- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
Tré-Mobile-nál nem vágtak, nem is hallott ilyenről az ügyfélszolgálatos srác, viszont 4000 vagy 4500Ft-ért akarták cserélni nekem a 6! éves SIM kártyámat microSIM-re, mivel nem náluk vettem a telefont. De az ügyintéző csajszi rendes volt és ráírta a papírra, hogy ingyen cserélhető mivel meghibásodott a SIM-em. Viszont az ilyen régi SIM-et nem is lehet vágni (nagyobb a chipméret), csak azokat amik az elmúlt kb. 3 évben lettek kiadva.
-
k.soma
senior tag
Android Revolution HD 12.0 @ 2.24.401.1
-
k.soma
senior tag
válasz
NandorHUN #8285 üzenetére
70-80°C ?
Az nem lehetséges.. szerintem max. 50-60 körül újra kéne indulnia a telefonnak.
Én húztam a GPU órajelén (400-ról 450-re) mivel azt írták, hogy az S4 is azon az órajelen van gyárilag.. akkor már nekem miért ne?CPU órajel húzásnak értelmét nem látom viszont, nem hiszem, hogy a szintetikus teszteken kívül máshol meglátszódna.
Szerk.: Szerintem csak nagyon melegnek érzed.. de nem olyan meleg az papíron.. szerintem nincs 40°C sem.
Ha nem adsz neki feszt, nem nagyon fog jobban merülni. Nekem is most ugyan ez az összeállítás van a telefonomon. -
k.soma
senior tag
Szép ez a telefon is.. na meg erős
-
k.soma
senior tag
Akit esetleg érint, 2 napja kijött az Android Revolution HD 11.5. Valamint ismét változott az alap ROM verziószáma szerintem, mert 2.24.709.1 lett.
Természetesen a wipe ajánlott most is emiatt, de én teszek egy próbát wipe nélkül.
-
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Hogy békéltél meg a kamerával?
Más: Azt vágjátok, hogy a "Logo2Menu" meg a Logo "gomb"hoz kapcsolódó dolgok azok kamuk?
Most hogy felraktam az ElementalX kernelt ki tudtam végre próbálni. Szerintem ez csak a Logo feletti legszélső/legalsó részére a képernyőre teszi a gombot (láthatatlanul). Mondhatni az alsó pár pixel érzékeli azt középen, hogy menü gombot akartál nyomni.
A Logot azt nyomkodhatjuk bármeddig, nem lesz gomb belőle.
-
k.soma
senior tag
Okosak. Nekem miért nem akar bebootolni teamseven kernellel? (Az első teamseven amit próbáltam befagyott 0,00%-nál). A második pedig a HTC logo után fekete kép és semmi más.
-
k.soma
senior tag
Olvasnivaló angolosnak
Pure Android: Samsung Galaxy S4 and HTC One 'Google Play editions' review
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #7492 üzenetére
Ha így állnának hozzá az emberek, mint te akkor senki sem venne semmit
Ha kicsit később megveszed újra akkor is buksz rajta, csak addig van egy (feltehetőleg) szarabb telefonod.
Viszont ha azzal is elvagy akkor minek neked a One?
Ha később megveszed akkor is esni fog az ára amikor kidobják a kövi HTC-t. Ez minden évben így van.. Ez ellen nem tudsz mit tenni, ezt el kell fogadni. -
k.soma
senior tag
Én is ott néztem.
Én wipe nélkül tettem fel, eddig minden jónak tűnik.
Idézek: "You can use data wiping option in AROMA (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)"
Aki nem tudna angolul annak röviden annyi, hogy nem kötelező a wipe-olás ha korábbi AHD ROM-ról frissítünk, de kötelező, ha gyári vagy más főzött ROM-ról váltunk AHD-re.
-
k.soma
senior tag
Akit érdekel, szólok, hogy ma felkerült egy új verzió a Android Revolution HD 11.0 ~ 2.19.401.1-es alapokon. Akit érint, fogyassza egészséggel.
-
k.soma
senior tag
Megjegyeztétek páran, hogy zavaró vagy furcsa, hogy ilyen pöttyökből rakja ki a kontaktok képeit a telefon. Ezt írták mindenfelé, hogy azért van így, hogy a minőségből eredő csúnyaságot ellensúlyozzák.
Ez egy általam a Gmail-en belül a címtárban hozzáadott kapcsolat (vagy ha úgy jobban tetszik kontakt) képe:Ez pedig egy Facebookról szinkronizált profilkép:
Sajnos ez a Google "hibája" szerintem, hogy csak ilyen kis méretű képet enged hozzárendelni az emberkékhez..
-
k.soma
senior tag
Ezt látod nem figyeltem, hogy milyen OS-hez való. :\
Amúgy wikipedia miért csak 1,7-1,9 Ghz-ig írja a Snapdragon 600 órajelét, ha lehet fölé is húzni?
Másik: Csak engem zavar, hogy az appdrawerből nem lehet kilépni a visszagombbal?
(#7307) HUTCHDB: Egy ilyen hardvernél már hova gyorsuljon?
De ha gondolod nyomhatok neked Antutu-t
-
k.soma
senior tag
A duplaujjas lehúzás helyett ezért tették oda a jobb felső sarokba a gombot. A másik, hogy nekem sosem volt ilyen problémám mint neked, hogy a Google Now-ot nyitottam meg akaratlanul (az én telefonom azt csinálja amit én akarok
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett tbladen féle menügomb "hack" ami vonzó, csak még nem ajánlott használni az instabilitás és bugok miatt. De ha kiforr az a kernel akkor szerintem azt fogja mindenki használni a gyári helyett, aztán majd valószínűleg más custom kernelekbe is beépítik ezt a funkciót (remélem).
Szerk.: Bár most nézegetve a topicját azt írja, hogy van stabil verzió amiben nincsen OC/UV/gcc és van a "performance edtion" amiben ezek már benne vannak.
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.
-
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #7285 üzenetére
Szerintem nem éri meg teljesen. Annyi javulást nem érzékeltem, de szvsz 4.2-vel kényelmesebb a telefon
(Menü sáv eltűnik (home gomb hosszan nyomva tartva), meg az értesítési sáv duplaujjas lehúzásra megnyílik a mennyország
) Személy szerint más különbséget nem észleltem, de tényleg jó az FRG által említett AHD ROM.
-
-
k.soma
senior tag
válasz
leonaprofi #7139 üzenetére
Gratulálunk hozzá!
-
k.soma
senior tag
Nekem sosem sikerült hibátlanul!
SGS-emnek is volt a képernyő közepén egy buborék. De több héttel később keletkezett (szerintem valami sérülés inkább, nem sima bubi) erre ezen is keletkezett tegnap egy ilyen. Többet idegeskedek a fólia miatt mint a kijelző karcossága miatt idegeskednék.
(#6857) Angel78: Engem is zavarhatsz, ha úgy van..
-
k.soma
senior tag
Egyszerű recovery flashelés mód:
1. Paranccsort megnyitod
2. Telefonon "reboot" menüvel újraindítod a telefonodat, eközben nyomod a hangerő lefelé gombot. (így belép a bootloaderbe)
3. Parancssoron belül az adb-s mappába navigálsz
4. A letöltött recovery *.img* kiterjesztésű fájlt bemásolod az adb mappájába.
5. Parancssorba beírod: fastboot flash recovery *recoveryfájlneve.img*
(5/2. igény szerint parancssorba szintén: "fastboot erase cache" parancs lefuttatása még)
6. telefonon fastboot menü-> recovery
7. kész -
k.soma
senior tag
Van HTC Driver a gépemen, de folyton amikor a telefont rádugom, a HTC Sync Managert elkezdi telepíteni a SEMMIBŐL
Nem lehet kiiktatni valahogyan?
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
válasz
PedroPascal #6285 üzenetére
Lencséről nem tudok nyilatkozni, nálam nem karcos. A hátlap sem karcos, kijelzőmön fólia van, de hajszálkarcok fólia nélkül lesznek minden telefon kijelzőjén szerintem.. Az előlapon az ezüst részek (fent és lent) nálam brutálisan karcolódnak.. másoknál nem. Nekem fél év múlva szürkébb lesz mint ezüstösebb ez a 2 része.. Pedig tokban van, de a tok karcolja
-
k.soma
senior tag
Háhá
Csináljátok utánam, ha tudjátok.
-
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
válasz
Redplee #6168 üzenetére
Amire tudok választ:
-Kontaktok képeit direkt csúfítja el, egyesek szerint az általában gyenge minőségű fotók miatt így "jobban" néz ki.
-A telefon rezgésére én nem tudok megoldást, régi telefonomon custom kernellel és annak a vezérlőprogramjával lehetett az erősségét szabályozni. Én nem találtam a telefonban még a fejlesztői lehetőségeknél sem ilyenre lehetőséget. Talán van külön app rá marketben?
-Az alsó menügombokat a menübe belépve tudod cserélni
-A kész lapokat nem tudod cserélgetni, elvileg 4.2-ben lesz ilyen lehetőség.
-Dropbox nekem megadta a tárhelyet (jelenleg 1.2 GB of 74.75 GB used). Telefonon léptél be?
-Nekem nem voltak matricák a dobozban, igaz nem elsőkézből van a telefonom.
-Akkor melegszik, ha a proci terhelés alatt van, estleg töltés közben ha használja az ember.. Más esetről nem tudok
-Blinkfeedbe nem tudsz semmit sem betenni azokon kívül amiket felajánl alapból a program. -
k.soma
senior tag
-
k.soma
senior tag
Azért lehetne mit pótolni, finomítani rajta. Meg valamelyik nap nekem a böngészőt fc-ztette egy m.index.hu-s cikk (Operát nem).
Szerintem a BlinkFeed-en is lehetne csiszolni, illetve az alkalmazásváltó menüre rakhatnának egy "kill all" gombot, plusz a kis előnézeti képek valamelyik sarkába egy X-et amivel nem kell húzkodni őket, csak rábökni. -
k.soma
senior tag
válasz
balika333 #5390 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy játék (MMORPG), facebook app facebook messenger app, böngésző, youtube kliens fut. Ha a játékban üresjáratvan ránézek facebookra. Bírni bírja, de a játék 1-2 perc után elveszti a netkapcsolatot és újra kell csatlakoznia. Ahogy észleltem játékfüggő, hogy melyik mennyire hamar megy ki a memóriából...
-
k.soma
senior tag
válasz
bettyske #5138 üzenetére
2 hete használom a telefont:
HTC Double Dip tok által okozott karcok
Miután levettem emiatt a double dip tokot róla és bőrtokban hordtam ezek következtek:Leejtettem a telefont egy konyhaasztalról (combközépig ér) a konyhakőre, egész olcsón megúsztam
Egyik napról a másikra (nem ejtettem le, tudtommal nem nyomtam neki semminek)
-
k.soma
senior tag
válasz
FuRiONight #4985 üzenetére
Sehogy. Megkapod a telefont, használod. Ha éhes, megeteted.
-
k.soma
senior tag
Valaki panaszkodott már előttem arra, hogy telefonálás közben halkan hallanak a túloldalon. Lett rá megoldás?
-
k.soma
senior tag
válasz
HUTCHDB #4429 üzenetére
Én lecseréltem erre a gyárit, mert nagyon sok a felesleges karakter (hiába állítom magyar nyelvre) és a mondatkezséses nagybetűt nem lehet állítani rajta.
Más:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehetne akár ideiglenesen is rootolni a telefont anélkül, hogy nyoma maradna?! Titanium Backup-ot akarnám egy alkalmazás telepítésének erejéig használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest