- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Bornie127 #24772 üzenetére
Mostanában nem olvastam panaszt, igaz szerintem egyre kevesebben vesznek újat, sőt azoknak is jó része nem jár a fórumba szerintem. De ha személyesen veszed ott ki kell próbálni meg körbenézni ha nem tetszik kérni újat. Ha meg neten veszed és hibás élhetsz az elállás jogával vagy kicserélteted a T pontokban 10 napon belül.
Aksi meg használat függő. Nekem a saját használatommal az 1 nap simán megvan (kijelző automatán, 1-2 óra net 3G, Wi-fi felváltva, GPS NFC bekapcsolva, szinkronizálás is, zene fél óra, fél óra telefonálás, fél óra játék kb.) Ezzel nekem a 2 nap is meg szokott lenni szűkösen.
Különösebb baj nincs a telefonnal. A kamerától nem kell sokat várni de arra amire kell arra bőven jó, sötétben pl nagyon jó (ha nem lilul.)
-
markyy18
aktív tag
válasz
NandorHUN #24666 üzenetére
Nekem működik tökéletesen mind a kettőn. gyári és fűzött Sense 6 rom alatt is. Én sem hallottam még soha, hogy valaki erre panaszkodott volna. Próbáld meg törölni a fiókot majd újra bejelentkezni. Mikor bejelentkezik szokta kérni, hogy engedélyezd a HTC Sense Facebook alkalmazást ahogy hurrikan kolléga is említette. Ezt kell engedélyezni és akkor működnie kéne.
-
markyy18
aktív tag
ARHD 61.1 bluetooth kikapcsolásnál újraindul a telefon és befagy a HTC One logónál. Ezt más is tapasztalta?
-
markyy18
aktív tag
Valaki letöltötte már a Sense 6 romot? Ha igen esetleg nem tudná megosztani velem?
Mert az eredeti oldalról most nem elérhető.
-
markyy18
aktív tag
válasz
csacsi67 #23484 üzenetére
Attól, hogy a HTC azt mondja nyitva van még nem jelent semmit. Én pont így jártam mivel adathiba miatt a rendszerük szerint nyitva van a telefonom pedig nem.
Felhívtam őket korrekten megbeszéltük a dolgokat. Elküldtem nekik lefényképezve a recovery-t és megmondták az alapján, hogy a telefon nincs mókolva a garancia tovább él függetlenül attól h mi van a rendszerben. Mondta a HTC-s srác, hogy amúgy szervizben megnézik a rtecoveryt és ha az azt mutatja, hogy a telefon nincs S-OFF-olva meg semmi akkor javítják a rendszerben lévő infótól függetlenül.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Szellem. #23460 üzenetére
Az itteni tapasztalatok szerint egész jó állapotban jön vissza szervizből a telefon. Volt akinek jobb állapotban jött vissza mint mikor leadta.
Eltűntek neki az illesztési hibák.
Igaz volt már panasz is ha jól emlékszem de átlagban jó munkát végeznek, jobbat mint anno az e-care idejében. -
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #23365 üzenetére
Elég esélyes és gondolom mivel te most lakod be a telefont első bejelentkezéskor valami bekavar. Elméletileg nem a 4.4 hibája mert nekem volt reset és újra belaktam a telefont akkor nem volt semmi baja. Az is lehet h a facebook kavar be nem szereti a Sense-t.
(#23366) Tiger.: mint a kolléga írta ha rootolva vagy és fent van egy olyan rendszer a telódon akkor tudod állítgatni a dolgokat a rendszerben. Színeket, betűtípusokat stb. ha az emlékezetem nem csal.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #23334 üzenetére
Én Navigon-t használok nagy megelégedéssel. Szépen fut FHD-n és nem másodlagos h van hivatalosan Play-ből telepíthető verzió.
-
markyy18
aktív tag
válasz
szekra #23200 üzenetére
0680 986 213 ezen a számon felhívod őket. Ha van elérhető magyar ügyintéző akkor kapcsolják. Bediktálod az IMEI számod és megmondanak róla mindent.
Én is nemrég beszéltem velük mert tévesen az volt a rendszerben h nyitva a telóm pedig nincs. De korrekten reagáltak és sikerült javítani a dolgokat.
De ha mást nem IDE írsz nekik és válaszolnak.becenevem: az összes amit felsoroltam megvan nálad is? Mert akkor nem egyéni hibáim vannak úgy tűnik.
-
markyy18
aktív tag
válasz
FGyula30 #23193 üzenetére
Igen amúgy ezt én is megfigyeltem. Nálam is most kezdte kihangosítani magát, meg a képernyő is mostanában nem ébred fel, plusz mostanában be befagy a galéria és random kilép a kamerából és ezek tényleg 1-1,5 hete vannak nálam.
Talán ez a zene akadás meg ez a rossz hálózat kezlés ami régebb óta van a többi mind új. -
markyy18
aktív tag
válasz
spawn21 #23188 üzenetére
Nekem is a frissítés óta csinál érdekes dolgokat. Pedig volt reset is. Valamit biztos elrontottak. Néha nekem is random hangosít, hálózatot is szokta dobálni igaz hívás közben még nem fordult elő de netezés közben már igen. Néha beakad a zene ha ráfrissítek az e-mailekre vagy lapozok a lejátszóban. Néha a kijelző hívás után nem éled fel. Ezeket mind mostanában kezdte el.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Steve1207 #23013 üzenetére
Igen sajnos én is ezt hallottam, szerencsére nekem még ilyen gondom nem volt.
Persze, hogy túlreagálta az embertől ez normális mikor a 200ezres telefont vesz és valami baja van akkor 1 hónapra meg kell tőle válnia.
Nekem is úgy volt, hogy megveszik a One-om és a vevő rákérdezett a HTC-nél a készülékre IMEI alapján, erre mondták neki, hogy nyitott a telefon bootoladere. Erre kiakadtam én is rendesen, hogy én hozzá sem nyúltam mégis mi ez a dolog. Ma felhívtam őket küldtem egy képet a boot menüről, hogy LOCKED meg S-ON a készülék, végül kiderült, hogy rendszerhiba volt így továbbra is él a garancia, de most már nem fogom eladni.Szóval boldog vagyok, hogy HTC-m lehet.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #23010 üzenetére
Sajnos problémák minden gyártónál vannak.
Hidd el, hogy a T is 2 évet ad, de ha bemégy egy T pontba ezt meg fogják erősíteni. Ha nagyon szükséged van adnak cseretelefont is igaz általában olyat adnak ami nem ér sokat de szerintem ha munkához kell akkor telefonálni, sms és e-mail küldeni megfelel amit adnak.
Több ismerősöm csináltatott HTC-t szervizben és meg volt csinálva rendesen nem volt összetákolva, ez inkább a régi szerviz partnerre volt jellemző. -
markyy18
aktív tag
válasz
Tiger. #23003 üzenetére
Vagy gyárilag is van benne igaz nem tud annyit mint az említett Call Meter.
Beállítások > Egyéb > Használat > PercTigerteam: nem akarok beszólni meg semmi, mert szerintem is elég nagy hiba ez a lilulásos dolog, de mikor megvetted gsm boltban 1 év semmit nem érő garanciával akkor ezt a dolgot te bevállaltad.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Juliuska #22420 üzenetére
Hát még várok azzal a cserével, ez csak egy halvány gondolat ami lehet elvész a homályban.
Volt már olyan is a kapcsolatunkban míg lehetett, de a garancia miatt inkább visszatértünk a régi állapotba az a biztos.Így most S-ON, locked meg minden, amúgy is 4.4-en vagyok ezt már nem is lehet babrálni ha jól tudom. Ha nálam maradna és lejár a garancia első dolgom lesz kinyitni az biztos.
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anno lefotóztam mikor megérkezett. Nem tudom mennyire látszik a két HTC-s címke a szélen na azoknak kell sértetlennek lenni. A lényeg, hogy a címke oldalán nagy zöld HTC felirat legyen az biztos bontatlan ugyanis van a dobozban is valamilyen matrica amivel újra "lezárják" és adják el megint.
Nekem nem volt rajta fólia szóval ez nem tudom mennyire rendellenes de nekem semmi bajom vele. -
markyy18
aktív tag
válasz
Avicularia #11401 üzenetére
Én is úgy emlékszem h régen írta a CID számot a bootloaderben de nekem sincs ott. Én is S-ON-oltam. Lehet h az új hbootban már nem írja ki vagy nem tudom de ha másoknak gyári állapotban sincs ott akkor nem kell aggódni.
A kamera meg tuti hibás ezen nem segít semmi hardver probléma. -
markyy18
aktív tag
válasz
Avicularia #11368 üzenetére
4.2-ről RUU-val nem tud visszaváltani 4.1-re ha a telefon nem S-OFF? Ezt nem tudtam. Múltkor valakinek segítettem neki 4.2 volt es vissza tudta tenni igaz neki S-OFF volt.
Okozhat valami bajt ha gyári 4.2-re rárereszti a 4.1-es RUU-t?Kevin's: csak htcdev módszerrel akkor meg ugrik a gari vagy legalább is nyoma marad h nyitottad és ha baj van vagy javítják vagy nem.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #11326 üzenetére
Nekem van egy gyári töltő amit külön vettem a telóhoz meg van amit vele adtak. A külön vett töltővel mégis lassabban tölt plusz használat közben hiába tölti a telót mégis merül mint neked, pedig ugyan az a kettő szóval lehet h a töltő sem százas. A 2 töltő között nekem 1 óra eltérés volt teljes feltöltési időben.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #11303 üzenetére
4.1.2-es Android van rajta? Mert ha igen azzal kicsit lassabban tölt 4.2.2 óta ez kicsit javult.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Kevin's #11242 üzenetére
Ebben a melegben ne lepődj meg rajta.
Árnyékban van 36 fok a telefon használat közben 46 az nem vészes. Mikor régen a HOX topikban emlegettek 75-80 fokokat na az már sok.
Egyébként jó az aláírásod.
Xaels: igen igen minden esetben fullra tekeri a fényerőt gondolom azért h napsütésben jobban lehessen látni h pontosan mit fényképezünk. Igaz nem értem sötétben minek tekeri fel annyira de attól független szerintem jó dolog.
-
markyy18
aktív tag
Na mintha rendbe jött volna vagyis inkább alakulni az aksiidőm.
Igaz mobilnet nincs benne, fényerő meg javarészt alacsony volt mivel bent a szobában leveszi a fényerőt.de nekem már ez is haladás.
-
markyy18
aktív tag
válasz
#71028224 #11188 üzenetére
Aksival milyen gondod van egyébként?
A repedés miatt nem valószínű de egy próbát megér.pet4321: melegszik az egy dolog az nem okvetlen baj. Nem tudom viszont h a melegedésnek nincs-e köze h bevörösödik a kép. Mert néha pár perces használat után elvörösödik állandó ISO200-on is.
-
markyy18
aktív tag
-
-
markyy18
aktív tag
Ha a CID száma a telefonnak:
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016akkor ezt leszeded és feltolod rá simán ír mindent magyarul. Az S-ON-t meg előbb linkeltem.
Ha nem ilyen a CID száma akkor az előbb likelt oldalon van leírás a super CID-re. Megcsinálod a szuper CID-et és feltolod amit előbb linkeltem. Ha ez kész a telefonon visszaírod a eredeti CID-et és megcsinálod az S-ON-t.
-
markyy18
aktív tag
Ha minden igaz lefuttatod a gyári 4.1.2-es RUU-t és visszazárod. Fórumon le lett írva párszor h lehet visszaállítani a gyári állapotot.
-
markyy18
aktív tag
Én sem azért linkelem csak megoldást akarok találni erre a problémára.
Nekem is volt sokkal jobb de most rájött az 5 perc és ilyen nulla eredményeket hoz.
De érdekes régen ilyen bajom nem volt sőt FR után jó ideig semmi bajom csak hirtelen a semmiből kezd el így merülni.
Privátban mutathatsz képeket h bírja neked és h te kb h használod.Hátha tanulok belőle valamit.
A segítséget pedig nagyon köszönjük. -
markyy18
aktív tag
Köszönöm.
Nekem ez most így néz ki: [link] Nem tudom de nem mondanám természetesnek. Igaz most facebookozás után a google szolgáltatások visszaesett a 3. helyre de az ébresztése rengeteg: [link]
Amúgy 89% indulva itt tartok éppen úgy h mobilnet alig volt: [link] Szinte csak volt a teló nagy részben. Főleg ha nem használom akkor merül sokat. Használat közben normális azzal nincs bajom szóval valami nem stimmel.Vélemény?
N4ri87: akkor ugyan az a baj neked is mint nekem.
Miért eszi ennyire az akkut a google szolgáltatások ugyan?
Érdekes h pont a google cuccos eszi az akut egy androidon. Főleg az az érdekes h 4.1.2 alatt ilyen bajom soha nem volt. Elcs*szett volna valamit a HTC a frissítésben?Érdekes egyszer gyári alkalmazással néztem h merült az akku és miután este kikapcsolta a wifit azután meg jobba merült. Most ha wifin van ha 3G-n ha csak net nélkül ugyanúgy merül.
-
markyy18
aktív tag
válasz
balika333 #10951 üzenetére
Szerintem is a gsam csinálja ezt. A múltkor nekem is volt ilyen és a gsam-ban be lehet állítani h figyelmeztessen ha túl meleg az akku.
Amúgy a a telefonok a próbálkozások ellenére készenlétben ugyanúgy merül. A kernel után a google szolgáltatások a legnagyobb fogyasztó ami szerintem nem normális mivel régen normális esetben a sokadik helyen volt. Ha megnézem a felébresztések számát egy fél nap után 1500 körüli számot ír a google szolgáltatásokra.Nálatok mi a helyzet ilyen téren?
-
markyy18
aktív tag
válasz
N4ri87 #10845 üzenetére
Neked ha nem nyomkodod net nélkül vagy nettel kb mennyit merül óránként?
Használat közben kb mennyi időközönként merül 1%-ot?Ezt most nem farokméregetés miatt kérdezem csak simán érdekel másnál hogyan viselkedik a telefon. Persze tudom h ahány ember annyi fajta használat és merülés de viszonyításképpen érdekelne.
Tigerteam: mivel májusban vettem nem nagyon lehetett rajta.
S-OFF-oltam. Majd az egészet visszacsináltam, gyári RUU-val feltettem a 4.1.2-t majd azt frissítettem egyből 4.2.2-re. Azóta volt FR is, de mivel a szűz 4.1.2-re egyből feltettem a 4.2-t így ezzel sem lehetett nagy baj vagyis nem kéne h legyen. RUU gyalulta a belső memóriát is így az azon lévő szemét sem okozhatna bajt mivel azokból semmi nem került vissza csak a képek, videók, zenék és dokumentumok. -
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #10839 üzenetére
Kb mindig ugyanannyi a programok fogyasztása kivéve a Play és a google szolgáltatások. Ilyenkor azok többet fogyasztanak és sokat ébresztgetik a telefont.
zack: az oké több mint valószínű h ilyesmi baj van de miért csak 2-3 hét elteltével?
Milyen programmal lehetne kinyomozni mi szívja a telót ennyire? Ez a gsam se sok mindenre jó szerintem.capulet75: amikor úgy van én is kikapcsolok minden ilyet ha tudom h nem kell semmi értesítés stb. De nekem mikor jó wifivel ha nem nyomkodom 2 óránként kb. merül 1%-ot most ez fél óránként 1%.
Jó időszakban mobilnettel és véletlen bekapcsolt wifivel óránként merült 1%-ot.
Most ha nincs bekapcsolva semmi akkor is merül óránként egy százalékot pedig ha minden klappol 4 óránként merül ennyit.Múltkor mentem pestre végig ment a zene gondolom kapcsolódott millió toronyhoz közben és a 2 órás út alatt nem merült semmit.
Ezek után nem értem ilyenkor mi baja van. -
markyy18
aktív tag
Csak ezzel az a baj h nekem kb 2-3 hétig másoknak meg hónapok óta normálisan merül BELAKVA a telefon. Tehát e-mail, facebook stb bejelentkezve szinkronizál mikor kell és nem merül jobban mint kéne. Csak nekem így eltelik az a bizonyos 2-3 hét és elkezd sz*rakodni és konkrétan fele annyit bír mint előtte ugyanolyan használattal ez az érdekes.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #10829 üzenetére
Látom az értő olvasás sok embernek nem erőssége a fórumban.
Nem azt írtam h azért van bajom vele mert nem bírja egy hétig hanem azzal h ugyanolyan használattal egy idő után gyorsabban merül mint előtte pedig nem használom másképpen. Főleg mikor reggel felkelek egy 7 órás alvás után és merült 11%-ot míg mondjuk előtte egy héttel 3%-ot merült ugyan ennyi idő alatt.
Amúgy is ha végig követted volna a fórumot láthatnád akinek tudtam segítettem a kamera vitában benne se voltam azzal speciel elégedett vagyok. Eddig egy bajom volt régebben akkor is ugyan az és senki ne mondja h ez hardveres probléma mert akkor nem volna az h két hétig jó utána meg fele annyi ideig bírja. Én sem b*szogattam senkit mikor szifon meg s4 összehasonlítások voltak pedig abból volt pár hsz. Gondoltam lesz aki tud válaszolni normálisan a kérdésemre de itt úgy látszik kezd egyre több MEGMONDÓ"ember" lenni. -
markyy18
aktív tag
Köszönöm a "segítségeteket"!!
-
markyy18
aktív tag
Az mitől lehet h egy alkalmazást letiltottam, azt jelzi h le van tiltva de a gsam mégis kilistázza h ébreszti a telefont és fogyasztja az aksit az adott program?
Kezdem unni h egy idő után fogja magát a telefon és jobban merül pedig ugyanúgy használom mint előtte semmivel se jobban. A végén az lesz lesz egy eladó One-om.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest