- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
hermandani #22854 üzenetére
Elvileg fizetni kell érte. De ha bemész és panaszkodsz, hogy dobálja a hálózatot, stb., akkor kapsz egy újat, amiből kipattinthatod a micro-t.
És jobb ha nem "nagy" T-pontba mész, hanem Dealer-hez. Ők rugalmasabba általában.
-
Laca1212
őstag
Lehet én vagyok az analfabéta, de nem találom hogyan lehet több állomásos útvonalat tervezni a gyári google naviban. Lehet egyáltalán? Valaki világosítson már fel légyszi.
-
Laca1212
őstag
Mennyit ér most egy fél éves, ezüst, T-s, hibátlan, kopásmentes, full gyári One?
-
Laca1212
őstag
válasz
takibacsi_11 #22018 üzenetére
Itt szidják és állítólag olyanokat is hajlamos törölni amit nem kéne.
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #21946 üzenetére
Nekem folyamatosan reklamál. De én nem adok neki engedélyt.
Eltüntetni nem lehet ezt az engedély kérést? Blinkfeed-et sem használom.
-
Laca1212
őstag
válasz
BenHans #21824 üzenetére
Nyilván nem fogják lenyilatkozni, hogy márpedig tényleg szívóztunk.
Az meg, hogy volt sportoló aki almával fotózott nem bizonyítja, hogy a samu igazat mond. Mert ugye csak ajiba kapták a sportolók a note 3-at. És nem gondolom, hogy mind a 2900 egy központi reklámszerződést írt alá. Így vagy elfogadja/használja az ajándékot vagy nem.
-
Laca1212
őstag
A beállítások/fiókok és szinkronizálás/HTC fiók nálatok is azt írja KitKat alatt, hogy kikapcsolva a szinkronizálás? Holott az automatikus szinkronizálás be van kapcsolva. Három pöttyre bökve a "szinkronizálás most" inaktív...
A biztonsági mentés és visszaállításnál meg azt tapasztaltam, hogy nem csinálja naponta automatikusan. A HTC fók van kiválasztva felül, automatikus bekapcsolva. Mi lehet a gáz?
Összefügghetnek ezek a gondok egymással? -
Laca1212
őstag
Minden akkus usertől kérdezem, hogy a helyelőzmények és a tartózkodási hely jelentése be van kapcsolva Náluk?
Mert ezek kikapcsolásával frankó az üzemidő, de ha be vannak kapcsolva, akkor még KitKat-en is húzza nagyon az akkut.
Csak mert azt is hallani lehetett, hogy majd ezt is jól javítják... -
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #21264 üzenetére
Köszi!
-
Laca1212
őstag
Esetleg erre valaki?
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy KitKat-ben a beállítások/hozzáférhetőségen belül a feliratok opció mi?
-
Laca1212
őstag
válasz
FeRRaR1 #20428 üzenetére
Van itthonról is hasonló áron.
Neked a 8036-os kell. Ezek ilyen M, L, XL méretezésűek. Ami az s3, s4-re jó, az jó a One-ra is. Amikor vettem, bele is futottam ebbe.... A speedshop-on 5e ft, de csak s3-hoz írják. Nem mertem megvenni. Megrendeltem máshonnan, ahol írták One-hoz is... ott 7e volt.
Amúgy nem gyári patent méretezésű, mivel ugye univerzális. Egy minimálisan kilóg belőle a One. Meg kissé lötyög benne, de én azt úgy oldottam meg, hogy a tok egyik oldalán alul és felül, ahol a varrás van, ott fehér cérnával kicsit beszűkítettem. Nem látszik és így már tuti. Amúgy szép, elegáns, kényelmesen használható tok.
Persze én is először gyárit akartam, de One-hoz nincs patent méretű gyári bőrtok. Ez viszont nem gagyi és használható, annak ellenére, hogy nem annyira passzentos... -
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #19807 üzenetére
Nem véletlenül hagytam ki a WP-t. Nem ismerem, és nem is érzek rá késztetést, hogy megismerjem.
(#19810) szekra:
Ugyan ez a nevetséges hype lengi körül az ipad-et is. Mikor még nem tapogattam olyat sosem, azt gondoltam maga a mennyország lesz ha hozzányúlok. Hát nem lett hanyattesős élmény egy hasonló kategóriájú tablethez képest. Jó kütyü, el kell ismerni, de vicc ez az i fanatizmus. És az ára is vicc minden almának... -
Laca1212
őstag
Valóban így van!
De ebben az esetben ha elalszik a kijelző (még nem zárolt), akkor a home gomb megnyomása után kilépett az épp úgy maradt alkalmazásból. Csak power gombbal lehetett úgy felkelteni, hogy ott lehessen folytatni ahol épp kikapcsolt a kijelző.
Ha power gombbal zároltam a telt, akkor ha home-ot nyomtam, bejött a feloldás és aktuális app-nál folytatta.
Szóval visszakapcsolva S voice-ot már megjegyzi, hogy hol aludt el a kijelző.(#19640) Bdanyy:
Én fél évig bírtam S3--al. -
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #19628 üzenetére
S3-nál ugyan ez volt. Ezért is adtam el. Pedig nagy Samsungos voltam, többet nem kéne...
-
Laca1212
őstag
válasz
Avicularia #19053 üzenetére
"mert ez egy zászlóshajó és abban alapfeltétel a pillanatnyilag elérhető legfejlettebb hardver."
Ebben az esetben nem fontos a full hardver? 600 vs 800 esetében húúú de fontos fontos? Ott észreveszed a különbséget? Ha nem lenne 2K kijelző, akkor nem húznák le a tesztekben?
Mintha kis ellentmondást éreznék... -
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #19012 üzenetére
"Hű de szép ez a telefon."
Ugyan ez volt nálam is, csak egy csini szöszi volt a T-s eladó esetemben.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18956 üzenetére
Belefér!
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18938 üzenetére
Annál kicsit több: klikk
(#18941) delig:
Ez még a régebbi verzió.Ez reálisan 16-17e.
A legújabb NFC-s 2-es verzió meg már 22.700 ft-tól van. -
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18926 üzenetére
Tudod mi ez amúgy?
-
Laca1212
őstag
Merülés ellen :
-Google asszisztens kikapcs
-alkalmazások/Google beállítások/hely-en belül kikapcs a tartózkodási hely jelentése és a helyelőzményekNálam jelentősen jobb lett az akku idő ezek nélkül. Egy próbát megér.
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18039 üzenetére
Pontosan!
Még minimum nem lesz az i 4,7"-os, addig szóba sem jöhet nálam.. Ha már megnő, akkor szerintem bepróbálok egyet. Addig meg tökéletes a One.
A zártsága nálam nem téma, és szerintem sokaknál sem. Kevesen berhelik a telefonjukat, inkább szimplán csak használják.
Az meg, hogy fizetős rá szinte minden jb nélkül... hát kérem , aki szifont vesz, az tejeljen. Vagy jb, és akkor meg az amúgy sem hosszú garancia ugrik. -
Laca1212
őstag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Nekem S3 volt One előtt.
-
Laca1212
őstag
Aki használ SwiftKey-t azoktól kérdezném, hogy náluk is pl. a még-meg esetén csak a meg-et ajánlja fel csúsztatásos bevitelnél? Több alap szónál is ezt csinálja nálam...
-
Laca1212
őstag
Aki használ SwiftKey-t azoktól kérdezném, hogy náluk is pl. a még-meg esetén csak a meg-et ajánlja fel csúsztatásos bevitelnél? Több alap szónál is ezt csinálja nálam...
Más:
Szimpla álló gyári bőrtok létezik One -hoz? EZ például jó lehet hozzá? Mert csak X és X+-hoz írja a kompatibilitást.
Az utángyártottak tök jók, csak épp egyik sem pont méret amiket próbáltam, ezért lenne jó gyári. -
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #16911 üzenetére
Köszi! Ilyesmire gondoltam.
Ugyanezeket tapasztaltam én is. -
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #16870 üzenetére
A beállítások/kijelző és mozdulatok/képernyő időtúllépés-nél az automatikus alvó mód mit jelent?
-
Laca1212
őstag
válasz
Gulyopapa #16524 üzenetére
Nem akkor, amikor feloldod a képernyő zárat?
(#16542) Lajki
Bugatti Two way -
Laca1212
őstag
Random berak képeket a galéria/kiemelések közé és nem jöttem rá mi alapján. Nektek is csinálja? Valaki esetleg rájött miért?
-
Laca1212
őstag
FR esetén a HTC mentése a rendszer beállításokat és az app beállításokat is visszaállítja maradéktalanul? Csinált már valaki ilyet?
-
Laca1212
őstag
válasz
Gulyopapa #16143 üzenetére
[RTL Most]
Megnéznéd nálad mekkora képet játszik le? 4. 2-vel jó volt... -
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Próbálta esetleg valaki már a fb messengert bluetooth kihangosítóval(dension car dock) free call-ra?
Én igen, és az van,. hogy amíg kicsörög kiadja bluetooth-ra (kocsi hangszórókra) a hangot, de amint létrejön a kapcsolat, már csak a telefon hangszóróin szól. Ez az app bugja?
Hangouts, viber működik beszélgetés alatt is a kihangosítón. -
Laca1212
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy hol van a beállítások közt az automatikus hívásfogadás? Mintha láttam volna valahol de nem találom.
Bluetooth-os kihangosítóhoz való csatlakozáskor kellene neki felvenni automatice. -
Laca1212
őstag
válasz
nikilauda #14767 üzenetére
Én is ezen filózok... Viszont a 2-es verza legjobb esetben is ~7e-el drágább. Ennyi többletet meg nem ér az NFC, főleg ha nem is használnám. Viszont az erősebb usb-s töltő pozitív. Hát nem tudom...
(#14765) Bossi:
Köszi!
A One szivacsok levétele nélkül belefér csont nélkül amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest