Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
2 évig használtam iphonet, 2 hónapja van meg a One. Elég sokszor előjön az akadozás főleg az Angry Birds GO-nál. Lehet optimalizáslás, lehet nem de se i4s-en se i5-ön nem akadt soha egy játék sem. Azért ez bosszantó, hogy egy csúcs androidnál meg akad egy ennyire "primitív" játék...
Az ár meg olyan, hogy nem sokkal több a nyitó ára mint pl a samsung S4-nek volt vagy a ONE-nak. Soha nem vettem telefont függetlenül 100k fölött, mindig szolgáltatósom van de nekem egyik telefon sem ér 100nál többet.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212
üzenetére
Én is használtam már WP8-at elég sokáig, és hiába, gördülékenyebb, mint a droid, vagy legalább is szépen el vannak fedve a röccenések animációkkal, így az ember mindent folyamatosan érzékel ("mindent")
Persze egy WP-nél nem is sok mindent kell a gpu-nak kirajzolnia, csak négyzeteket, meg betűket
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest