- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Van arra valakinek vmi ötlete, hogy akartam csinálni backupot az egész telefon tárhelyről. simán rádugtam gépre, intéző és mindent áthúztam oda ahova menteni akartam. De a 45 mappából ami a telefonon van csak 26ot másolt át és így is csak a kis méretű fájlokat, pl. a nandbu gigás fáljait az istenért se akarja. Még egyesével se tudom másolni mert nem csinál semmit még hibát se ír ki.
Valakinek ötlet?
(Lehet lényeges lehet, hogy sokszor ír ki hibát a winfos mikor rádugom a telót, hogy ez meg az nemjó, hibázik, stb. pedig eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz és a legfrissebb driverek vannak fent, valamint a telefonban a "Tárolás" menüpont alatt az "USB tároló"-ra azt írja h "nem elérhető"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest