hboot-1.44
radio-a4.14.3250.13
opendsp-v26.120.274.0202
emmc-bootU.i.: Saját példámból kiindulva hogy egy-egy pimpelésnél mennyi mindent kell keresni, stb. rengeteg idő elmegy azzal hogy az ember releváns információhoz jusson. Plusz anno a Desire esetében tudom mennyire jó volt pzoley odala ahol minden össze volt gyűjtve. Arra gondoltam lehet csinálok egy ilyen jellegű oldalt ahol nem csak One specifikusan de minden gyakori kérdés-művelet össze lenne szedve és rendezve. mit szóltok? lenne rá igény?
-
TheProb
veterán
válasz
Loboda #14265 üzenetére
Ez viszont akkor érdekes, mert RUU elött visszaraktam az 1.44-et, most meg megint 1.54 van. Akkor feltolom még 1x.
(#14264) g0n21: én nem igen csiszolgatnám, mert összekarcolod. nagyon max kicsit polírozni lehetne de az meg nem megy szárazon és kérdéses hogy elbaszkurálná-e a hangszórót, stb.
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14159 üzenetére
Érdekes, hogy kb. 4-5 hónapos a telefon/ a modell, mikor kijött mindenki összepisile magát vagy mint jórib@nc módjára azonnal nedves lett mikor megkapta a telefont. Most meg egy csomó ember aki akkor tűkön ült, itt sápítozik a One topicban hogy a note milyen jó, milyen király. meg főleg az hogy neki/neked nem kéne a One, mert, mert.. Mikor megvetted a telefont jobb volt a kamerája szerinted? (gondolom néztél tesztfotókat is elötte). Ne tessék félre értni itt nekem most nem azzal van bajom, hogy ki mit csinál. engem hidegen hagy ha valaki félévente vagy még gyakrabban váltogatja a 150+ ezres telefonokat (bár elvileg mindenki rettentő csóró...), de azért mégis fura, hogy már megint egy másik telefonért megy a nyálcsorgatás, ráadásul rossz helyen
-
-
TheProb
veterán
válasz
ForRedGlory #14257 üzenetére
ha már mindenképp bele kellett kötnöd akkor íme+rányomsz a kis hangszóróra
és fülelj
-
TheProb
veterán
S-ON-hoz és gyári visszaállításhoz:
Felraktam az RUU-t, ugye visszaállítak a dolgok stock-ra (fw, radio, stb.) és a hboot is 1.54 lett. Akkor nem lesz az gond a szervízelésnél, ha én visszapakolom az 1.44-et? Bár szívem szerint inkább hagynám így, nehogy ebbe beleköthessenek és hozzá se nyúljanak.. (Ez ugye azért lenne lényeges, hogy ha újból akarom majd esetleg s-offolni akkor megtehessem.
Valamint RUU megléte után már csak a revone-val kell egy Lock és egy Remove Tampered flag parancs és kész a "back to stock" művelet, ugye?u.i.: ez a HTC One Toolkit mennyire megbízható?
(lejárt a szerk idő ezért kezdtem újat)
-
TheProb
veterán
válasz
BenHans #14141 üzenetére
mi ez a note3 újjongás amúgy itt a one topicban? Folyamat azt látom hogy mindenki el van tőle csöppenve (itt)
Amúgy latest ARHD/fw-vel másnak nem lassult be a telefont undorító módon? Én úgy éreztem mint ha titkon vki kicserélte volna a vasat a szobám sarkában porosodó Desire-ével..
:/
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
Loboda #13988 üzenetére
csak a 3rd party appokat akarom visszarakni és adatokat nem akarok. bár most nem mondtál hülyeséget. lockolom, ruu és visszaküdöm csupaszom. ha visszajött meg visszaállítom a dolgokat. viszont hboot-ra akkor downgrade kell. csak simán flashelem a régebbi verziót vagy van vmi különlges procedúra?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szeretném teljes mértékben visszaállítani a gyári állapotra a telefont (stock rom, recovery, minden), mivel garanciába akarom küldeni, meg nem is voltam/vagyok teljes mértékben megelégedve a custom rommal (de ebbe most ne menjünk bele). A kérdésem az lenne, hogy ha a legújabb fw van rajta (ebből következik h legújabb hboot, etc.) akkor kell-e valamit downgradelnem vagy elég ha ezt a leírást követem? Esetleg van-e mód arra, hogy elsöbb felrakom a stock rom-ot titaniummal visszaállítom a szükséges appokat majd utána lockolom a telót, stock recovery, stb. vagy csakik ez a módser marad h elsöbb lock és utána ruu?
-
TheProb
veterán
Van már valakinek tapasztalata a one szervízelésével kapcsolatban? Mert szerintem muszáj lesz szervízbe küldenem ezt a "nem hall a másik" fél gondot...
-
TheProb
veterán
Szerintetek ha romtól, fw-től függetlenül (bár az nem rémlik h stock-al is csinálta-e) sokszor nem hallak telefonálás közben,netán én se a másik felet akkor garancia? vagy van rá valami hegesztés amivel meglehet ezt oldani esetleg?
-
TheProb
veterán
Tud már valaki megoldást arra, hogy miért megy el a hang beszéd közben, kb 1 mp-es időkre akár többször is? mind2 oldalon. Akivel beszélek ő se hall engem én se őt (azt nem tudom hogy egy időben-e). Nem szívesen küldeném szervízbe..
-
TheProb
veterán
amúgy nincs vmi app amivel lehetne szabályozni h mikor és mire rezegjen a telefon? mert pl a szar is kiugrik belőlem mikor reggel az ébresztőnél is rezeg a telefon a fa asztalon...
-
TheProb
veterán
Más nem tapasztalt teljesítménybeli gondokat real racing 3-al? Van hogy be-be szaggat a játék, ami azért elég kiábrándító, hogy ezt a piac 1ik legerősebb telefonján csinálja... Xperia L-en is pl simán megy... Gondolom optimalizáltsági gond lehet vagy nemtom...
-
TheProb
veterán
Íme egy sebességteszt a Telenor féle LTE-ről. (Oroszlány)
-
TheProb
veterán
Más nem tapasztalt nagyobb akku fogyasztást a 20-as ARHD-vel? (3.xx fw)
-
TheProb
veterán
válasz
22darti #12828 üzenetére
1. Hívásvárakoztatás ha be van kapcsolva akkor fog a a 2.,stb. fél sima kicsngést kapni h át tudj rá váltani, ergo kapcsold ki (mint hogy elöttem is írták már) ha ez zavar, de akkor értelem szerűen nem tudsz váltogatni a a hívók közt.
2. Alapból a watch-al lehet videót streamelni, hangot meg megint csak a gyári, sima zene alkalmazással. elindítod a kívánt média fájlt, beállítások és lejátszó kiválasztása. Viszont arra én is kíváncsi lennék, hogy 3rd party appok közül tud-e vmelyik dlna streamet? Pl. Power AMP sajnos nem
3. Használj K9-et levelező kliensre, az ér is valamit (Mindent be lehet állítani)
4. Én használtam már a google navit, szerintem az egyik legjobb. viszont BT-vel sose próbáltam még. Annyi a tapasztalatom, hogy max hangerőn is barom halk valamiért a hangnav ezt nemtom hogy lehetne orvosolni. + offfline mód se működik mire kijött az új verzió...
ForRedGlory: Tegnap írtam neked privátot, majd válaszolj rá valamit pls.
-
TheProb
veterán
válasz
ForRedGlory #12801 üzenetére
Én a ZAGG félét vettem meg, szerintem 1 kalap kutyasz*** megvettem és hiába vigyáztam, hogy tiszta legyen a kezem, ne legyek olyan helyen ahol mozog a levegő (a por miatt), stb. mégis mire felraktam tele volt szöszel, apró zsuvákkal... Kérnem kellett 1 cserét, de a vége azlett hogy küldtem vissza és visszakértem az árát...
-
TheProb
veterán
Tud arról valaki valamit hogy a gmail app miért nem szinkronizál, valamint a push mailt tudja-e egyeltalán? Valamint értesítést se ad
-
TheProb
veterán
Másnak nem volt olyan gondja hogy ha kábrelen akar a telóról adatokat másolni a gépre akkor egyeltalán nem vagy csak részletekben sikerül? Pl. ha kijelölök 10 fájlt abból jó ha 5 átmegy vagy pl twrp bu nagy, gigás fáljjait el se kezdi másolni és még hibát se ír ki.
-
TheProb
veterán
Arra van valakinek tippje, hogy gmail mért nem tölti le automat a leveleket és mnért nem értesít? Pedig be van állítva mind a sync mind az értesítés elvileg
-
TheProb
veterán
Hali!
Most próbáltam volna frissíteni 2.24.401.8-as fw-re a legújabb RevHD miatt, de nem tudom flashelni mert mindig hibár ír ki. Innen szedtem le.
Valamint már fentvan a 4.3-hoz való fw is, ezt érdemes flashelni esetleg?
-
TheProb
veterán
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Sajnos a melegedés az vele jár, van hogy játszok és már megkell mozgatni az újjaimat mert annyira meleg a telefon... Ha még csak most ismerkedsz a droiddal meg úgy átlag, akkor szerintem felesleges a root/custom rom, stb. én pl csak azért rootoltam a telefont, hogy tudjam használni a titanium backup-ot (bizt mentő app), egyébként tökéletes unrooted is. Fólia és tok az mindenki ahogy érzi, ha zsebben tartod és nincs mellette kemény cucc, mint pl kulcs akkor nemgáz, bár sose árt az elővigyázatosság, főleg h ebay-en pár ezer forntért vannak tokok fóliával együtt. Én azt mondom, hogy jó ha van antivírus, mindenhol azt hallani, hogy egyre több a vírus már droidra is, én eddig a Dr.Web-et használtm, többször jelzett is. hogy nem oké 1-2 app és ingyenes verziója is jó. én most a trustgo-t próbálgatom, mert van benne "lopásgátló" is.
-
TheProb
veterán
és (#10303) g0n21: Hát mégis mindenhol azt mondják, hogy rengeteg vírus van már androidra és ennél csak több lesz. így is nem 1x bejelzett már a Dr.Web pl play-ről leszedett gamekre.
-
TheProb
veterán
Ki milyen vírusírtót és anti-theft appot használ?
Elöbbire én a Dr.web-et, utóbbira viszont ajánlások szívesen fogadnék. (anno a prey-t próbálgattam dezsőn, nemtom mennyire használható) -
TheProb
veterán
Erre vki?
-
TheProb
veterán
Van arra valakinek vmi ötlete, hogy akartam csinálni backupot az egész telefon tárhelyről. simán rádugtam gépre, intéző és mindent áthúztam oda ahova menteni akartam. De a 45 mappából ami a telefonon van csak 26ot másolt át és így is csak a kis méretű fájlokat, pl. a nandbu gigás fáljait az istenért se akarja. Még egyesével se tudom másolni mert nem csinál semmit még hibát se ír ki.
Valakinek ötlet?
(Lehet lényeges lehet, hogy sokszor ír ki hibát a winfos mikor rádugom a telót, hogy ez meg az nemjó, hibázik, stb. pedig eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz és a legfrissebb driverek vannak fent, valamint a telefonban a "Tárolás" menüpont alatt az "USB tároló"-ra azt írja h "nem elérhető"
-
TheProb
veterán
Van már vki a jelenlévők között aki már kapott vmi infót a szolgáltatójától a mobiltárca tesztel kapcsolatban? (Persze aki jelentkezett rá és be is jutott)
-
TheProb
veterán
Szeretném frissíteni a firmware-t, nekem 2.24.401.1 van fent. Ezt a leírást kövessem? Valamint akkor muszáj visszazárni a bootloadert flashelést elött és a 2.24.401.12 verzió a legfrissebb?
-
TheProb
veterán
válasz
NandorHUN #9555 üzenetére
Ugye kell hozzá az android SDK, ahova kicsomagoltad és frissítetted, stb. a következő elérsi úton lesz:
D:\asdk\sdk\platform-tools (nálam pl. itt, lényeg h a platform-tools mappába kell másolni). Ide másolod a recovery fájlt majd shift+jobb egér az üres háttérre majd "parancsablak nyitása", ezután jön az a rész amit zaibatsu írt a fastboot-ra -
TheProb
veterán
Hál' istennek lesz 4EXT Recovery One-ra is, ezektől a 2 meglévőtől kikészülök
(Kérdés mikor, szerintem nem mostanában sajnos) -
TheProb
veterán
válasz
markyy18 #9136 üzenetére
Igen, papíron ezt kéne kiküszöbölnie a hátlapi mikrofonnak.
Én rengeltem full body fóliát de kínszenvedés volt... Folyamat ráragadt vmi szösz, por, stb. Vége az lett, hogy most kérhettem 1 cserét, mert használhatatlan lett a végére... Amúgy a hátlapi fólia mint ha 1 kicsit hosszabb lett volna mint a telefon, ha pontosan a kamerára illesztettem a kivágást a fólián. Remélem a csere fóliával már szerencsésebb leszek, bár lehet én voltam a balf@sz.
-
TheProb
veterán
1ik ismerősöm már többször megjegyezte, hogy mikor velem beszél, a telefonálás közben hol elmegy a hangom, hol jól hall. Olyan mint ha kútból, föld alól beszélnék és elvileg csak nálam van ez. Viszont más még nem panaszkodott. (Nem szoktam lefogni a hátlapi mikrofont beszéd közben)
Valakinek van vmi ötlete mi lehet a gond? (Azóta volt szoftver frissítés/csere is) -
TheProb
veterán
válasz
HUTCHDB #8232 üzenetére
Erre én is gondoltam még. Viszont így se jó...
Ugyan úgy belép a belép a recovery-be (cwmd-nél legalább megpróbálta futtatni az .img-t,itt nem) és semmi, ha recovery-ből manuálisan próbálnám flashelni akkor jön a következő furcsaság, hogy semmilyen mappát nem látok az "sd kártyán" csak 1 clockwork és 1 twrp mappát, ezen kívül semmit se (így ugye nem is tudok/tudnál flashelni semmit). Valamint nemtudom ez normális-e, de mikor system alól indítom az update-et, újra indul a telefon és belép a recovery-be, mint írtam, viszont elötte htc logós kép és alul írja, hogy development edition, stb. (persze ezt lehet írja amúgy is ha recovery-be lépek, csak még sose figyeltem) -
TheProb
veterán
Clockwork recovery mellett nem tudom telepíteni az OTA frissítést, van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet felrakni? vissza kell rakni a stock recovery-t és úgy? Ha igen honnan lehet leszedni, mert google-el nem találtam használható linket.
-
TheProb
veterán
Hogyan lehet előcsaolni google navinál, hogy a streetview-ot használva navigáljon,mint a lenti képen? Valamint arra esetleg tud valaki megoldást, hogy hiába vannak leszedve az adott területek térképei offline használatra, a navigáció megkezdéséhez még is szükséges net kapcsolat (ha csak kb 5mp-re is, de kell)
erre gondolok:
-
TheProb
veterán
válasz
markyy18 #7089 üzenetére
Én ezen leírást javaslom + a moonshine-ra több helyen is azt írják az okosok?, hogy megkérdezhető már a használhatósága és biztonságossága a revone-al szemben, reáadásul egyszerűbb is a revone. Ezután itt a root leírása, a videó leírásában szerepel a 2 fajta recovery ezek közül választhatsz, itt egyesek szerint a TWRP egy kicsit kezelhetőbb, mint a clockwork.
-
TheProb
veterán
Sikerült megoldanom az S-OFF-os problémámat, miszerint mindig hibát kaptam. Nos, töröltem minden revone-hoz fűzhető fájlt a data/local/tmp mappából (nekem revone és revone-0.2 volt benne), majd újra próbáltam és a 0.2-es verzióval sikerült, lehet a 0.2.1 is ment volna, egyből ezzel próbáltam és jó volt.
U.i.: Más is ezzel a rootolási módszerrel rootolt vagy mással esetleg?
-
TheProb
veterán
Az istenért se akar működni ez a revone... hiába próbálom x.-jére 0.2.1-el vagy 0.2-vel (jelzem erre is 0.2.1-et ír cmd-ben..), folyamat csak azt a hiba üzenetet dobálja, hogy "failed to map memory", volt már több gép és telefon reset is, htc drivert is töröltem, stb. Ennek ellenére mindig ír vmi hibát ha rádugom a telefont a gépre, pl. HTC MTP Device
-
TheProb
veterán
Próbáltam a revone féle s-off-ot, de folyton hibár ír ki miután megadom a "./revone -P" paracsot.
Valakinek vmi ötlete mi lehet a gond?
Megjegyzésben annyi, hogy volt már restart ahogy a leírás is írja, fastboot kikapcsolva, USB 2.0-val használva (olvastam h 3.0-val lehetnek gondok) -
TheProb
veterán
Mi különbség a revone és a moonshine s-off között? Valamint ha ezek nem rootolnak akkor mivel érdemes csinálni és milyen sorrendben?
u.i.: Biztonságosak már ezek a dolgok vagy még mindig csak "kísérleti" fázisban van a dolog?
(Anno desire-nél voltak gondok eleinte) -
TheProb
veterán
Anno vki kérdezte hogy hogyan lehet megoldani azt a dolgot, hogy a kontaktok fotói ne ilyen "szitán átszürt" képek legyen, vki megtudná nekem mondani mi is volt erre a megoldás?
Valamint 3rd party app nélkül nem lehet rendesen használni a wifi directet 2 teló között? Mert nekem az istenért se sikerült fájlt küldenem
-
TheProb
veterán
Próbálgattam a kamera feature-jeit, de idáig sajnos semmi se működik.
Pl. a sorozatfelvételes dolog, valamint a zoe segítségével elvileg eltüntethető mozgó dolgok. Ezeket próbáltam többször is, de mindig hibát ír. -
TheProb
veterán
Próbálta már vki a soroztatfelvételből 1 képpé füzhető funkciót?
Mert nekem nem akarja az igaza, mindent úgy csinálok ahogy a kis videóban írja, de mikor rámegyek h "sorozatfelvétel" azt írja ki hogy nincs elegendő fénykép.. holott több mint 5 fotó készült. :/ -
TheProb
veterán
Köszi a választ mindenkinek aki írt ezen témával kapcsolatban de így se látszanak. Próbáltam h a gyökérben lévő adott mappákba rakom be, próbáltam a ringtones-on belüli mappákba is (kis-nagy kezdőbetűvel is) és semmi, újraindítás is volt. Nem értem, pedig sima .mp3 fájlok...
Még vmi:
4. Újraindítás után visszaállt a gyári keyboard és nem tudom az istenért se beállítani a slideit-et, be van pipálva az adott beállítási fülbél, htc sense-en bellül nem lehet megadni és ha pl írnék se látok beviteli mód beállítási lehetőséget :/5. vmiért hiába adom ki weben a play-ből, hogy telepítse adott appot a telóra, nem kezdi el a letöltést, tegnap este még ment.
(#6323) F_Gergely: Én is pont erre döbbentem rá, idáig éveken keresztül 1 sony fülest használtam amit az egekig istenítettem, hogy milyen jól szól (atom basszussal), de be kell valljam ez a gyári füles kicst ugyan de megveri. Csak pislogtam, főleg, hogy az előzetes tesztekben kb. mindenki lehúzta mind hang, mind anyagminőségre.
-
TheProb
veterán
Sziasztok szeretnék 1 kis segítséget kérni:
1. A dokkoló ikonsorban (legalsó sor az app drawer mellett), csináltam 1mappát, viszont ezt nem tudom megszüntetni, van benne 2 ikon de hiába húzom ki belőle, nem "kivágja", hanem másolja, így ugyan úgy benne marad és törölni se tudom ha hosszan nyomom (pontosabban ténylegesen törölni akarja az appot, nem csak az ikont).
2. Egyedi hangokat hogyan lehet megadni pl. az értesítési hangoknak és sms hangnak? Itt is vmi speckó mappába kellene bemásolni a kívánt hangokat?
3. Nemrég volt vki aki linkelt 1 jónak tűnő appot amivel a hiányzó quick settings-t lehetett megoldani ha lehúzom a status bar-t.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged