- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
válasz
enginev3.0 #29136 üzenetére
Alapvetően a gyári de ha gif-et kell megnyitni akkor chrome
-
i400
senior tag
válasz
SeatLeon08 #28548 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Mondjuk baromi hangos a vibramotor a telefonban simán hallja a másik fél ha jön valami értesítés
-
i400
senior tag
A 4.4re frissítés óta a biztonsági mentés nem akar lefutni automatikusan, mindig bejelentkezési hibát dob ki és minden egyes alkalommal kézzel kell kiválasztani a Dropboxot ott engedélyezni a hozzáférést és kézzel elindítani a mentést. Előtte tökéletesen működött, naponta éjszaka wifin mentett egyet.
Más is találkozott ezzel a problémával? -
i400
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de nekem csalódás a bugatti twoway... a hátlap 1-2 helyen csíkos lett picit a benne lévő szövettől, a hangszórórácsok szélei is kicsit világosabb árnyalatúak lettek (pont ott ahová visszahajlik a külső bőrborítás)
Szóval ha valaki tud olyan tokot ami teljesíti azt az egy feladatot, amiért mondjuk megvenném akkor ne tartsa magában
-
i400
senior tag
Még csak ismerkedek a frissítés után az új rendszerrel de ami kicsit zavar az a notification baron az N betűre hasonlító ikon... [link] tudja valaki mi az és hogy legyet onnan kiirtani?!
-
i400
senior tag
A GHOO fóliákkal van valakinek tapasztalata? Full mattot keresek EZ viszont csak párban van egy simával.
-
i400
senior tag
Létezik az hogy a telefonnal rezgő/néma állapotban készített videónál NEM VESZ FEL HANGOT??? 4 féle lejátszóval próbáltam... restart után meg simán hanggal vette. Valakinek van valami ötlete mitől lehet???
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #11329 üzenetére
Az usb hosszabbító a ludas akkor, felejtsd el! Nekem töltés közben Viberen telefonálva sem csökken az akkuszint.
-
i400
senior tag
Egy kis balaton sound videó [link]
Ahogy láttam van pár One-os kollega... csak nem a topikból? -
i400
senior tag
válasz
leonaprofi #7256 üzenetére
Köszi a tippet hétvégén kipróbálom!
-
i400
senior tag
válasz
leonaprofi #7240 üzenetére
Ez a vizesrongyos megdolgozás how to érdekelne
-
i400
senior tag
válasz
andreina92 #7081 üzenetére
Én a topic elején emlegetett Bugatti TwoWay bőrtokot vettem, igaz Galaxy S3hoz ajánlják de belefér a One is nem túl szoros könnyen jár benne a telefon.
-
i400
senior tag
válasz
Dexter-2000 #6982 üzenetére
Csak nem motorozol?
-
i400
senior tag
g0n21 és robit74: köszönöm, azt elfelejtettem írni hogy T webshopból érkezett.
szerk.: FA53MW az S/N... nem ez az az új gyár?!
-
i400
senior tag
Délben megjött a csomag, 2 zárófólia sértetlen, kibontom elkezdem vizsgálni és az agyf@asz kerülgetett... a sim tálca körül csúnyán össze van "karistolva", és mellette picit eláll a kijelző, a telefon alján pedig sorjás a fém. Szóval megy vissza aminek nagyon nem örülök... viszont brutáááááál a kijelző a sebesség a minden
Kérdés hátha tudja valaki: webshopos vásárlás esetén személyesen is leadhatom? Vagy mindenképp futárral kell visszaküldenem?
-
i400
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone-t használók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL T40 EMC Szerver
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest